נסיעה מפראג לוורצלאב
-
אני אמור להיות מהעבודה בפראג כמה ימים ויהיה לי יום אחד חופשי, רציתי לסוע ביום הזה לוורוצלאב בפולין, ראיתי שהנסיעה ברכבת היא כ5 שעות, רציתי לשאול אם יש טיולים מאורגנים חד יומיים שיוצאים מפראג לשם מה שיקצר לי את זמן הנסיעה לשם (כמו שיש טיולים כאלה מפרג לוינה ולדרזדן), ושאלה נוספת (במידה ואין טיולים מאורגנים) האם כדאי בכלל לסוע לוורוצלאב ליום אחד בהנחה שיהיו לי כ4 שעות ברוטו? זה מספיק כדי לטעום משהו מהעיר -
אל תשכח שהנסיעה ברוטו כוללת זמן הגעה ל/מ תחנת הרכבת.
כלומר מנהלות של 5.5 שעות לכיוון בתחבוגה ציבורית. לטעמי, טירוף.
פרט לעובדה שבפראג וסביבותיה יש המון מה לעשות
-
אולי מקומות קרובים יותר לפראג?
אחת הערים צ’יכיות למשל? או דרזדן הקרובה יותר
-
לא ציינת מתי הנסיעה וכמה ימים יש לך בפראג.
פראג עצמה שווה בקלות 4 ימי טיול מלאים.
ואם רוצים לצאת מחוץ לעיר – יש שלל אופציות: קארלובי וארי, צ’סקי קרומלוב, טירת קרלשטיין, כנסיית השלדים בקוטנה הורה, דרזדן כאמור ועוד. כולן קרובות יותר מאשר ורוצלב.
-
אין הגיון לנסוע 5 שעות כדי להיות 4 שעות, בכל מקום שהוא.
-
ממליץ להגיע לדרזדן. בניגוד למה שניתן להבין מהטיפים, דרזדן ממש לא רק קניות. אפשר להנות בקלות מביקור של חצי יום ויותר במרכז העיר וסביבותיה -
למה לא להישאר בפראג?
-
תודה על התגובות.
בעיקרון נהיה 4 ימים בפראג , מתוכם שלושה ימים טיול מאורגן של החברה ויום אחד חופשי .
לשאלה למה אני לא נשאר בפראג – אני פשוט כבר הייתי בפראג לפני כמה שנים, הייתי שם שבוע, שלושה ימים הקדשנו לפראג ומיצינו את כל האפשרויות בה, בארבעת הימים הנותרים לקחנו סיורים לדראזדן, וינה, טרזנשטאט וקרלובי וארי.
אז חשבתי לסוע למקום שעדיין לא הייתי בו, חשבתי על משהו מחוץ לפראג וסביבותיה (וורוצלאב/מינכן, ברנו)
מהתשובות כאן הגעתי למסקנה שכדאי לוותר על וורוצלאב
אם יש לכם רעיונות נוספים (מחוץ לפראג) , אשמח לשמוע
-
הכל נכון
ובתחבורה ציבורית לא יישאר לי כמעט זמן פנוי
בגלל זה שאלתי אם יש אולי סיורים מאורגנים לשם, ואז זמן הנסיעה יתקצר בהרבה
-
תודה, אבדוק
-
ראית שנתתי דוגמאות למקומות קרובים יותר
טירת קרלשטיין וקטנה הורה קרובות לפראג
צ’סקי קרומלוב קצת רחוקה יותר (3 שעות לכיוון)
-