כבישי אגרה - צפון מזרח ארה"ב
-
היי,
עושים טיול בצפון מזרח ארה”ב (אגמי האצבעות, לייק פלאסיד, ורמונט, ניו המפשיר, מיין, בוסטון, ניו יורק)
האם יש דרך להימנע מכבישי אגרה ?
בונה את מסלולי הנסיעה בעזרת גוגל מפות, ובוחרת באופציות “ללא כבישי אגרה” – האם זה הדרך הטובה ביותר לעשות זאת או יש דרכים אחרות לראות כבישי אגרה.
בנוסף – האם יש דרך לדעת באילו מכבישי האגרה יש נק’ תשלום ובאילו אין ?
תודה מראש
מור
-
השאלה היותר מעניינת היא למה להתחמק מכבישי אגרה? כי הם משעממים? יקרים? התשלום על המכשיר יקר?כבישי האגרה בהחלט יכולים להיות שימושיים. יש קטעי נסיעה ארוכים ומשעממים שעדיף לדהור בהם.
התשלום על כבישי הרגרה זניח בעיניי. ואם יש פתרון בשדמות השכרת איזיפארק ב-20 דולר לכל הטיול זה גם זניח בעיניי.
-
הי, האם מישהו יודע כמה חברת דולר גובה עבור האיזי פאס עבור 18 ימים ?לפי מה שהבנתי מחייבים יותר אך לא הבנתי כמה ..
-
אלי רון פרסם אתמול לינק לגבי דולר:
דולר אכן גובה הרבה כי היא לא מציע השכרת איזיפאס אלא “הכל כלול” (כולל כבישי האגרה).
אם לא עשיתם הכל כלול עדיין תוכלו לשלם במזומן איפה שאפשר.
ואיפה שלא – דולר גובים 15 דולר עמלה על כל נסיעה בכביש אגרה (ולא יותר מ-90 דולר לכל התקופה) לא כולל האגרות עצמן. כך שאם הייתה נסיעה או שתיים שלא יכולתם לשלם – לא סוף העולם ותשלמו 30 דולר “קנס”.
והנה רשימה של אתרים שאין אפשרות לשלם מזומן
-
לא עשינו הכל כלול אבל האופציה לשלם באמצעות איזיפאס נראית לי נוחה יותר מאשר להתעסק עם תשלום בכסף קטן במקום עצמו,האם ידוע לכם על אפשרות להשכיר מכשיר איזיפאס במחיר סביר או אופציה אחרת כמו מנוי שאפשר לעשות , 90 דולר עמלה שדולר גובים נראה לי קצת מוגזם.
תודה רבה לעונים
-
הבנתי שהמחיר לאיזי פאס הוא פר יום
אשמח לדעת באיזה חברת השכרה זה 20 דולר לכל התקופה (כשבועיים)
תודה!
-
אלמו , מחייבים 20 דולר עבור המכשיר , ונסיעות לפי הביצוע , אני ממליץ לקחת איזי-פס ולהיות מוכן לכל מקרה שתסתבכו עם הזמנים ותעלו על הכביש המהיר שעולה כסף .
-
תודה.
יכול להיות שזה שונה. אמרו לי באלמו שלוקחים 4 דולר ליום.
בכל אופן – מבחינת הנסיעות – התשלומים זהים לרוב בכבישי האגרה? כמה בערך לוקחים עבור נסיעה בכביש אגרה ?
בעצם התשלום עבור נסיעה בפועל ישולם בעת החזרת הרכב אני מניחה, נכון ?
ואין עלייך רמי! אתה נכס לפורום הזה
-
@ymilky אמר:
לא עשינו הכל כלול אבל האופציה לשלם באמצעות איזיפאס נראית לי נוחה יותר מאשר להתעסק עם תשלום בכסף קטן במקום עצמו,האם ידוע לכם על אפשרות להשכיר מכשיר איזיפאס במחיר סביר או אופציה אחרת כמו מנוי שאפשר לעשות , 90 דולר עמלה שדולר גובים נראה לי קצת מוגזם.
תודה רבה לעונים
האם מישהו מכיר אופציה נוספת לשלם בכבישי אגרה במקרה של השכרה מדולר מבלי לשלם להם עמלות מופרזות ? האם למישהו יש נסיון בשימוש
ב EZ PASS ON THE GO ויכול לפרט ?
-
התשלום באלמו הוא עד 20 דולר + מיסים
לגבי התשלומים ניתן להיכנס לאתר TOLLGURU , ולראות את התשלומים לפי תוכנית הנסיעה ץ
-
@ymilky אמר:
השכרה מדולר מבלי לשלם להם עמלות מופרזות
אני לא חושב שהעמלות שלהם מופרזות. דולר זה ה"לאו קוסט” של השכרת רכב. מחירי השכירות נמוכים, אבל התוספות פחות. יש מי שזה מתאים לו ויש מי שלא.
אם למרות העמלות עדיין המחיר שלהם יותר זול מהמתחרים – מעולה. אם התוספות גורמות להם להיות יקרות יותר – עוברים למתחרים.
יחד עם זאת – אני תמיד בעד לחסוך

-
אני קצת מבולבל לגבי דולר – יכול להיות שתהיה לי תשובה ממש רק אחרי (אלא אם מישהו ירשום כאן מה הולך אצלם עכשיו).
ראיתי מחיר של איזה 21 דולר ליום אבל ללא תקרה.
אם אין תקרה זה ממש גזל.
רשמתי יותר מפעם, אני לא אשבור על זה את הראש, אשלם מה שירצו על 4 ימים. -
זה מה שרשום, 22 לא 21, פלוס:
PlatePassT
Prepay your tolls to expedite your trip. $22.49 Per Day
less informationDrive like a local! Opt-in to PlatePass
All-Inclusive Tolling, a pre-paid toll service from Dollar Rent A Car, and bypass toll booths on your drive. No more waiting in long lines searching for coins or cash or waiting for receipts. With PlatePass
, you'll cruise right through traffic in the express lane. In areas where the Tollways have converted to All Electronic Tolling, there is no option for a rental car to pay the tolls in cash. If your travels will take you on a toll road in an area where there is no option to stop and pay cash for the tolls, PlatePass
is the perfect solution. The areas where the tollways do not accept cash are identified below.
PlatePass
gives your Dollar rental vehicle unlimited 24-hour toll usage for a low daily rate and is available in:Northeast/Mid-Atlantic states:
• Indiana
• Massachusetts
• Maryland
• New Hampshire
• New Jersey
• New York
• North Carolina
• Pennsylvania
• Rhode Island
• Vermont
• VirginiaMidwest States:
• Illinois
• Wisconsin
Additional States:• Colorado
• Florida
• Northern California
• Oklahoma
• Texas
• Washington StateJust ask for it at the counter when you pick up your vehicle. PlatePass
is provided by American Traffic Solutions, Inc. -
מסכימה לגמרי.
בדולר, בניו יורק, למרות ה90$, יצא בסה”כ יותר זול משאר החברות (דמי ההחזר שלהם לדוגמא, היו מאד נמוכים), ועל זה צריך להסתכל.
יש להם אפשרות לתוכנית שבועית שכוללת הכל (בכיוון של ה20$ ליום, כמו שרשום פה למעלה) , אבל זה היה יקר אפילו לטעמו של הפקיד (19 יום...).
באורלנדו, הסיפור היה אחר, ולכן צריך לבדוק כל מקום בנפרד ולשקלל: נהג נוסף, אגרות כבישים, דמי החזרה במקום אחר (אם צריך), וכו’
-
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
אני חושב שאפשר להמנע מרוב כבישי האגרה על ידי בחירת כבישים פחות ראשיים המקבילים להם. מצד שני, לגבי בוסטון, אני לא בטוח אם ניתן להמנע מהם לחלוטין אם נוסעים ל או מ שדה התעופה. אם אפשר, כנראה מדובר בסיבוב.
במסצ’וסטס אין גובי אגרות. הגביה דומה לכביש 6 בארץ. לכן, עדיף במסצ’וסטס להיות עם מכשיר EZPass שחוסך את הבעייתיות בקבלת דרישת תשלום מחברת השכרת הרכב , שאולי גם מלווה באגרה שלהם.
למיטב ידיעתי, במדינות ניו יורק, ניו המפשייר ומיין יש עדין גובי אגרה בכניסה לכבישי אגרה וניתן לשלם את האגרה במזומן. -
אתה בטוח ? למיטב ידיעתי זה 20 דולאר ליום
-