טרק פין פארווטי
-
היי תאי
נתחיל מהסוף יש לי קצת יותר מ6 שבועות סה”כ כשהכוונה להתחיל בלה ולסיים איפשהו בצפון………...
אני חושב לעשות את הטרק פאדום לאמיורו בגרסא המקוצרת (בערך מה שהציע צביקה מפידמו ללינגשט) מה שיקח בערך שבוע ומשם לחזור ללה ואז לרדת ברכב לכיוון מנאלי.
מכיוון שגם אתה וגם צביקה וגם האינטרנט סיפרתם על יופיה של הדרך מלה לפאדום אז קיבלתי את ההמלצה לעשות אותה בארבעה ימים ו3 לילות כמו שאתה עשית.
מכיוון שאפשר לעשות את הדרך ביומיים אני מניח שעצרתם במקומות יפים ואולי עליתם לתצפית יפה או הלכתם לקרחון בדרך ועשיתם טיולי יום?
בזה אני מתעניין
תודה
-
היי דרור,
עד לאמאיורו יש אינסוף מנזרים שאפשר לעצור בהם ולבקר (אם אתה רוצה את המומלצים שבהם, תגיד).
עד קארגיל יש נקודות תצפית יפות ממעברי ההרים וגם מעט מנזרים, אך האוכלוסיה הולכת ומשתנה למוסלמית...).מקארגיל לראנגדום – מעברי הרים יפים, קרחונים ומנזרים שאפשר (צריך) לראות ולבקר.
הכניסה לעמק סורו, פסגות ההרים נון וקון מרשימות מאוד, קרחון יפה (מצורפת תמונה).
בקיצר, לא חסר מה לראות, גם בלי ללכת...

-
תודה תאי
-
-
-
@Sandeep_3460070
Thanks much for the heads up Sandeep!
I will be leaving India October 31st……
I plan to arrive at Keyloong around October 5th and hope to trek the Chandra Tal trek to Batal
After that I hope to travel Spitti and Kinnaur by car and day hikes. Most likely I will not have time for Baba pass.
-
תודה לכל המעודדים והעוזרים בשרשור הארוך הזה.
התחלתי עם מעט מאוד ידע והיכרות של האיזור ועכשיו אני מרגיש כאילו כבר הייתי שם עם כל התמונות והתובנות שצורפו.
תודה גם לאלו שהמשיכו לעזור מאחורי הקלעים.
בשבוע הבא אני יוצא לדרך.
הטרק פין פארווטי לא בתפריט שלי לביקור הקרוב אבל מי שרצה ללמוד כאן משהו על הטרק הספציפי יוכל כנראה להיעזר בצביקה שלהבנתי נמצא כרגע בדרך לפאס הקשה ועתיר הנופים.
-
מאחל לכם טיול מהנה ומוצלח!
-
תודה תאי
-
-
-
היי דרור ;
כנראה בגלל שאתה יוצא לטרק האתר נתן לי אפשרות להתחבר אחרי מיליון נסיונות ………על מנת לאחל לך כיף וגם לגברת ……… תהנו תזהרו תצלמו…
ושנה טובה …

-
-
תאי
תוכל להזכיר בבקשה את הפרצודורה של המעבר בין שדות התעופה בניו דלהי.
טסים ללה עם גואייר
אני לא זוכר איפה תופסים את האוטובוס שמסיע לשדה הפנימי, מה זמן הנסיעה וכמה הוא עולה.
-
מאיזה טרמינל אתה ממריא ללה?
-
Delhi/2 Terminal
-
טרמינל 2 נמצא 4-5 דקות הליכה מהיציאה של טרמניל 3.
לאחר איסוף הכבודה, צא החוצה לגמרי מטרמניל 3, פנה שמאלה ולאחר מכן ימינה (במדרכה) ותגיע לטרמניל 2.
(יש שילוט, ואם אתה לא מוצא, שאל את העוברים ושבים).
-
תודה תאי
המפה ברורה
זה הרבה יותר פשוט מהמעבר שהיה לי לפני שנתיים אז נסענו באוטובוס בין הטרמינאלים באמצע הלילה.
-
לטרמינל 1 צריך לנסוע...
-
תודה תאי
תגיד, אתה מכיר/עוצר בטיולים שלך לטיול של כמה שעות בקרחון בין פניקהאר לפרקצ׳יק (לפני רנגדום)?