לינה בניו יורק
-
הי
מחפשת מקום לינה מומלץ למשפחה בת 5 נפשות בניו-יורק. במרכז.
תודה
-
-
בין השדרה החמישית לשביעית לא רחוק מסנטרל פארק, עדיף חדר אחד עם מטבחון אבל אפשרי 2 התקציב לפי מה שכבר הבנתי יהיה כנראה בין 8,000-10,000
תודה
-
זה תקציב לכמה לילות?
-
לארבעה לילות
-
מטבחון זה מצרך נדיר בניו יורק.
אם זה חשוב לכם (ובעיני זה באמת מקל על החיים), אז לכו על Fifty Hotel & Suites by Affinia. זה מזרחית לתחום שאמרתם, אבל החדרים מרווחים בסטנדרטים של ניו יורק (יש יותר מחודשים ויש פחות), נקי, והצוות תמיד היה נעים וידידותי.
אם מעניין אתכם, תבדקו באתר של המלון, לנו זה היה זול משמעותית מאשר בבוקינג (מאות דולרים בגלל הנחה לשהיה ארוכה)
-
יש דווקא לא מעט אופציות עם מטבחון, אנחנו היינו ב-residence inn בסוויטה שמתאימה ל4 או 5 אנשים. לדעתי יש להם מספר מיקומים. חיפוש בבוקינג עם מסנן מטבחון יתן עוד תוצאות ראויות.
-
בניו יורק יש מאות מלונות ואלפי חדרים שאינם מלונות המושכרים בצורה שאינה תמיד חוקית.ולכן במקום לחפש המלצה בפורום עדיף לחפש באתרים הגדולים כמו בוקינג, הוטלס, אקספדיה ואחרים ולראות מה זמין ומה טווח מחיר שרלוונטי.
-
זו בידיוק הבעיה, שלי לפחות.
אין לי מושג מאיפה להתחיל להסתכל !
לכן שאלתי כאן והלכתי על אחד מהשניים שהומלצו, המלצה שווה 5 שעות של כאב ראש. -
@אלי-רון אמר:
אין לי מושג מאיפה להתחיל להסתכל !
מתחילים בהתרשמות ממצאי ומחירים
פותחת השרשרור הגדירה את המיקום הגיאוגרפי שהיא מגבילה אליו וזה טוב.ירדנו מהרבה מאות מלונות לעשרות בודדים. גם בוקינג וגם אתרים אחרים מאפשרים לחפש על פי מפה.
סינון על פי זמינות ותאריכים יצמצם את הטווח ל-20 עד 50 מלונות.
סינון לפי רמה (8 בבוקינג? 9?) יצמצם כבר ל-20 בערך
גם את כל ה-20 מלונות לא צריך לבחון כי אם נמיין אותם לפי מחיר נוכל לעצור ברגע שנמצא משהו מעניין.
מלונות רבים נוכל לפסול מהר. כבר במבט ראשוני. כי אין להם את אופי החדר/מיטות שאנחנו רוצים או משהו בסגנון
אם נשקיע 10 דקות בהכנת הפילטר הראשוני, דקה בכל מלון שפסלנו מהר, 3 דקות במלון שפסלנו לאט, ו-10 דקות בשני הפיינליסטים שלנו זה יביא אותנו לשעה או אולי טיפה יותר של השקעה.
אם מסתפקים בהמלצות בפורום מדוון האפשרויות יהיה מצומצם. זה גם אומר שאולי נתפשר על הרמה או מיקום, אבל גם אומר שאולי נשלם יותר ובמחירים של ניו יורק בהחלט אפשר לשלם גם 50-100 דולר יולר ללילה רק כי לא חיפשנו מספיק. ל-4 לילות שהזכירה פותחת השרשור 200-400 דולר. אני לא מרוויח 200 דולר לשעת עבודה, אז שווה לי להשקיע שעה כדי לחסוך במחיר המלון.
-
תודה
-
-
אנחנו היינו במנהטן קלאב 2 סויטות גם בהרכב זוג +3 מתאים לתקציב ולמיקום המטבחון מצומצם יש מיקרו כיור ומקרר. -
תודה לכולם על ההמלצות בודקת -
הזמנו בינתיים ב Blakley new york hotel האם מישהו לן שם? מכירים?