התייעצות מערב ארה״ב
-
שלום לכולם,
אנחנו משפחה עם ילדים בני 14,11,6 מתכננים טיול במערב ארה”ב בקיץ, לוס אנגלס ולאס וגאס במסלול, רוצים לשלב עוד אזור כולל טבע, אבל עם מזג אוויר קריר לבערך 9 ימים, אז שללנו את הפארקים סביב וגאס וגם את יוסמיטי. כן חושבים על סיאטל, פארק אולימפיה והר רייניר. במקור מאוד רציתי לשלב את הרוקי הקנדיים אבל חוששת שהילדים ישגעו אותנו אם נהיה רק בטבע ואזור סיאטל נראה טיפה יותר מגוון מבחינת מה שאפשר לעשות. הילדים כן אוהבים לטייל בטבע אבל גם מצפים לקצת אטרקציות. אולי אני טועה והטיול ברוקיס הקנדיים כן מרגיש מגוון לילדים? את המעבר בין האזורים נעשה בטיסה פנימית.
אשמח לשמוע דעות ורעיונות
תודה!
-
-
עם כל הכבוד לילדים, אני ממליצה לך בחום לנסוע למקום בו את חפצה לבקר, כלומר הרי הרוקיס. אני משערת שאת לא עומדת לקפוץ לאזור שוב בשנתיים-שלוש הקרובות וכרגע יש לך הזדמנות לבקר במקום מדהים ביופיו. לוס אנג’לס ולאס וגאס יכולות לספק את כל צרכי הבידור של הילדים מעל ומעבר, תשמרי אותן לסוף הטיול ויהיה להם למה לחכות. אם כבר קבעת אותן לתחילת הטיול וזה אינו ניתן לשינוי, שיסתכלו על התמונות כשיתחילו להשתעמם מאגמים בצבע טורקיז, פסגות מושלגות ומפלים מדהימים…. -
מה המסלול המתןכנן שלכם בינתים?
לא מבין אגב, למה שללתם את יוסמיטי והפארקים שלידו (סקןיה, קינגס קניון).
-
תודה, עוד לא ויתרתי לגמרי על הרוקיס. מתלבטים עכשיו כדי להחליט איזה טיסות להזמין
-
חוששים מהחום, מעדיפים לטייל במקומות קרירים.
כרגע רק לוס אנגלס, סן דייגו ולאס וגאס בפנים, חסר החלק של הטבע. מבינה שהערים חמות, אבל זה טיול עירוני ורוצים לבקר שם בכל מקרה.
-
לעניות דעתי, אין מניעה לוותר על יוסמיטי והפארקים הסמוכים לו (ואין הכוונה לאלו שסביב וגאס).
לזה תוסיפו את כביש מס' 1 והרי לכם טיול קלאסי לאיזור הזה
את הרוקיז, ואת סיאטל , לדעתי, כדאי לשמור לטיול נפרד, שזמנכם יהיה בידכם וגם הילדים יגדלו קצת ויהיו יותר טולרנטים לטבע העצומתי
-
אנחנו שילבנו את קליפורניה עם ילוסטון . גם אנחנו ויצרנו על יוסמיטי והפארקים המדבריים בגלל החום. התחלנו מילוסטון( טיסה מהארץ לסולט לייק סיטי) ואז טסנו טיסת פנים לקליפורניה. היה מדהים
-
אולי תחשבו על לרדת מסיאטל לעבר סן פרנסיסקו ומשם ללוס אנג’לס לאורך קו החוף של אורגון שמאוד יפה. אפשר גם גיחה לבנד, או לקרייטר לייק. ויש שם גם אופציות לילדים שלא אוהבים טבע- מאקווריום קטן על החוף באורגון, דרך זה של מונטריי, טרקטורונים בדיונות, רפטינג בבנד וכו’. ואם לוס אנג’לס זה פארקי שעשועים- אנחנו תמיד שמים את זה בסוף. יש למה לחכות, וקל יותר להיות בטבע, ואצלנו הילדים בסדר עם מסלולי הליכה, ואצלנו הילדים בסדר עם מסלולי הליכה בטבע...