השוואה בין איים וחופים - קו סאמט או ריילי ביץ'/או נאנג
-
יש לי 8-9 ימים בין ראש השנה ליום כיפור להעביר באחד האיים/חופים.
הייתי כבר בחלק גדול מהאיים (קו סמוי וקופמגן, קו טאו, קו צ’אנג, קו-פיפי ופוקט). מקו-סמוי ופוקט לא התלהבתי ואני רוצה לנסות משהו חדש. אני מתלבט בין קו סאמט (לא יודע אם לא יהיה משעמם ב 8 ימים) לבין ריילי ביץ’ (פרה נאנג)/או נאנג (נאמר לי שזה מתאים לזוגות בירח דבש ואילו אני לבד ומחפש אווירה צעירה.
מישהו שהיה יכול להמליץ?
-
היי, ריילי חוף מהמם, אבל מומלץ לישון בקראבי ולהפליג לשם בסירה.. אני טסה לפוקט ומשם עוברת לקו לאק, שגם שם אמור להיות רגוע ושקט.
-
הגיע הזמן שתגלה את אזור קראבי.
אזור לינה מומלץ חוף אוננג, משם תוכל לקפוץ ליום ביקור בריילי ביץ’ ולעוד אתרים יבשתיים וימיים באזור.
תוכל גם לחלק את הזמן עם קו לאנטה – אי סולידי, או לקפוץ ליומיים שלושה לקאו סוק.
הערת אזהרה: מזג האוויר עלול להוות בעיה
-
זהו – סגרתי
טס אחרי ראש השנה לקראבי עד ליום כיפור. אשהה כנראה באו נאנג ונראה מה עוד.תודה לעוזרים
-
הי, אני מתכננת להגיע לתאילנד עם בתי (20) בעוד חודש. אני מקווה שכבר היית בחופשה שלך ואשמח לשמוע ממך המלצות לגבי קראבי והאיזור. היית ממליץ על האי? האם באמת יש מה לעשות שם חוץ מבטן-גב? לפי חלק מהתיאורים יש הרבה אפשרויות לשיט בין איים, לטיולי יום, מערות, מפלים. האמנם?
זו פעם ראשונה שלנו בתאילנד ויש לנו זמן לשני איים בערך. חשבתי על קופיפי וקראבי או אולי על קוסמוי וקראבי. מה היית ממליץ?
-
הי, כמה זמן היית באיזור קראבי? האם אמנם יש שם הרבה אופציות לשוט ולראות דברים או שזה בעיקר בטן גב?