רשיון נהיגה בינלאומי
-
האם כדי להשכיר רכב ליום אחד דרך המלון צריך להוציא רשיון בינלאומי? -
את חושבת שזה משנה אם זה יום אחד או חודש?
-
@Bosmat-Ron_4064215 אמר:
האם כדי להשכיר רכב ליום אחד דרך המלון צריך להוציא רשיון בינלאומי?
כן, והוא תקף רק בצמידות לרישיון הישראלי (צריך לקחת לחו”ל את שניהם).
-
20₪ לא שווים את ההתלבטות
-
לפני כשנה וחצי משרד התחבורה היווני שינה את ההוראות כך שיש צורך ברישיון בין לאומינסיעה נעימה
-
כדי להשכיר רכב צריך רשיון עסק.
כדי לשכור רכב צריך רשיון נהיגה בינלאומי (צמוד ל לישראלי והדרכון), אחרת הביטוח לא תקף. -
@מאיר-שפירא אמר:
כדי להשכיר רכב צריך רשיון עסק
ברור לכל מי שקורא וגם לך למה היא מתכוונת, חוץ מזה העם אומר להשכיר אז זה כנראה מה שקובע.
-
- ביותר מידי פעמים מדברים בכל תחום בשם “העם” כאילו היו דובריו.
- אליעזר בן יהודה מתהפך בקברו למשמע העברית הקלוקלת שהופכת בפי אנשים מסויימים לעברית נכונה
- לא ברור לי מדוע נזעקת להגן על משבשי העברית, אי אפשר לקבל את התיקון ולעבור הלאה? או שאפשר להמשיך בכך כולל ה-”כאילו” שמביע ההפך ממה שאומרים ולא מבינים זאת , או “כאלה ואחרים” שהיא אמירה ריקה מתוכן (כמו איזה אלה?) או “היי” או “ביי” כאילו ואין “שלום” בעברית…..
- עצוב לעברית שכך הולכת ומשתבשת ואין לה מגינים…..
-
-
השפה באינטרנט קרובה הרבה יותר לשפה מדוברת מאשר לשפה כתובה. כדאי לך לקרוא מה שפרופ’ משה בר אשר, יו”ר האקדמיה כתב על התיחסותו לשפה המדוברת.הוא ממש לא מתרגש משיבושים כאלה ובהחלט נמנע מלהעיר עליהם.
גם חברי הבלשנים משמשים בדיבור.
-
הוא יכול לכתוב מה שהוא רוצה. אלא, שאני הייתי רוצה להיות נוכח כאשר הוא חותם על מסמך משפטי או חוזה כאשר הנוסח משתמע לכאן או לכאן…
חברות מחבבות אנשים כאלו שלא יודעים עברית, ואחר כן, מתפלאים כאשר החוזה מופר...
ברור שהדובר ההוא לא ממש רציני על כל תואריו , כאשר יגיע לרגע מימוש השפה מהדיבור למעשה.
עד כאן. -
אתה כבר מגוחך.
אם לא קראת מה הוא כתב, איך אתה מותח עליו ביקורת?
אתה יכול לקרוא ולהשכיל, או להשאר בפינת הידע המוגבל שלך.
-
אני לא נוהג להתדיין עם מי שמתחיל להתבטא באופן לא מכובד. נקודה.