מגדל טוקיו או עץ השמיים?
-
על איזה משניהם אתם ממליצים לעלות (אם בכלל)?
-
לא מכיר את השמות האלו אבל יש תצפית מעולה מבנין העיריההתצפית מהקומה ה45 .
כניסה חופשית עלינו פעמיים בבוקר ובערב (בית המלון היה במרחק הליכה)
-
-
מין הסתם לא ההיינו באתרים האלו ראינו מהתצפית
-
אני דילגתי על התצפיות בשני ביקוריי בטוקיו. הגעתי באיזשהו שלב בחיי למסקנה שכל הערים הגדולות די דומות מלמעלה.
-
הייתי בטוקיו טאוור לפני הרבה מאוד זמן כך שאני לא כל כך זוכרת. סקיי טרי חביב. למטה יש את סולמאצ'י עם הרבה חנויות ומסעדות.
-
אני ממליץ בחום רב לדלג על שני הלא-אתרים האלה!
קיוטו מלמעלה נראית פשוט כמו משטח בטון גדול עם הרים סביב לו. יש תצפיות יותר יפות מכל מקום שנמצא קצת גבוה על ההרים. אין שום סיבה בעולם לעלות למגדל קיוטו כי פשוט אין מה לראות משם.
לגבי טוקיו, המגדל Sky Tree הוא מלכודת תיירים עם מחירים שערורייתיים וכלום וחצי לראות. הסיבה היא בין היתר שהמגדל עומד במקום מרוחק מהמרכז, וכל מה שאפשר לראות ממנו זה בניינים רחוקים והרחובות המאוד לא מעניינים של הרובע שבו הוא נמצא.
כדי לראות את טוקיו מגבוה, מומלץ לבקר במצפה האולטימטיבי – Bunkyo Civic Center Observation Deck:
https://whereintokyo.com/venues/25352.html
הוא נמצא בקומה העליונה של מגדל משרדים שבו נמצאת גם עיריית רובע Bunkyo. יש מעלית מהלובי ישר לשם.
יתרונות:
- הכניסה חינם
- מיקום מרכזי ונוח מאוד, צמוד לתחנות Korakuen ו-Suidobashi
- נופים מרשימים – כולל המגדלים של שינג׳וקו על רקע הר פוג׳י (רק בימים של ראות טובה, בעיקר בשעות הבוקר)
- מעט אנשים – רק מקומיים באים לשם
זה אחד המקרים (הלא נדירים, אגב) שבהם האטרקציה החינמית עולה בכל פרמטר על התחליפים היקרים והשטותיים שכולם נוהרים אליהם. כדאי מאוד.
-
תודה