אם נחיתה בנגקוק המשך לצאנג מאי..פאי..פוקט (קאו לאק) פאטייה עם ילדות בנות 10 ו12 מתאים..,המלצות למסלול מישהו?
-
טסים באפריל לתאילנד עם שתי ילדות בנות 12 ו10 זה מסלול שמתאים למשפחה עם גילאים אלה?? טיול 19 יום..מסלול אחר או משופר יתקבל בברכה תודה. -
בגדול, ממה שהצלחתי להבין ממה שכתבת – התשובה היא כן.
מסלול מגוון, יש הרבה מה לעשות בכל אחד מהמקומות שציינת...
-
המקומות בעקרון נראים בסדר אבל לא נראה לי שב 19 ימים תספיקו הכל. -
אני הייתי מוותרת על פאי
-
פאי סבבה , אולי צינג ראי במקום צינג מאי? פוקט לדעתי האי הכי גרוע בתאילנד . פטיאה משתפרת אולי לשלב koh samet שעה וחצי + סירה קצרה .
-
פוקט לדעתי האי הכי טוב בתאילנד – הכל עניין של טעם וריח.
למה צ’אנג ראי במקום צ’אנג מאי? קו סאמט?
טיול על ילדים– כדאי להתמקד במקומות הגדולים יותר, המרכזיים יותר שיהיה מה לעשות, איפה לבלות, מה לראות. מעברים כמה שיותר פשוטים – בשביל מה לסבך את העניינים?
-
עבר כמעט חודש מאז שאתי שאלה שאלה ובינתיים אין סימנים לכך שהיא חזרה,
לשיקולכם למתן תשובות
-
לפעמים התשובות והתגובות הן גם בין המגיבים עצמם …. בסופו של דבר כולם לומדים מכולם
-
למה לוותר על פאי ?
-
היא מנתה יותר מידיי יעדים למסגרת הזמן שנתנה – לדעתי צריך להוריד משהוא כדיי שהטיול לא יהיה מסע כומתא.
אישית הייתי מורידה את פאי בגלל:
- להגיע לפאי מצ’אנג מאי זה משהוא כמו 3 שעות נסיעה לכל כיוון, זה לסטות מהמסלול די הרבה בשביל כפר אחד
- הנסיעה עצמה לפאי דיי קשה: פיתולים וסיבובים בהרים …. הרבה מאוד אנשים מדווחים על חוויה לא כלכך נעימה
- זה טיול עם 2 ילדות – לדעתי טיול עם ילדים צריך להיות “קליל” יותר ומרווח לא להעמיס יעדים כדיי לעשות עליהם V – ילדים מאבדים עניין וסבלנות די מהר, נופים לא בדיוק מעניינים אותם, מהר מאוד הם ממצים את נושא ה “וואהו, תראו עוד עצים וירוק” ….
שילוב של כל הנקודות האלו גורם לי לחשוב שלא שווה לנסוע עד לפאי