-
אנו 4 זוגות מחפשים מישהו שיעשה לנו העברות משדה״ת וטיול יום אחד מחוץ ללרנקה -
לא יותר פשוט לשכור רכב? או אפילו 2 רכבים?
-
הבנתי שהם נוסעים הפוך מאיתנו
-
אכן, בקפריסין, כמו באנגליה, דרום אפריקה, אוסטרליה, יפן ותאילנד נוהגים בצד שמאל. אז לא נטייל בכל המדינות האלה?
באופן אישי יכול לספר שטיילתי גם באנגליה וגם בקפריסין. לנהגים מנוסים יותר קל להתרגל, ובכל מקרה זה לא משהו שצריך להפחיד. בכל שנה מגיעים מיליוני תיירים למדינות שהזכרתי ונוהגים שם, ובכל שנה מיליוני תושבים של המדינות האלה מטיילים ונוהגים במדינות שבהן נוהגים בצד ימין.
אם תרצו, אני יכול לשתף כאן סרטון הדרכה מצויין ביוטיוב שצפיתי בו לפני הנסיעה לקפריסין ועזר לי מאוד. מציע לכם לא לפסול את הנושא של השכרת רכב. הנהגים בקפריסין אדיבים ומתחשבים.
-
תודה.

-
בגלל שהכבישים בקפריסין קטנים יחסית הנהיגה לישראלים בצד שמאל פשוטה יותר מאשר נניח בבריטניה.עדיין החשש שלכם באמת במקומו, לא מדובר בעניין טריוויאלי
-
היי, מנסיוני בקפריסין, לא באנגליה, מתרגלים מהר יחסית, ממש עניין של דקות ( בקפריסין מדובר בכבישים צרים יחסית ללא צמתים מסובכים). הטיפ שלי בכדי להקל על ההסתגלות, הוא לשכור רכב אוטומטי ולא ידני, אז זה באמת פשוט. ברכב ידני יש צורך להעביר הילוכים ביד שמאל, תו"כ הסתגלות לנסיעה בנתיב "ההפוך". זה באמת מורכב יותר...
-
מכיוון שאתם 4 זוגות, כנראה שמהשדה יהיה קל יותר עם וואן מונית שייקח אתכם.
לגבי יום הטיול, גם שם, מרגיש לי שעלות התועלת תהיה גבוהה יותר למונית שתיקח אתכם, על שכירת 2-4 רכבים