קפריסין באוקטובר למשפחות עם ילדים גדולים
-
אשמח לעזרתכם בתכנון טיול בתאריכים 18.10-22.10 (אוטוטו). קראתי די הרבה פוסטים כאן ומאמרים אך לא בטוחה מה מתאים להרכב הילדים במשפחות שלנו: גילאי 12-27.
נוחתים בבוקר ולמעשה יש לנו ארבעה ימים מלאים.
לינה - נשמח למצוא מקומ/ות נקיים בכפריים שבהם לכל משפחה תהיה הפינה שלה. עם ארוחת בוקר או אפשרות לאכול קרוב במרחק הליכה. קרבה לחוף ים. ביום האחרון המראה בשעה 10 בבוקר ולכן עדיף ללון קרוב בלילה זה אני מניחה...
טיול - נרצה לטייל, כמובן, בכפרים ועוד, להיות במקום זכיר לילדים עם אטרקציה כלשהי (פארק החבלים?)
רכב - האם יש להשיג רכב אוטומט?נראה שעדיף שיחכה רכב בנמל אם אפשרי.
האם ממליצים על מדריך/נהג ליום או שניים או שמיותר?
אז איך ממליצים לחלק את הימים?
תודה רבה לעוזרים
-
-
תודה. השקעת בהסברים במאמר. קראתי בעיון.
אנחנו נוחתים בלרנקה ולכן הכיוון שלנו יהיה למזרח/מרכז.
כרגע הקושי העיקרי שלי הוא למצוא מקום לינה כפרי אותנטי המתאים לשתי משפחות עם 5 נפשות כל אחת ושיסתדר לנו גם עם שעת הטיסה המוקדמת בחזור. אשמח לעזרה.
-
היי גבר, פספסתי אותך ביום אחד. אנחנו מקושרים למדריכה דוברת עברית, רוסית ויוונית אחת המדהימות שקיימות שבמזל נפל בחלקנו להכיר! אם תרצה אשמח לשלוח לך פרטים בפרטי והיא תעזור לכם בתכנון כל האטרקציות ופתרונות לכל שאלותיכם בנושא.
תהנו!
-
-
@avitis אמר:
תודה. השקעת בהסברים במאמר. קראתי בעיון.
אנחנו נוחתים בלרנקה ולכן הכיוון שלנו יהיה למזרח/מרכז.
כרגע הקושי העיקרי שלי הוא למצוא מקום לינה כפרי אותנטי המתאים לשתי משפחות עם 5 נפשות כל אחת ושיסתדר לנו גם עם שעת הטיסה המוקדמת בחזור. אשמח לעזרה.
אני ממליץ לשקול בשנית אם רוצים מקום אותנטי.פעמים רבות מדובר בחדרים מאוד בסיסיים וספרטניים. מזרנים מאוד קשים (בקנה מידה ישראלי) מקלחות פחות מבסיסיות ועל מזגן (לא יודע כמה רלוונטי באוקטובר) בכלל אין על מה לדבר.
נראה לי שמלון דירות פשוט (2-3 כוכבים) שנותן גם ארוחות יתאים הרבה יותר.
לשיקולכם
בנוסף לא ממליץ לקבוע מקום לינה כל עוד לא בחרתם את האטרקציות. המנהלות צריכות לשרת את הטיול ולא להיפך, שלא יתברר שבחרתם מיקום שלא מתאים לתוכנית הטיול.
-
יכולים להעזר גם בפוסט המפורט שלי. נחתנו בלרנקה
https://adhatyul.com/2018/07/10/פסח-אצל-השכנים-טעימה-מקפריסין/