היכן מומלץ להזמין לינה בקרוגר למשפחה
-
בהמשך לשאלותי לגבי קרוגר, היכן מומלץ להזמין לינה בעבור משפחה? הכוונה איזה מחנה נחשב יפה, נעים ומפנק ומה סדר גודל של המחירים?
אני מצאתי כמה לודג’ים אבל המחירים נראים לי לא הגיוניים (או שאני לא בכיוון לגבי סדר הגודל של המחירים בדרא”פ...)
-
יש הבדל משמעותי בין לודג'ים פרטיים לבין מחנות של sanparks מבחינת המחיר (ובהתאם מבחינת 'הפינוק') לפארק יש כניסות רבות. אם אתם יודעים מהיכן אתם מגיעים0 ומאיזה שער תכנסו, קל לעזור לכם לבחור מתנה.. אם אתם רוצים ללון בלודג'ים פרטיים ולהתפנק, אז אנחנו מכוון אתכם לכניסה מסויימת.
-
אין לי מושג מאיפה ניכנס. מניחה שבהתאם למקום הלינה....אנחנו רק בשלבי התכנון המאוד ראשונים אבל את זה הבנתי שצריך לסגור מהר....עקרונית כנררה מגיעה עם קכב מכיוון יוהנסבורג.
אמרת שיש שוני במחירים. כמה אמור לעלות לודג' ברמה טובה אבל לא לאלפיון עליון עבור משפחה של חמש נפשות, וכמה אמורה לעלות לינה במחנות של הפארק הלאומי? מהאתר שלהם ראיתי שיש כל מיני סוגי לינה. מאמינה שאנחנו צריכים בקתה אחת שתכיל את כולנו, שרותים ומקלחת בתוך החדר ומטבח אם נרצה להכים לעצמנו אוכל.
-
-
שני – ואכן הזמנת 11 חודש מראש…
מבחינתה עכשיו זה 9 חודשים מראש...
אם היא תבדוק עכשיו למעט אולי יום בודד וזה גם לבית יקר יחסית אין מקום בסקוקוזה.
בברך אן דאל עדיין יש מקום – כנראה זאת האופציה היחידה שלה במחירים סבירים למשפחה של 5 …
גם שם אין כבר מקום לשני סופי שבוע הראשונים של אוגוסט…
FA6/FA6C בשלוש אלף ראנד בערך 200 דולר ללילה..
אלעד.
-
הי
לא בדקתי ספציפית, אבל אם מתארגנים לא על סוף שבוע ובתלות בגודל המשפחה שלהם , אולי הם 4? באמת שאני לא יודעת
אולי אפשר למצוא. תמיד אפשר גם לשלב 2 בקתות אם מדובר במשפחה עם ילדים גדולים. ברגן דל בעיניי הוא מחנה מצוין ועדיף על לטעמי ובחוויה האישית שלי בלבד על לינה מחוץ לפארק. כמובן שאם ניתן לשלב אותו עם מחנה נוסף באזור אחר אז הרווח כולו שלהם.
-
אם לא מוצאים מקום במחנות בתוך קרוגר יכולים ללון במלון מריוט פרוטאה קרוגר גייט שנמצא מאד קרוב לשער קרוגר .
הגעה נוחה מיוהנסבורג. אפשר לשלב בדרך ( עם לינה נוספת) טיול בדרך הפנורמה.
המלון מאד נעים ומעוצב ואפשר אפילו להנות מסיורים מוזמנים עם ריינג’רים של הפארק.
נהננו מאד.
כתבתי עליו בפרוט כאן