גם אנחנו חזרנו לארץ
-
סיכום טיול בדרום מזרח ארצות הברית :
חזרנו מטיול של 26 ימים במזרח ארצות הברית , התחלה וסיום בשרלוט , צפון קרולינה , נסיעה לאורך הבלו רידג' פרקווי , אשוויל , צ'ימיני רוק , הרי הסמוקי , צ'רוקי , פיג'ן פורג' , לקסינגטון קנטקי , איזור חוות הסוסים ומבשלות הויסקי , נאשוויל , ממפיס , ג'קסון , נסיעה לאורך נאטצ'ס פרקווי , נאצ'ס , לאפייט , ביקור באחוזה , שייט בביצה , ניו אורלינס , פנסקולה , פנמה סיטי ביץ , מעיינות וואקולה , סט. אוגוסטין , סוואנה , וחזרה לשרלוט .
טיסות : הוזמנו מאיבריה , בפועל הביצוע היה , איבריה , אמריקן איירליינס , ואלעל . איבריה רמה נמוכה , אמריקן אייר ליינס הפתעה לטובה , ואל על היו בסדר .
רכב : נשכר SUV מאלמו , בפועל פורד אקספלורר מפנק . הרכב הוזמן דרך מבצע חורף עם הנחה
תיקשורת : עקב אילוצים להיות בקשר לארץ שני מכשירים חוברו לחבילה של פלאפון , גם במבצע בחודש יולי , לכל מכשיר היו 500 דקות דיבור , וסיימנו כמעט הכל .
מלונות הוזמנו דרך אקספדיה .
-
מצפה בענין רב לתאור ולתובנות שלך מאיזור קנטקי וטנסי שאני מתכנן להגיע אליהם בקרוב.
-
באיזור קנטקי טיילנו סביב לקסינגטון , בדרכים הישנות לפריס ולפרנקפורט , הדרך גובלת בחוות סוסים , וזחלתי בדרך מתצפת על בתי החווה ןהסוסים מסביבם , פריס עצמה די חור , אבל פרנקפורט עיר נחמדה עם קפיטול ישן , הייתה בעבר בירת קנטקי , ומרכז עיר נחמד , רק חבל שירד גשם שוטף שהיינו שם .
לגבי טנסי , מהחינתי השיא זה נאשוויל , אני אוהב מוזיקת קאונטרי , פשוט עוברים בברודוואי וסביבתה ממועדון למועדון , המוזיקה מתחילה בשעה אחת עשרה בבוקר ומסתיימת מאוחר בלילה . שם ישנו במלון מחוץ לבלגן ונסענו למרכז כל יום , ממליץ על החניון ליד המרכז למוזיקה , משלמים 10 או 12 דולר ליום כולל האפשרות לנסוע ולחזור , מוזיקה טובה הייתה במסעדה בורבון סטריט בלוז ובוגי , אומנם מוזיקת בלוז אבל הנגן היה ליגה לאומית (נבדק בוויקיפדיה) . בקפיטול יש סיור כל שעה עגולה .
בדרך מלקסינגטון לנאשוויל עברנו במוזיאון הקורבט אני מאוד אהבתי , אפילו אשתי התלהבה מהדגמים הישנים .
-
ברוכים השבים ונחיתה רכה
חייבת להודות שהאזור הזה בכלל לא מוכר לי .
מקווה שתרחיב ותשתף בתמונות
-
-
דב צעיר שפגשנו בדרך -
בית הכנסת בסט. אוגוסטין -
ברוכי השבים, אשמח אם תעשה לנו סיכום קצת יותר מפורט- זה איזור שיש עליו מספר סיכומים לא גדול.
מה עם נאשוויל? היא ברשימת החלומות שלי, נהנתם בה? -
כאוהב מוזיקת קאונטרי , אני מאוד נהניתי בנאשוויל , המוזיקה מתחילה בשעה 11:00 ומסתיימת בשעות הקטנות של הלילה , לקחנו מלון מחוץ לבלגן , 10-15 דקות נסיעה , היינו בהופעה של הגרנד אופרי , חוויה , ומה שמוזר הייתי בארצות הברית כ-20 פעמים וזו הייתה פעם ראשונה בנאשוויל , את ממפיס לא אהבנו , בניו אורלינס פעם רביעית , ושוב כרגיל נהניתי .