ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

דרום אפריקה – חגים 2019 – יופי של טיול משפחתי

פורום טיולי משפחות
    טיול משפחתי
    32
    135
    20976
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • myomer
      myomer נערך לאחרונה על ידי myomer

רכיבה על סוסים בחוף

קסם לי מאוד עניין של רכיבה על סוסים בחופי קייפטאון, או ליתר דיוק כחצי שעה דרומית לקייפטאון. כל הבירורים שעשיתי העלו שחוות הסוסים מוציאות סיורים רק בהזמנה מראש ורק בשעות קבועות. בבוקר - מוקדם מדי, בצהריים - חששתי שיהיה תקוע ואחה"צ – צפריר ייעץ לי לא לקחת כדי לא להיכנס לחשכה בחזור לקייפטאון. גם ככה יש לנו המון דברים ולקחתי בחשבון שהר השולחן עלול לזוז וגם המצנחי רחיפה. אז לא הזמנתי מראש ולא שיריינתי משבצת בתיכנון אבל רשמתי לי פרטים של 2 חוות סוסים שאם..

צהריים, מצנחי הרחיפה שוב זזים לנו מעכשיו לעכשיו. אז מה עושים עכשיו? הצצתי באתר של הר השולחן: פתוח!

הקטנה שבחבורה מבקשת רכיבה על סוסים. כולנו זורמים עם זה. אפילו אני שפוזלת להר השולחן.

אז מנסים מזלנו (טוב שקנינו סים מקומי אחד בשביל שיחות) – חווה אחת הודיעה שרק מחר. חווה שניה הסכימה ואף הסכימה להקדים מ 4 ל 3 כך שאין חשש לחזור בחושך. שם החווה  Imhoff Farm

כבר רכבנו בעבר על סוסים, נחמד. אבל הפעם הזו זה היה מדהים!!! המסלול מהמם ביופיו וחוף הים שם מדהים, ויחד עם השחפים זו היתה בכלל חגיגה!!

שימו לב, איך אטרקציה שנרשמה רק ב"בנק האטרקציות" נהפכה לגולת הכותרת של הטיול. בבדיקת המדדים הפנימית שלנו, ציון 5 פה אחד!!!

מומלץ מאוד!! ניתן לתמונות לדבר.

הערה: מה שנראה בחלק מהתמונות במבט ראשון כלכלוכים אלו השחפים. גילוי נאות: אני מאוהבת בשחפים (חכו שנגיע להרמנוס) – אבל בעיקר שימו לב לנוףףףף

אמנם פזלתי להר השולחן, אבל בדיעבד, כל כך נהננו מחוויות הסוסים כך שגם מבחינתי זה היה שווה הרבה יותר מאשר הנוף המדהים מהר השולחן והקיטורים שהייתי חוטפת לגבי התורים.

אם לא היה מובן – נהננו מאוד!!!

pninit1234 תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
      • pninit1234
        pninit1234 @myomer נערך לאחרונה על ידי

@myomer

וואו איזה נופים לרכיבה!

אהבתי את הפינגווינים.. לא ידעתי שגם הם בדרום אפריקה! מבינה שיש עוד בקנה אז אמתין.

myomer איריס ס. 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • myomer
          myomer @pninit1234 נערך לאחרונה על ידי

@pninit1234

תודה יקירתי – שנה שלמה שאלת אותי אם ואיך אני מתקדמת עם תיכנוני דרום אפריקה ואני רואה שהרבה לא סיפרתי לך אז גם כיף שהכל בא בהפתעה ואגלה לך שיש עוד הרבה למה לחכות.  

יש 3 שמורות פינגווינים באפריקה. 2 בדרום אפריקה (בשתיהן ביקרנו) ואחת בנמיביה.  

טל מלינה תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
          • טל מלינה
            טל מלינה @myomer נערך לאחרונה על ידי

@myomer

וואו לימור – שיחקתם אותה עם הגמישות המחשבתית וההוצאה לפועל של קו שני בבנק האטרקציות

בעקבות התמונות המרהיבות של טיול הסוסים שלכם, אין לי ספק שיעבור לקו ראשון אצל מטיילים הבאים.

כמה אני מתענגת כאן

ונהנת שוב מדראפ מחדש.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
            • איריס ס.
              איריס ס. @pninit1234 נערך לאחרונה על ידי

@pninit1234

פנינית 

לא ידעת שיש פנגוונים בדרום אפריקה??? אז חיפפת בקריאה באשכול שלי 😜😉

לימור

הסוסים נראים מעולה והנוף משגע!!! לא היו לכם תופעות של אחרי רכיבה?? אנחנו אחרי רכיבה בג׳מייקה בקושי יכולנו ללכת במשך מספר ימים, אוי לכאב 😅

pninit1234 myomer 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
              • pninit1234
                pninit1234 @איריס ס. נערך לאחרונה על ידי

@איריס-ס

איריס היקרה – רק בזכותך הבנתי שאנשים נורמליים בכלל נוסעים לדרום אפריקה!

עד אז לא העליתי על דעתי שזו בכלל אופציה!!

עד עכשיו פיקאצ’ו לא משתכנע….

אבל בכל זאת חלפו שנתיים 😀😀😀

myomer תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                • myomer
                  myomer @pninit1234 נערך לאחרונה על ידי

@pninit1234

ועוד איך אופציה ומומלצת מאוד!!!

תראי לפיקאצ’ו את האשכול הזה על תמונותיו (בסוף, יש עוד הרבה הפתעות) – הוא כבר ישתכנע 🤩

כמות הישראלים שראינו שם מראה שדרום אפריקה חזק על מפת התיירות הישראלית. ואחרי סקוטלנד כבר קטן עליכם נהיגה הפוכה 😜.

בוקר ה 15 באוקטובר. היום עוזבים את קייפטאון.

עוזבים את הפנטהאוס שכל כך נעם לנו. אל דאגה, גם הלינה הבא נהדרת.

הזזה אחרונה בהחלט של מצנחי הרחיפה להיום בבוקר. זה כבר מעין מסורת אצלנו של ההזות הללו 😜.

יש שני אתרים בקייפטאון למצנחי רחיפה. בסופו של דבר הכל נקבע לפי מזג האוויר. הנוהל הוא ליצור קשר שעתיים לפני כדי לדעת לאן להגיע. כבר 4 ימים אני בנוהל הזה, שעתיים לפני ווטסאפ לבירור. היום זו הזדמנות אחרונה. מה שיהיה יהיה. 8 בבוקר אני שולחת ווטסאפ והפעם התשובה מתחילה כך:

Today is your lucky day!

ובסופו של דבר ביום העזיבה הילדים עשו זאת !! מששתינו מי שצנח אלו שני ילדיי.

הזמנתי דרך Hi5  היינו מאוד מרוצים למרות שהזיזו לנו מספר פעמים. כמובן שלא באשמתם. בטיחות מעל הכל. הצוות מאוד ידידותי, שירותי ומקצועי. הצניחה עצמה מאוד קצרה, קצרה בהרבה ממה שהורגלנו באירופה אבל ככה זה בכלל בקייפטאון, בכל החברות.

מי צריך הר השולחן עם כזה נוף?:

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                  • myomer
                    myomer נערך לאחרונה על ידי

הצניחה התבצעה מה Signal Hill

בזמן שהילדים צנחו (והועלו חזרה למעלה ברכב החברה) אני טיילתי לי קצת בראש הגבעה.

מצרפת תמונות מראש ה Signal Hill. נוף נהדר הכולל גם את הר השולחן.

עלינו בחסות מצנחי הרחיפה. יש הרבה המלצות לעלות לשם לתצפית, בעיקר בערב לשקיעה

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                    • Hila_3354096
                      Hila_3354096 @myomer נערך לאחרונה על ידי

@myomer

איזה מסמכים אחותך הכינה ומי ביקש ממנה להכין אותם?

myomer תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                      • myomer
                        myomer נערך לאחרונה על ידי

ועוד קצת על קייפטאון מלמעלה בחסות התמונות של המצנחי רחיפה.

דבורה ברקן תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                        • דבורה ברקן
                          דבורה ברקן @myomer נערך לאחרונה על ידי

@myomer

לימור יקרה.

לימור יקרה,

גם אני הגעתי בריצה.אמנם ראיתי חלק מהתמונות ,אך נהנית לראותן שוב ותמונות נוספות.תמונות רבותאהבתי מאוד ,אך התמונות של הרכיבהעל הסוסים ,בנוף נפלא,שבו את לבי.נוסיף את הכתיבה הזורמת שלך והכל כך ברורה.בטוחה הסיפור שלך יעזור לרבים וטובים.

myomer תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                          • myomer
                            myomer @Hila_3354096 נערך לאחרונה על ידי

@Hila_3354096

היי הילה

כיף שהצטרפת. וכיף לך שיש לך טיול לדרא”פ באופק.

המקרה של אחותי שונה משלך. היא חד הורית. האבא גר בנפרד בארה”ב. אני ביקשתי ממנה לגשת לשגרירות ולבדוק איתם אילו טפסים היא בדיוק צריכה להכין. 

• myomer
                              myomer @איריס ס. נערך לאחרונה על ידי

@איריס-ס אמר:

לימור

הסוסים נראים מעולה והנוף משגע!!! לא היו לכם תופעות של אחרי רכיבה?? אנחנו אחרי רכיבה בג׳מייקה בקושי יכולנו ללכת במשך מספר ימים, אוי לכאב 😅

תודה 🙂

באסה לשמוע שככה נגמרה לכם החוויה.

הנוף בסוסים אכן היה משגע וזה הוסיף המון לחוויה. לא, לא היו לנו תופעות. כמה דקות של אי נוחות והתמתחות והכל עבר. 

(הכי קרוב למה שאת מתארת היה לי אחרי רכיבה במדבר 3 ימים על גמל בצפון הודו)

• myomer
                                myomer @דבורה ברקן נערך לאחרונה על ידי

@דבורה-ברקן אמר:

@myomer

לימור יקרה,

גם אני הגעתי בריצה.אמנם ראיתי חלק מהתמונות ,אך נהנית לראותן שוב ותמונות נוספות.תמונות רבותאהבתי מאוד ,אך התמונות של הרכיבהעל הסוסים ,בנוף נפלא,שבו את לבי.נוסיף את הכתיבה הזורמת שלך והכל כך ברורה.בטוחה הסיפור שלך יעזור לרבים וטובים.

תודה רבה יקירתי. כמה כיף לשמוע. בחלק מהתמונות סוסים מופיעים גם השחפים, שווה הגדלה, את תאהבי.

התמונות בסוסים לא אני צילמתי, לא היתה עלי מצלמה ☹. באם היתה, היה בוק שלם על הנוף והשחפים. 

והשחפים, אהוביי, ממשיכים איתי הלאה למקום שאהבתי מכל, בפרק הבא.

nilih תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                                • ayeletback
                                  ayeletback נערך לאחרונה על ידי

מקסים לימור.

לבון רחל  קולומבוסית תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                                  • לבון רחל  קולומבוסית
                                    לבון רחל קולומבוסית @ayeletback נערך לאחרונה על ידי

@ayeletback

לימורי היקרה - אין ספק שאת זריזה

הצטרפתי לחגיגה. אין ספק שזכיתם למזג אויר מצויין לפי התמונות. 

הכל נראה נפלא ומזכיר לי נשכחות. 

אפילו שראיתם בשמורה הראשונה רק זוג פינגוינים הם מאד חינניים 

ומשוגעת עליהם. 

השייט לכלבי הים מקסים והם היו בפוזות לצילום. 

מצנחי רחיפה זה משהו שאולי בחלומות הורודים אגשים.

התמונות נפלאות וכל הכבוד על התעוזה.

הרכיבה על סוסים זה שוס רציני עם מראות מהממים. 

נהנית כל רגע. 

רחל לבון. 

• Eytanin
                                      Eytanin @myomer נערך לאחרונה על ידי

@myomer

אלו פרחי שיח/עץ הציקס

myomer תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                                      • myomer
                                        myomer @Eytanin נערך לאחרונה על ידי

@eytanin אמר:

@myomer

אלו פרחי שיח/עץ הציקס

צפריר היקר – תודה שהצטרפת ותודה גם על כל העזרה ושיתוף הידע האפריקאי הרב שלך

אתר למטייל לקח מאיתנו את מספור התגובות והאפשרות לדעת לאיזו הודעה מגיבים. מה זה עץ הציקס? באיזה הקשר זה? אשמח לדעת

קולומבוסית היקרה!!

איזה כיף לי שהצטרפת לחגיגה שלי 👍ותודה רבה על המחמאות.

תענוג שעוד מישהי משוגעת על פינגווינים. אנשים שאלו אותי למה אני מתכננת 2 שמורות פינגווינים, שמיותר. אני יכולה להסתכל עליהם שעות. הם כאלו מקסימים. 

אני מקדישה לך תמונה של החמוד ההוא מהנמל בהאוט ביי שאמרת שהוא שם עוד מביקורך לפני שנים… 

צפנת_4018822 Eytanin 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                                        • nilih
                                          nilih @myomer נערך לאחרונה על ידי

@myomer

לימורוש,

גם אני בדומה לדבורה אהבתי מאוד את תמונות הרכיבה על הסוסים.

לא רכבנו באיסלנד, ועד היום גיסי ואני מצרים על כך. כאשר היה לנו זמן פנוי, לא היו בסביבה סוסים… דבר די נדיר באיסלנד….

התמונות נפלאות ומרגישים בכול פוסט את ההתלהבות שלך😘

נילי

• צפנת_4018822
                                            צפנת_4018822 @myomer נערך לאחרונה על ידי צפנת_4018822

@myomer

השלמתי קריאה ונהניתי מאד מהתיאורים והתמונות - גם שפע חיות שראיתם במקומן הטבעי, גם נופים ייחודיים וגם חווית רכיבה בחוף💕  נפלא!!

אגב, עד שיגיע צפריר להבהיר על עץ הציקס שציין, הוא התייחס לתמונה שלושת איצטרובלי הענק ששאלת מה הם.

• 1
                                            • 2
                                            • 3
                                            • 4
                                            • 5
                                            • 6
                                            • 7
                                            • 3 / 7
                                            • פוסט ראשון
                                              פוסט אחרון