חנות ציוד סקי בז'נבה?
-
אנחנו נוחתים בז’נבה ונוסעים לגלוש בטין באמצע ינואר. חסר לנו קצת ציוד: מעילי סקי, נעלי סנואובורד, קסדות…
האפשרויות הן בארץ, או לחפש בטין, או אולי מישהו יכול להפנות אותי לחנות ציוד סקי גדולה ויפה בז’נבה, (שיש בה הנחות בינואר
ונמצאת על הדרך שלי פחות או יותר? -
אני וביתי קנינו מעיל ו2 זוגות מכנסי סקי בדקטלון היה מעולה.גלשנו עם זה באלפ דואז.דקטלון בארץ.אני מתכוונת גם השנה לרכוש שם תיק למגפי סקי גגולס ואולי עוד ביגוד.
-
אני לא מכיר חנויות כאלה בג'נבה. לבטח יש, אך המחירים אמורים להיות מאוד גבוהים.
בטין וול דיזר יש כמובן, אך גם שם המחירים גבוהים, לא יהיו הנחות אמיתיות לפני סוף מרץ ובעיקר תחילת אפריל.
אבל יש לך שתי אופציות קרוב מאוד לג'נבה, בחלק הצרפתי: חנות גדולה של Intersport הסמוכה לפרני וולטר, נמצאת ב Saint Genis Pouilly. הם מחזיקים מוצאים של חברות מוכרות שונות, להבדיל מדקטלון. יש גם מבצעים
יש חנות של דקטלון בAnnemasse.
מצד שני, אם תחליטי ישר להדרים יש עוד אפשרות טובה: בדרך לטין תגיעי לאלברוויל.באזור התעשיה שם יש דקטלון מאוד גדול. בדקי את שעות הנחיתה שלך מול שעות הסגירה שלהם ופעלי בהתאם.
ענבל, באיזה דקטלון בארץ מצאת ציוד סקי? רוצה לקפוץ לבדוק.מעריך שיהיה יקר יותר ובמבחר מצומצם, עדיין זה מעניין.
-
בדקטלון בצומת קריית אתא.מכנס אחד עלה לי 140 ש”ח.לגבי קסדה וגוגלס עדין לא ביררתי מחירים.מצאתי גם לפני שנתיים מגפי סקי בערך ב 450 ש”חלגבי סנובורד לא יודעת.כפפות עלו לנו 34 ש”ח.הבת שלי קנתה חליפה מעיל ומכנסיים ב200 ש”ח.
-
כמובן שיש גם מגלשיים בעלה של המנהלת שלי קנה שם. -
אני עכשיו רכשתי מגפיים בסקימלטור גלשתי איתם שם היה מצוין זה עלה לי 650 ש”ח.