חופשת סקי בסוף דצמבר
-
היי,
אני מחפש יעד שיהיה זול ואטרקטיבי גם למנוסים וגם למתחילים,
אנחנו שישה חברים מהצבא שטסים לראשון עד שישי.
מחפשים יעד שיהיה זול אבל גם ברמה
חשבתי על ואל טורנס שכבר הייתי שם או אנדורה
מה יכול להיות זול יותר ומתאים יותר או יש לכם אופציה אחרת ?
-
סוף דצמבר בעקרון פוסל אתרים נמוכים יחסית כי יש תמיד הסתברות לשלג מאוחר.
זול – אתה מדבר על תקופת חגים – כריסטמס ושנה חדשה = יקר.
ול טורנס רעיון מצויין
-
כפי שכבר רשמו, זול זה לא יוכל להיות בגלל חופשת חג המולד.
אני יכול להתיחס רק לאוסטריה ולצרפת:אמור להיות שלג שיאפשר גלישה בכל הקרחונים של אוסטריה פלוס זולדן, אישגל, ארלברג. רשמתי בסדר מחירים עולה.
יש לך בדצמבר טיסות ישירות של סנדור לזלצבורג, אין מצב שלא יהיה שלג לגלישה באחד מהאתרים באזור, יש תשתיות טובות פלוס תנאים טבעים טובים תמיד. חפשו לימה באתרים מקומיים, לא בbooking.
בצרפת יש לך את לז ארק/לה פלאן, טין/וול דיזר ואת ול טורן, דרומית יותר את הקרחון של Les 2 Alpes אבל זה מסובך יותר להגעה.
בדוק בsunweb חבילות לשבוע שלכם, אצלם זה כולל את הסקיפס.
-
@drporat אמר:
יש לך בדצמבר טיסות ישירות של סנדור לזלצבורג, אין מצב שלא יהיה שלג לגלישה באחד מהאתרים באזור, יש תשתיות טובות פלוס תנאים טבעים טובים תמיד. חפשו לימה באתרים מקומיים, לא בbooking.
אקח שבוע לפני חופשת חג המולד או שבוע אחרי אם כך איפה יהיה זול ונחמד ביותר?
-
שבוע אחרי חג המולד הוא השבוע הכי יקר בשנה. על כן לך על תחילת ינואר או אמצע דצמבר.
בדוק אם אתם גמישים מבחינת יום התחלה. אחת הסיבות שהמלצתי על sunweb.co.uk (יש גם הולנדי, יהיה מענין להשוות בינהם מבחינת מחיר) זה ההיצע הרחב והגמישות. רוב מוחלט של אתרי הסקי בצרפת ואוסטריה בנוי על שבוע משבת או מיום ראשון, כשסימנתי באתר 'גמיש ב3 ימים פלוס מינוס', הוא נתן לי עוד הצעות זולות.
כך למשל הוא נתן לי שבוע בדירה מפוארת Vaya resort בסנט אנטון ל4 אנשים החל מיום ד' 11/12 ב 469 פאונד כולל סקי פס, שזה מחיר מגוחך ביחס למקום. בגאלטור, מרחב אישגל, אותו דבר באותם תאריכים יצא 269 פאונד כולל סקי פס (מקומי, אך עדיין שווה. ) 20 מטר מתחנת האוטובוס שיקח אותך לגאלטור ולאישגל, המחיר לא כולל ניקוי סופי. יש גם בימי שישי, בדקו במפות גוגל מסעדות/פאבים בקרבת מקום.
אז מה נשאר לכם? להחליט לאן בא לכם לטוס על פי עלויות טיסה ויכולת גלישה. אני מת על ארלברג, אך גולשים מתחילים יהנו רק באזור ספציפי ומרוחק (Lech).
יש לכם באוסטריה את סרפאוס/פיס, את זולדן עם אוברגורגל, את סאאלבך/הינטרגלם. שבו על סטטיסטיקות ומפות אתרי הסקי בskiresort.info
תבחרו מדינה וקחו טיסה בהתאם. סאנדור לזלצבורג/אלעל לציריך/ כל העולם עם קונקשן לאינסברוק/איזיג'ט לג'נבה.
צרפת? הייתם מספיק בול טורן, אם יש סופה/רוח חזקה האתר מושבת. נסו את טין או את לז ארק/לה פלאן, במקום שיהיה קל לעלות ולרדת.
שבוע בBelle Plagne, העירה הכי שווה בעיני במרחב לה פלאן תעלה 239 פאונד כולל סקיפס לאדם בחדר ל4. כמובן לא כולל ניקוי/מגבות/סדינים, אבל אפשר גם להביא דברים מהבית או לקחת משהו יקר יותר לפי התקציב.
-
אם בואל טורנס יקר מדי, אפשר בהחלט לשקול את עמק צילרטל באוסטריה (מאיירהופן), כי גם אם לא יהיה הרבה שלג באתרים המרכזיים, תמיד יש את קרחון הינטרטוקס, שהוא אתר נפלא בפני עצמו (הסקי פס של עמק צילרטל כולל אותו).
-
אתה צודק, הבעיה שהם חבר'ה ברמות שונות. בחודשים הללו יהיה הרבה יותר קר וערפילי פלוס רוחות בהינטרטוקס ורוב הקרחונים בצרפת/אוסטריה ובצרויניה. לכן חשבתי על כל האפשרויות האחרות.
ההצעות שמצאתי בsunweb הדליקו אותי. בא לי עוד חופשה במחצית השניה של מרץ, אם מישהו כאן מעונין להצטרף. Self catering עם דגש על לגלוש הרבה.
-
היי לכולם,
עכשיו קיבלנו אישור להזמין טיסה לראשון עד שישי 22 דצמבר( חנוכה)
השאלה שלי: אני מבין שבולגריה זה באמת זול אבל בשבילי ובשביל עוד אחד זה לא הרמה( אתר ממש קטן ומאמין שנסיים אותו ביום בערך)
איזה עוד מקומות יכולים לצאת זול? חיפשתי טיסות לזנבה ומילאנו מאוד יקר בתקופה זו