המלצות ללינה ובכלל באזור מדונה די קמפיליו
-
מתכנן חופשה באזור מדונה, הכוונה ללון באחת העיירות באזור ,כמו Flogrida או Pinazoloלאו דווקא במדונה . אשמח להמלצות על עיירות מועדפות מבחינת גישה למסלולים, מחירים נוחים יותר ממדונה, מסלולים שווים ובכלל. לגולשים מנוסים. תודה מראש -
אתר מדהים לדעתי. תהנה בו מאוד לא משנה איפה תגלוש. היינו פעמיים בשנים האחרונות שניהם במדונה עצמה אבל לא במרכזה מה שמוזיל מאוד את העלויות.
פעם אחת במלון hotel cime d’oro – מעולה, ארוחת בוקר מצוינת, סאונה עם הזמנה מראש כך שיש לך אותה לעצמך לכ45 דקות אם אני לא טועה והסעה מאוד נוחה אל/מ Spinale תוך דקות בודדות אתה במעלית בלי הסתבכויות של חניה ונעילת נעלי סקי. הזמנה עשיתי דרך אתר המלון בקיץ היה מבצע די שווה. תבדוק.
אם נוסעים עם ילדים ממליץ על Ambiez Residence. הזמנה דרך אתר שלהם. רצוי להקדים כי המחירים עולים ככל שמתקרבים למועד. היתרונות – קירבה למעליות מרכזיות, ארוחות בוקר באיכות מדהימה (ניתן להזמין ללא ארוחות בכלל), בריכה וסאונה. חסרונות – נסיעה של כ5 דקות בערב למדונה לאכול או שניתן לאכול במסעדה של המלון – אופציה מצוינת למספר ערבים.
מסלולים שהכי אהבתי (כולם מצוינים)-
שחורים – ללא ספק 70 מתחת לspinale – מסלול מושלם, 25-26 למרילבה ו 1 לפולגרידה, 100 בפינזולו אם השלג טוב.
אדומים – 53 במדונה (כולל התפצלויות השחורות) ו-26 באזור val mastelina – מסלול מושלם ושקט בדרך כלל
כחולים – מסלול 66 במדונה (בסוף צריך לקחת מעלית של 2 ישנה או לדחוף קצת למעליות המרכזיות אבל שווה את זה), 2 בפולגרידה.
botleneck אחד מעצבן שנשאר באזור (אחרי שבנו את המעלית החדשה המחזירה לפולגרידה ממדונה) הינו מעלית 7 ממארליבה למונטה ויגו. רצוי להמנע במיוחד לקראת סוף היום. יחד עם זאת לא חיכינו שם יותר מרבע שעה בשעת לחץ.
-
סאונה 45 דקות ? מי עושה סאונה 45 דקות? גם אם יוצאים ונכנסים מספר פעמים. -
הכוונה לאזור הסאונה, כולל מקלחות, חדר מנוחה וכו'. במלון הזה ובעוד מקומות רבים מקובל לאפשר לאנשים להזמין את האזור בשעות מסוימות כיוון שלא ניתן להכיל הרבה אנשים בו בו זמנית. כך יש לך פרטיות. ללא תשלום נוסף במקרה הזה.
סאונה זה לא העיקר במדונה.
-
במרילבה [ ממש ליד פולגרידה] יש כמה מלונות שהם מעשית סקי אין ואאוט אם זה חשוב לך. אבל העיירה בערב היא בית קברות. המסלולים שם נחמדים לאללה. בעיקר האדומים. השחור שיורד לעיירה לא סופר קשה. מה שכן, בבוקר יכוליםן להיות קצת פקקים במעלית. תביא בחשבון שמרילבה ופולגרידה נמצאים קצת “בצד” או בקצה של האתר. מצטרף להלמלצה על השחור [ הלא קל] שיורד לפולגרידה. אוף- וואחד מסלול! אם הוא קשה יש כחול מקביל לו, ארוך יותר אבל רחב ונוח. תזהרו! נורא נורא קל לטעות שם לפספס את הפיצול [ קצת אחרי המעלית ] ולהכנס לשחור בטעות. אני מאוד אהבתי את האדום שיורד ממרילבה/ פוךגרידה לכיוון נדונה. בכלל- יש שם מסלולים נהדרים ורחבים. מתאימים מאוד לדעתי לגולש הבינוני. חובב האדומים והשחורים הקלים. גם הכחולים ממש מוצלחים.
-
האדום מאזור פולגרידה/מרילבה לכיוון מדונה (10) מסלול נהדר אבל לרוב מאוד חפור בגלל שזאת הדרך היחידה להגיע למדונה. מצוין בתחילת היום.
-
נו, מכיוון שעשיתי אותו בתחילת היום אז אני לא יודע….. :-). הוא אפילו לא היה כל כך עמוס. אבל באישגיל יש הרבה יותר מוגולים.
-
תודה לכל הממליצים, “ננסה ונהנה….” -
הי go4IT יש לך המלצה על בית ספר לסקי והשכרת ציוד, אנחנו מתכננים להיות בAMBIEZ
תודה
סלבה
-
הי,
קיבלנו המלצה מהמלון על בית הספר Sci 5 Laghi וסגרנו עם המדריכה שם לשיעורים לילדים. הייתה מצוינת והילדים היו מרוצים.
הנציגים של הבית ספר גם נמצאים חלק מהזמן בלובי.
אם אני לא טועה הייתה גם הנחה קטנה בגלל ההסדר עם המלון.
השכרת ציוד עשינו לפני ההגעה למלון במדונה בחנות Olimpionico Sport 2 – Palu דרך האתר bookyourrent.com. די במרכז (יש להם שתי חנויות בכפר בחרנו את הכי נוחה להגעה). ציוד טוב ומשתלם יותר משאר החנויות בסביבה.
כמה טיפים לגבי מלון. שימו לב שסאונה הינה בתשלום נוסף. תביאו כובע בריכה. זה חובה שם. לאיטלקים יש קטע בעניין הזה.
-
גם בארץ דורשים כובע לבריכה בבתי מלון ובכלל בבריכות שחייה.איזה קטע גם לנו ההישראלים יש קטע כזה. -
הכוונה לגברים כולל שיער קצר. באיזה מלון בארץ דורשים את זה?
-
התכוונתי יותר בבריכות שחייה (קאנטרי) פשוט רוצים לשמור על ניקיון הבריכה משערות.
-
הרציונל ברור. לא נתקלתי בזה גם בבריכות של מועדוני ספורט. אני שוחה באחת כזו ואין שום דרישה כזו מבעלי שיער קצר.