האם ניתן לסמוך על הe-visa שתאושר תוך 3 ימים?
-
אני נוסעת להודו ב26/11 לנסיעה קצרה של חודש
בנוסף שוקלת לנסוע שוב לכ-3 חודשים בסביבות אוגוסט
אז רוצה שיהיה לי כמה שיותר מרחב
מתי הכי מאוחר שאני יכולה לשלוח את הטופס בלי שיהיו בעיות עם זה?
תודה
ג’יין
-
-
הסברתי למה, כי אני שוקלת לנסוע שוב בסביבות אוגוסט ל-3 חודשים ורוצה כמה שיותר מרחב בהזמנת הטיסות
-
למה לדחות לרגע האחרון? תזמיני 3-4 שבועות לפני מועד הטיסה. -
לא הייתי סומך על ימי שישי, שבת וראשון במניין הימים. לכן אל תמהמהי מעבר לסוף השבוע הזה.
-
הם עובדים 24/7, גם בסופ"ש, אבל לא זה העניין, הם לא מטפלים בבקשות לויזה שהוגשו 72 שעות לפני הכניסה המיועדת. לפעמים יש טעויות במילוי הטופס והם מבקשים לתקן ולהחזיר, לפעמים הם שולחים תשובה עם סרוב לויזה, ואז צריך להוציא ויזה רגילה (דרך סוכנות מוכרת), לפעמים התשובה "נזרקת" לדאר זבל ולא מוצאים אותה, בקיצור, אלף ואחת סיבות להקדים ולהוציא את הויזה.
-
אגב ראיתי שבחוליו יש מידי פעם הצעות של הרגע האחרון לטיסות במחירים אטרקטיביים להודו בהתרעה של 24 או 48 שעות .
בהנחה שמישהו ספונטני ורוצה לנסוע איך בדיוק יארגן ויזה ? זה לא רציני. אני לא רואה איך משהו ירכוש כרטיס ויסתכן שלא יקבל את הויזה בזמן.
-
את יכולה היום לעשות evisa לשנה במקום שתיים נפרדות לחודש. יוצא יותר זול וגם יתן לך יותר תמרון.
-
אל דאגה, הגשתי עכשיו!
עכשיו שתי שאלות:
1. לקחו ממני 41 דולר, הבנתי שזה אמור להיות 82, אתם יודעים למה?
2.קלטתי שהדרכון שלי תקף עד ינואר 2021, מה שאומר שאצטרך לחדש אותו אם אני רוצה לנסוע באוגוסט (צריך תוקף של חצי שנה נכון?)- האם זה מהווה בעיה מבחינת הויזה?
תודה על כל העזרה!
ג’יין
-
שינו את הכללים והתעריפים לא מזמן. ויזה לחודש עולה 25$.
-
ולשישה חודשים: 41$
-
אם הדביקו לך ויזה בדרכון ישן ואת מחליפה אותו אז בכניסה הבאה את צריכה להגיע עם שני הדרכונים. בשביל לוודא את זה תקראי באותיות הקטנות באתר הויזה.
-
-
ואם לא הדביקו, אז זה לא משנה?
-
ויזה לחמש שנים זו ויזה עסקים בלבד.
-
אז כמו שכתבתי פה הגשתי אתמול את הטופס, (בגלל הפחד מכל ההודעות
)
והיום ב4:30 בבוקר קיבלתי הודעה שהיא אושרה!
פחות מ24 שעות ...
בכל אופן תודה לכולם

העיקר שיש ויזה 🤩
-