דרום אמריקה בגיל 28
-
שלום לכולם,
אני בן 27, עוד מעט 28.
השתחררתי מהצבא לפני 3 שנים משירות קבע. נמצא כרגע לקראת סיום תואר ראשון.
לפני חצי שנה הייתי עם חבר מהצבא בתאילנד למשך חודש.
כעת, אני מתלבט האם לטוס לדרום אמריקה בעוד כמה חודשים לתקופה של 3 חודשים.
הרבה מטיילים שאני מכיר מציינים כי אני "מבוגר מידיי" לטיול כזה.
מה דעתכם?
האימרה הזאת נכונה? הטיול הזה בהכרח תלוי גיל?
אם זה מתאים, אשמח אם תציינו איזה מסלול יתאים לי (עולה,יורד, מדינות רלוונטיות, פעילויות מומלצות)
תודה
-
לא צריך להקשיב לכל שטות שמישהו אומר...
עשיתי את ה"טיול אחרי צבא" שלי שהקטנה השתחחרה בגיל 50+, (חצי שנה) אין גיל לטיול.
במהלך הטיול פגשנו מטיילים מכל הגילאים.
הדבר היחיד שמשתנה הוא העדפות, אולי תנאי הלינה
כל השאר אותו הדבר.
-
-
לפני 3 שנים הייתי בנפאל (אני בן 40), ואת האראונד אנאפורנה עשו חבר'ה בני 70. מה זה אומר? לא יודע
-
כנראה שאותם “מטיילים” שאמרו לך את זה היו יותר תיירים ופחות מטיילים, כי אופקיהם כנראה לא התרחבו מספיק להבין שהגבלה גילאית לדרא”מ או לטיול ארוך היא קשקוש מוחלט.
סע. אנחנו גם נסענו לכמה חודשים כתרמילאים לדרום אמריקה בגיל מאוחר יותר. והאמת שגם השנה יצאתי לטיול תרמילאים ביעד אחר.
המסלול שרלוונטי לך זה מה שמעניין אותך ומתאים מבחינת עונות. הגיל לא משחק פה תפקיד בבחירת המסלול.
-
שטויות, אין אנשים שעושים טיולים לתאילנד בגיל 40-50?
יש הרבה מה לעשות בדרום אמריקה, לא הכל זה “חיי לילה, מסיבות, ולחזור שיכור למלון”.
אם אתה רוצה לטוס לשם, להסתובב ולהכיר כמה מדינות בכמה חודשים, לך על זה.
אני בן 35 וכאשר אני טס לחו”ל מטייל כל היום ותכלס נרדם מוקדם ויום למחרת ממשיך לטייל, כמעט ולא יוצא בלילה.
-
אין שום בעיה עם הגיל,
אמנם עשיתי את הטיול הארוך בדרום אמריקה אחרי הצבא בגיל 23, אבל לא הפסקתי לראות חבר’ה שבאו לעשות שם טיול “סוף תואר” או “חופשת קיץ” מהלימודים בדיוק בגיל שלך, מה שנתן לי הוכחה לכך שתחביב הטיולים לא מוגבל לגיל מסוים, וגם נתן לי השראה לעתיד לבוא, כשגם אני אחרי התואר בגיל 28 יצאתי לטיול ארוך בנפאל והודו.
את רוב החבר’ה בגילאים האלו ראיתי בעיקר בחודשי הקיץ, שאז זה יותר מסתדר עם סיום לימודים וכו’. -
אני טסתי אחרי צבא ושוב בגיל 27… היה הרבה יותר כיף בגיל 27…. ועכשיו אני טסה בפעם הרביעית לברזיל. אל תשכח שהאירופאים והאוסטרלים מטיילים בדרום אמריקה הם בכל הגילאים… וגם פגשתי כמה ישראלים בגילאים שלך…
ממליצה על מסלול עולה אם אתה מתכנן לצאת בקרוב… אם אתה מתכנן לצאת לקראת סוף החורף אז מסלול יורד... -
יותר מזה, אפילו יצא לי לפגוש תרמילאים בגילאי ה-50 וה-60, ואפילו כמה שיותר. -
למה אתם מבזבזים זמן לענות לטרול הזה ?
הבן אדם מתלוצץ , ואתם לוקחים אותו ברצינות .
עד עכשיו , 4 ימים לאחר פרסום השאלה , ממשיכים לכתוב תשובות .
במקרה הטוב הוא יושב וצוחק בבית , ולא נכנס אפילו להגיד תודה
לאנשים שכתבו לו הסברים מפורטים וארוכים יחסית .
(במקרה הרע הוא אפילו לא צוחק . הוא בכלל לא נכנס לאתר מאז השאלה הטיפשית)
-
שלום לכולם
זו אינה תגובה לנושא הפורום אלא בקשה לעזרה במידע. האם יש פורום או אתר בו ניתן להעזר במטיילים עם מכשיר לוויני הנמצאים בדרום אמריקה לאתר מישהו הנמצא באותו אזור בו הם מטיילים.
תודה
-
החברה שמטיילים בדרום אמריקה מקושרים בקבוצות פייסבוק וואטאפ
ממליצה להכנס לקבוצה של "מוצילר דרום אמריקה" ולשאול על מי שאתה מחפש. הם כבר יעבירו בינהם.
הם עושים זאת תמיד