ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

לינה בילוסטון

פורום צפון אמריקה
    ילוסטון מלון קניון לודג אנד קבינז
    6
    8
    1274
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • מנחם_3136274
      מנחם_3136274 נערך לאחרונה על ידי

נוסע לילוסטון ל4 לילות ביוני ומתעניין בלינה טובה במקום מרכזי ונח בתוך הפארק ובמחיר שפוי
      בתיה פ karnielr mayank 3 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • בתיה פ
        בתיה פ @מנחם_3136274 נערך לאחרונה על ידי

@מנחם_3136274

אנו גם נוסעים בעז"ה ביוני והזמנו חדר במלון של השממורה בקניון בעלות של 200 דולר.

תהנו!

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • karnielr
          karnielr @מנחם_3136274 נערך לאחרונה על ידי

@מנחם_3136274

אפשר ללון בעיירה west Yellowstone , יש מגוון אפשרויות לינה במגוון מחירים. העיירה צמודה לכניסה  לפארק. 

• mayank
            mayank @מנחם_3136274 נערך לאחרונה על ידי

@מנחם_3136274

אם יש חדר פנוי (לא בטוח בכלל) אז אני ממליץ על קניון ווילג’. מיקום הכי מרכזי ונגיש ויש המון אפשרויות מבחינת אוכל.

אם אין שם, אז ווסט ילוסטון היא אפשרות מעולה וזולה בהרבה. חשוב להקפיד לצאת מוקדם בבוקר כדי להימנע מפקקים בכניסה לפארק.

• dhz
              dhz נערך לאחרונה על ידי

באשר למגורים מחוץ לילוסטון, ניתן למצוא בעירה גארדינר חדר במחיר זול יותר מחדר מקביל בווסט ילוסטון.  מצד שני, אני חייב לציין שמדובר בעירונת מבחינת הגודל ומבחר בתי המלון והמסעדות בה הוא די מצומצם.  גארדינר צמודה לשער הכניסה הצפוני לילוסטון, לא רחוק מ- Mammoth Hot Springs.
              karnielr תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
              • karnielr
                karnielr @dhz נערך לאחרונה על ידי

@dhz

הייתי גם וגם, בשני טיולים שונים. מבחינת נגישות לרוב חלקי הפארק בפרק זמן סביר, יש עדיפות בולטת לווסט ילוסטון. 

dhz תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                • dhz
                  dhz @karnielr נערך לאחרונה על ידי

@karnielr

מסכים כי ווסט ילוסטון, היות והיא ממוקמת קרוב יותר למרכז הפארק (ולקן המאוזן האמצעי ב- “8” של כבישי הפארק) מאפשרת גישה מהירה יותר בממוצע לרוב חלקי הפארק.  מצד שני נמצא אלמנט העלות.  אני לנתי בגארדינר והסתדרתי עם זה בסדר, אם כי בביקור הזה בילוסטון התמקדתי פחות בחלקים הדרומיים של הפארק (זה לא היה הביקור הראשון שלי בפארק).  העליתי אפשרות, ומנחם יחליט היכן ללון על סמך ההעדפות שלו.

• segev17
                    segev17 נערך לאחרונה על ידי

לינה ממש זולה יש ב old faithfull lodge  שנמצא עשרות מטרים מהגייזר שנושא את שמו ב Roosevelt lodge על נלופ הצפוני (כ 100$ לחדר משפחתי עם אמבטיות משותפות וכ160 דולר לחדר עם אמבטיה פרטית, חדרים כמובן בסיסיים אבל יש צרכניה צמודה), גם סמוך לאגם ילוסטון יש lodge זול. פיצול הלינה בין המקומות מאפשר קיצור משמעותי של שעות נסיעה, הגעה לנקודות העניין לפני ההמונים וטיול לקראת שקיעה בלאמר והיידן לצפייה בבעלי החיים. בעיני זה שדרג משמעותית את הביקור שלנו (תוך כדי חיסכון כספי משמעותי)

הבעייה העיקרית - החדרים הזולים נוטים להיות sold out שנה מראש, אבל יש ביטולים מדי פעם

• 1 / 1
                    • פוסט ראשון
                      פוסט אחרון