ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

אורלנדו....

פורום צפון אמריקה
    אולפני יוניברסל אורלנדו אורלנדו יוניברסל סטודיוס ילדים פארקים פארקי שעשועים
    5
    10
    1182
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • דנידין55
      דנידין55 נערך לאחרונה על ידי

שלום לכולם 

אני שואלת כמה שאלות,  אשמח לכל תגובה אפילו חלקית. הכוונה היא ללכת ל 3 פארקים מתוך שהות של 6 ימים. הציבור הוא 4 בנים בגילאי 10-14. כאמור – כל תשובה על סעיף תועיל מאוד יען כי התבלבלנו לגמרי.  

1. פארק מים אחד. מה מומלץ? קראתי שיש פארק מים של seaworld או לפחות לידו – וניתן לשלב. זה רלוונטי לעשות את שניהם באותו יום? האם seaworld זה רק מופעים או גם מתקנים? ( אם נלך אליו בלי פארק מים זה יהיה יום נוסף ) האם מתאים לנוער נרגן או יותר לקטנים והוריהם?   כמובן שאם יש המלצה לפארק מים אחר – נלך אליו. 
      2. סטודיו׳ס. היינו ביוניברסל סטודיו בלוס אנגלס. האם המתקנים חופפים? אם סטודיו׳ס, מה עדיף באורלנדו – יוניברסל או דיסני?
      3. ומתקנים. אי ההרפתקאות? פארק של דיסני? המלצה על פארק שעשועים למתבגרים. 
      4. אפקוט. יושב על משבצת פארק? משבצת ספק מוזיאון? קיימים מתקנים שווים? 
      5. מעיינות.  יש פרות ים באפריל? ניתן לרחוץ במעיינות? זה מקום להעביר בו יום מנוחה בין פארקים?
      6. קייפ קנברה. היינו בבואינג בסיאטל. היה מאכזב. למעט הרושם של המפעל הענקי הזה, ההסברים היו מאוד לאקוניים, והחוויה של הילדים לא היתה טובה.  אשמח לשמוע מה היתה החוויה בנאסא מצד הילדים והנוער. האם יש התנסויות אינטראקטיביות. 
      7. מאוד מודה למי שצלח את הרשומה עד לכאן. תובנות שיש לכם שעוד לא הבשלתי לשאול בעצמי יתקבלו בברכה. 
      ayeletback גדליהו מהגרעין דור.ד ronnyser001 4 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • ayeletback
        ayeletback @דנידין55 נערך לאחרונה על ידי

@דנידין55 אמר:

אחד. מה מומלץ? קראתי שיש פארק מים של seaworld או לפחות לידו – וניתן לשלב. זה רלוונטי לעשות את שניהם באותו יום? האם seaworld זה רק מופעים או גם מתקנים? ( אם נלך אליו בלי פארק מים זה יהיה יום נוסף ) האם מתאים לנוער נרגן או יותר לקטנים והוריהם?   כמובן שאם יש המלצה לפארק מים אחר – נלך אליו.  סטודיו׳ס. היינו ביוניברסל סטודיו בלוס אנגלס. האם המתקנים חופפים? אם סטודיו׳ס, מה עדיף באורלנדו – יוניברסל או דיסני?

עונה על מה שאני יודעת.

יוניברסל בלוס אנגלס מכיל תת קבוצה של מתקנים ב-2 הפארקים שבאורלנדו.
        אני חושבת שרוב המתקנים היותר שווים נימצאים בלוס אנגלס.
        אבל באורלנדו יש בפרוש עוד.

אנחנו היינו בדיסני הקלאסי בלבד , פחות מתאים למתבגרים אלא אם הם גרופי רציניים של דיסני.

אפקוט – הדעות עליו חלוקות. אותנו הו שיעמם ממש. גם אותי וגם את הילדים. ( שהיו אז בני 9 ו 12 ). יש מעט מתקנים נחמדים הרוב פשוט סתם. אולי משהו שהייתי קופצת אליו בשבת חורפית גשומה בעלות 25 שקל לכרטיס.
        גילוי נאות – יש שחושבים בדיוק ההיפך ממני

דנידין55 תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • גדליהו מהגרעין
          גדליהו מהגרעין @דנידין55 נערך לאחרונה על ידי

@דנידין55

יוניברסל באורלנדו הוא שני פארקים. לדעתי לא ניתנים לכיסוי ביום אחד. אבל אנחנו לא מהמזדרזים ועשינו יומיים מראש.

כמו שנכתב לגבי אפקוט- יש שם כמה מתקני אקסטרים בודדים והשאר יותר לימודי. אם אתה צריך לבחור בין הפארקים ועם גילאים כמו שיש לך- כנראה שזה בעדיפות אחרונה.

אנחנו עשינו יומיים דיסני- יום נינוח לדיסני הקלאסי ויום אחד מטורף רק אטרקציות נבחרות בשאר 3 הפארקים. עמדנו בתוכנית ויצא טוב  הגילאים היו 9-17..

• דור.ד
            דור.ד @דנידין55 נערך לאחרונה על ידי

@דנידין55

היי לגבי פארק מים  יש כמה חלקם – לדעתי הבדל בחנהם לא מהותי לחלקם מגלשות יותר אקסטרימיות. אנחנו היינו ב     Disney's Typhoon Lagoon  ונהננו מאוד – הייתי לוקח כחלק מהשיקול אם אפשר לקנות כרטיס משולב בהנחה של פארקים + פארק מים

לגבי סיוולרד – החלק העיקרי הוא ההופעות יש מס’ מתקנים חלקם אקסטרימים

לגבי סטודיוס – אם הייתים ביוניברסל בלוס אנגלס הייתי בוחר את של דיסני בכדי שלא תיהיה חזרה על חלק מהמתקנים.

לגבי אפקוט – כמו שאמרו הדעות חלוקות – אנחנו אהבנו – אין יותר מידי מתקני אקסטרים יש מתקן מוביל בשם סולרין שהוא סימולטור של טיסה בשמים

מציע שתכנסו לאתרים של הפארקים ותראו את אטרקציות בכל פארק ולפי זה תחליטו

• דנידין55
              דנידין55 @גדליהו מהגרעין נערך לאחרונה על ידי

@גדליהו-מהגרעין

תודה. 

מה זאת אומרת יוניברסל זה שני פארקים? 

האולפנים בלבד זה שני פארקים או שאתה מתכון גם לאי ההרפתקאות?

יש להם גם פארק מים בנפרד למיטב הבנתי.…

גדליהו מהגרעין תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
              • דנידין55
                דנידין55 @ayeletback נערך לאחרונה על ידי

@ayeletback

תודה רבה איילת. 

אין פה גרופי של דיסני, וכנראה גם אפקוט ירד מהפרק. 

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                • דנידין55
                  דנידין55 @דור.ד נערך לאחרונה על ידי

@דור-ד

תודה. 

נכנסנו לכל האתרים וזה מה שבלבל בסופו של דבר. 

ככל הנראה נרד מ אפקוט ( אלא אם החברה ישארו במלון לנוח ואני אלך לבד….) 

אני מבינה שאתה ממליץ על פארק המים של דיסני – זו שהות שסוגרת יום? או שממצים אחרי ארבע חמש שעות?

דור.ד תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                  • גדליהו מהגרעין
                    גדליהו מהגרעין @דנידין55 נערך לאחרונה על ידי

@דנידין55

זה שני פארקים שעשועים- הסטודיוס ואי ההרפתקאות..

• דור.ד
                      דור.ד @דנידין55 נערך לאחרונה על ידי

@דנידין55

פארק מים נפתח בעשר בבוקר ונסגר בחמש בערב – כך שהוא משאיר את הערב פנוי – זהו למעשה יום מנוחה לעומת הפארקים האחרים

• ronnyser001
                        ronnyser001 @דנידין55 נערך לאחרונה על ידי

@דנידין55

הי לכם

ככה

יוניברסל מתחלק לשני פארקים, יוניברסל סטודיוס ו”איילנד אוף אדוונצ’ר) בין שניהם מחברת רכבת של הארי פוטרשהנסיעה בה חוייתית (החלונות הם למעשה מסכים) ובכל כיוון הרפתקאה אחרת, אבל לשם כך צריך כרטיס הופר שלהם- לא זול, לגבי עולמו של הארי פוטר- בחלק של יוניברסל יש טימינג של לונדון ורציף 9 וחצי (נדמה לי שזה שמו…) ועולם שבו הארי קונה את השרביט וכו’ בחלק של איילנד יש את הווגוסרט והכפר שלמרגלותיו בשניהם מתקנים מגניבים. היות ורציתי לעשות את שניהם שכרתי מלון שמקנה דילוג על התור וכך עשיתי את שני הפארקים. איילנד אוף אדוונצ’ר הוא מגניב ומהנה ביותר ויוניברסל דומה יותר לזה של לוס אנג’לס, אם כי הרבה יותר טוב ממנו לטעמי (עשיתי הקיץ את זה של לוס אנג’לס) כמובן שהכל שאלה של מחיר.

לגבי דיסני, יש 4 פארקים שלהם,  כמובן המוכר והאהוב מג’יק קינגדום (עם הטירה) אבל אני אוהב מאוד גם את דיסני הוליווד סטודיוס ואת אנימל, בכולם מתקנים מרהיבים, וגם אפקוט שווה ביותר, בסטודיוס מתחם מלחמת הכוכבים החדש, וגם מתחם צעצוע של סיפור.

לגבי פארקי מים, יש כמה מצוינים- יש שנייים של דיסני (לגון וטייפון) ויש מצוין של סיוורלד (אקווטיקה) אבל אם אני צריך לבחור אני בחור בזה של יוניברסל – וולקנו ביי, נראה לי המרהיב והמיוחד מכולם- שימו לב בגלל שאתה מקבל צמיד שדרכו את “עומד בתור” בלי לעמוד בתור, מספר הנכנסים מוגבל וחשוב להגיע לשם ראשונים. (אגב רעיון הצמיד דומה גם לדיסנים אם אתם שוהים במלונם, או קונים במיוחד כזה)

לא דיברנו עוד על הפארקים של סיוורלד (סיוורלד עצמו ודיסקוברי קוב המיוחד) ובוש גארדנס בטמפה…

בקיצור- היות ואני חובב משוגע של רכבות הרים ופארקים יתכן ולא ציינתי את כל הפרטים אז אם תצטרכו עוד משהו אשמח לענות- מיותר לציין שעשיתי את כולם ואני עונה מתוך ניסיון

• 1 / 1
                        • פוסט ראשון
                          פוסט אחרון