טיול לאירופה פברואר-מרץ
-
שלום,
אשמח מאוד לקבל המלצות על חופשה האירופה בסוף פברואר תחילת מרץ.
זוג עם תינוק בן שנה ושלושה חודשים.
עד שבוע, תקציב בינוני (עד 7,000 שח כולל הכל)
תודה רבה
-
התקופה שבה אתם מדברים היא שיא החורף באירופה.
אני לא ממליץ לקחת תינוק בגיל כזה למרבית אירופה בה קר ביותר (סביב ה- 0 ואף פחות).
לכן, היעדים שאולי יכולים להתאים לכם הם אלו שעל אגן הים התיכון (מרכז / דרום יוון, מרכז / דרום איטליה, הרביירה הצרפתית וכו’..)
בנוסף, גם במדינות הללו צפוי מזג אוויר חורפי במונחים ישראליים – קר, גשום, רוח. לכן הייתי ממליץ לכם בעיקר למצוא עיר נחמדה ולשהות בה.
ובסופו של דבר – רומא או ברצלונה וקצת מסביבותיה (בטיולים יומיים) יהיו לטעמי, הכי מתאימים עבורכם בשלב זה
-
תודה רבה
-
אגב, על איזה עיר אתה ממליץ ביוון?
-
לא הייתי ביוון עדיין.
כעיר – אני מניח שבאתונה יהיה הכי הרבה מה לעשות – אבל לא מאמין שהיא יכולה למלא לכם שבוע שלם.
-
יש לציין שבאיזורים היפים בצפון יוון יהיה קר מאוד גם בפברואר-מרץ (מתחת ל-0 ושלג).
אתם יכולים לעשות טיול בסביבות אתונה, מטאורה, אולי ללכת לפופולופנס אבל יותר מעניין שם בקיץ.
על כמה זמן מדובר? סופ”ש או טיול מקיף עם אוטו?
-
אהה עכשיו ראיתי שעד שבוע, אתונה יכולה למלא יומיים שלושה גג. אפשר לקחת רכב וליסוע למטאורה, דלפי, אולי גם גיחה למצובו המושלגת והיפה.
-
-
עוד אופציה קרובה וזולה היא קפריסין. המזג אוויר די נוח בתקופה הזו, בלי הרבה ימי גשם.
אפשר לשלב יומיים שלושה בכפרים בהרי הטרודוס+ ביקור בלימסול, פאפוס, לרנקה וניקוסיה.
כמעט את כל האי אפשר לעשות במסגרת טיול כוכב אם מתמקמים במיקום נכון, המחירים מאוד נוחים, והטיסה קצרה שזה יתרון משמעותי כשאתה עם תינוק.
-
תודה רבה
-
תודה. יש ערים מומלצות בדרום ספרד?
-
ולנסיה, סביליה
-
ולנסיה מאוד מאוד מומלצת – יש הרבה מה לעשות שם, והיא פשוט עיר יפה.
טיסה לברצלונה ונהיגה/רכבת לולנסיה.
-
בליסבון יש מזג אוויר מאוד דומה לשלנו, כמובן, באופן כללי ובלי הפתעות.
היא זולה יחסית ליעדים אחרים באירופה, בתנאי שתמצאו טיסה במחירים סבירים.
רבקה