פיליפינים
-
מתכננים גיחה קצרה במרץ לפיליפינים, סדר גודל של 8 ימים נטו. טובעת בים החומר האתרים והאיים האפשריים. אשמח להכוונה. כרגע אל נידו נשמעת מתאימה ל4-5 יום. עם מה כדאי לשלב?
מחפשים בעיקר חופש מפנק בנופים הכי יפים שיש לפיליפינים להציע. תובנות והצעות יתקבלו בברכה
תודה -
אהלן,
באי לוזון (האי המרכזי) יש המון מה לראות – אזור באנאווי (יומיים-שלושה).
טיולי יום ממנליה: פאגסאנחאן, הרי הגעש טאאל ופיאנטובו.
טיול מהנה,
-
היינו פעמיים באל נידו, יש בלוג די מפורט שלי כאן באתר על הטיול הראשון. בסיכום שני הטיולים שלנו, אם אתם חובבי הז'אנר אני ממליצה לעשות את כל 4 מסלולי השיט שהם מציעים, עם עדיפות למסלולים 1 ו-3. בנוסף, כדאי להקדיש יום לחופים באזור. אפשר לצרף לאל נידו את פורטו פרינססה (וזה אומר שהמעבר לאל נידו ייעשה ברכב), ו/או פורט ברטון (הגעה ברכב מפוארטו פרינססה ומשם ברכב לאל נידו). הטיול הראשון שלנו באל נידו היה ב2015 והשני ב2017. לצערי בין הטיול הראשון לשני חלה התמסחרות רצינית בעיירה ואני משערת שעכשיו עוד הרבה יותר תיירותי שם.
-
תודה לשניכם על התשובות. באלנידו אכן תיכננו 2 ימי שייט. לגבי איזור מנילה, זה אכן מה שנשמע הכי הגיוני לשילוב. חשבתי על יום אחד לטאאל ויום שני יש רעיון? טרסות האורז רחוקות מידי (וגם היינו שנה שעברה בסין כך ששדות אורז ראינו בשפע
).אם יש רעיונות למלונות מפנקים ושווים באל נידו אשמח לשמוע. ראיתי כמה מקומות שווים, אבל הם נמצאים באיים קטנטנים שמסביב לפלאוון ותהיתי אם ניתן יהיה לצאת מהם לסיורי האיים הנל?
-
כן, המקומות היוקרתיים הללו מספקים שייט משל עצמם . זה עניין של העדפה אישית, אבל המקומות הללו מנותקים מהעיירה. אני רואה זאת כחסרון, אולי אתם רואים זאת כיתרון. יש גם כמה מקומות טובים, לא המון, צמודים לעיירה.
-
יום טיול אחד לתאאל ויום טיול נוסף למפלי פגסנחאן יסגרו לך אחלה יומיים של טיולי יום ממנילה.
אם בא לך אפשר לישון בין לבין בטגאיטאי שיש משם אחלה נוף להר געש ובכללי מקום די חביב להעביר לילה לעומת מנילה אותה אני לא אוהב בכלל.
-
נהדר אבדוק את זה
-
@inspire8 ימים קטן על הפילפנים אל נידו מקסימה רק אם תקחו טיסה אבל זה יהיה ממש בכפית נסיעה ממנילה לאי בשם מינדורו לחוף וויטביץ וטיול מדהים באי אם אטרקציות של צלילה מים טרמיים בית כלא מוזר שבטים שורשיים בערב בחוף מופעים גאגלינג מופעי דרג מלונות והוסטלים זולים על חוף הים מישם לנסוע חזרה ללוזון לקרמואןשם צוךמו סדרות ההישרדות האמריקאית והישראלית פעמיים חזרה לפאסנגן למפלים לאחר מכן לטרסות האורז המדהימות בסגדה אם יהיה לכם זמן
-
תודה אקרא על המקום.
לפלאוון ניתן להגיע בטיסה ישירה מהונג קונג, כך שתאורטית לא חייבים לעבור דרך מנילה
-
פאלאוון זה אי, לאיזה עיר מגיעות הטיסות מהונג קונג?
-
-
יש טיסות מהונג-קונג לפוארטו פרינססה.
-
אם כך, משם לאל נידו זו נסיעה של כ6 שעות.
-
מתקשה להחליט מה עדיף - טיסה מהונג קונג לפורטו פריננסה ונסיעה לאל נידו. או טיסה מהונג קונג למנילה וטיסת המשך ישירות לאל נידו. עיקר החשש הוא מהמטוס הקטן ממנילה לאל נידו

-
אהלן,
מכיוון שאפשר לעשות טיולי יום יפהפיים ממנילה (כתבנו עליהם), הייתי נוחת במנילה ומטייל במקומות נוספים חוץ מפלאוון.
טיול מהנה,
-
-
אם השיקול הוא בטיחותי, לא בטוח שהואנים המשמשים בקו הזה יותר בטיחותיים מהמטוס (לא באמת קטן, 40 מקומות ככל הזכור לי).