האתר פה דה לה קאסה
-
היי, רציתי לדעת אם האתר פה דה לה קאסה מתאים למתחילים והאם יש חיי לילה לצעירים? -
מתאים רק למתחילים . יש 3 (או 4 – כבר לא זוכר בדיוק ) מעליות שעולות ממרכז האתר לרכס הקרוב , ומכולן חוזרים למטה על מסלולים כחולים , רחבים ונוחים .
חיי לילה – סבירים . אני זוכר לפחות 2 פאבים שאפשר ללגום בהם עם צעירים אחרים . אבל לא מדובר בואל תורנס.
הערות נוספות :
אני לא זוכר אם יש באתר כיסוי של תותחי שלג במידה ואין שלג טבעי . העונה מצטיירת בינתיים כשחונה וכדאי שתבדקי, אם עוד לא הזמנת.
הדבר המיוחד בפאס דה לה קאסה – המון חנויות דיוטי פרי במחירים זולים (אלכוהול , בשמים וטבק ).
-
האתר מקושר בצורה מעולה לשאר האזורים כך שמרחב הגלישה הרבה יותר גדול מהרכס הקרוב.
יש תותחי שלג, אבל אני לא סגור על אחוז הכיסוי.
-
פפה דה לה קאסה, זה לא במקרה רשת פיצריות? -
לא מדוייק עד כמה שזוכר:
מפאס יש כמה מעליות לרכס למעלה אבל רק מסלול כחול אחד (מאוד מוצלח) שיורד מצפון, השאר הם אדומים, יש בנוסף מסלול בית ספר ומסלול כחול שמתחיל בשליש גובה ±
מה שכן יש חיבור טוב לצד השני להמשך גרנד ולירה כך שבהחלט טוב גם לגולשי אדומים/שחורים ואפשר לבלות יום שלם בגלישה מערבה וחזרה לקאסה.
ביקרתי בשני פאבים, היה נחמד מאוד, בטח יש עוד, אבל אני כבר מזמן לא צעיר אז...
-
ייתכן שחלק מאלה שאני זוכר ככחולים הם אדומים . אבל באתר הזה גם האדומים למעשה כחולים - כך לפחות אלה שחוזרים לעיירה. זה לא אתר מאתגר. מי שרוצה מסלולים קצת יותר מאתגרים יגלוש להמשך גרנד ולירה – לסולדאו שמעבר לרכס.