חזרנו לפני יומיים מקייטנת סקי של סקי-דיל בפאסו טונאלה.
זו האופציה היחידה שאני מכיר כך שזה לא מאוד מאוזן אבל עשיתי מחקר שוק די רציני לפני כולל פה, הילדים שלי הם בני 6 & 10.
כמה תובנות שלי:
- הדרכה לא ע”י ההורים אלה אם כם הם ממש טובים בסקי, יש להם סבלנות והם מוכנים לוותר על רוב החופשה שלהם.
- הדרכה בעברית אלה אם הילדים דוברים אנגלית טובה, אחרת אתם מסתכנים שהילד יחליט אחרי כמה דקות/שעות/ימים שאין לו כוח למדריך שהוא לא מבין מה הוא מדבר (במיבטא כבד בד”כ) ויהרוס את החופשה לו ולכם, מכיר יותר מידי סיפורים כאלו.
- את ההדרכה בקלאבים אני לא מכיר, אבל שמעתי יותר מידי סיפורים על ההדרכות למבוגרים שהיא לא משהו בהרבה מקרים, אני לא חושב לקחת את הסיכון הזה עם הילדים, גם בטיחותית וגם מבחינת הנאה, אני כשלא אוהב את ההדרכה, פשוט עובר לגלוש לבד, הם לא יכולים (קטנים ומתחילים)
- יש חשיבות לזה שכל הקבוצה בגילאים דומים, הבנתי שבקלאב זה לא תמיד ככה, החלק החברתי היה מאוד לילדים שלי והופך את כל החופשה להרבה יותר כיפית מבחינתם.
- לא רואה הבדל גדול בין המחירים שפורסמו פה למחירים של חברות ישראליות כך שזה כנראה לא שיקול עקרוני אלה אם כם מוצאים דיל ממש טוב.
- אנחנו היינו מרוצים מסקי דיל, הבנתי שגם ממליצים על פינגווין וגרייבר, בחרנו בהם כי כלל השיקולים, בעיקר מיקום היו שם הכי טובים.