ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים
    1. דף הבית
    2. alto
    • פרופיל
    • עוקב אחרי 0
    • עוקבים 0
    • נושאים 9
    • פוסטים 213
    • הגבוה ביותר 8
    • קבוצות 0

alto

@alto

8
    מוניטין
    59
    צפיות בפרופיל
    213
    פוסטים
    0
    עוקבים
    0
    עוקב אחרי
    הצטרף ב- התחבר לאחרונה
    מיקום 14061 גיל 56

alto הפסק לעקוב עקוב

הפוסטים הטובים ביותר שנוצרו על ידי alto

• RE: חופשה ראשונה עם הילדים

חזרנו לפני יומיים מקייטנת סקי של סקי-דיל בפאסו טונאלה.

זו האופציה היחידה שאני מכיר כך שזה לא מאוד מאוזן אבל עשיתי מחקר שוק די רציני לפני כולל פה, הילדים שלי הם בני 6 & 10.

כמה תובנות שלי:

- הדרכה לא ע”י ההורים אלה אם כם הם ממש טובים בסקי, יש להם סבלנות והם מוכנים לוותר על רוב החופשה שלהם.

- הדרכה בעברית אלה אם הילדים דוברים אנגלית טובה, אחרת אתם מסתכנים שהילד יחליט אחרי כמה דקות/שעות/ימים שאין לו כוח למדריך שהוא לא מבין מה הוא מדבר (במיבטא כבד בד”כ) ויהרוס את החופשה לו ולכם, מכיר יותר מידי סיפורים כאלו.

- את ההדרכה בקלאבים אני לא מכיר, אבל שמעתי יותר מידי סיפורים על ההדרכות למבוגרים שהיא לא משהו בהרבה מקרים, אני לא חושב לקחת את הסיכון הזה עם הילדים, גם בטיחותית וגם מבחינת הנאה, אני כשלא אוהב את ההדרכה, פשוט עובר לגלוש לבד, הם לא יכולים (קטנים ומתחילים)

- יש חשיבות לזה שכל הקבוצה בגילאים דומים, הבנתי שבקלאב זה לא תמיד ככה, החלק החברתי היה מאוד לילדים שלי והופך את כל החופשה להרבה יותר כיפית מבחינתם.

- לא רואה הבדל גדול בין המחירים שפורסמו פה למחירים של חברות ישראליות כך שזה כנראה לא שיקול עקרוני אלה אם כם מוצאים דיל ממש טוב.

- אנחנו היינו מרוצים מסקי דיל, הבנתי שגם ממליצים על פינגווין וגרייבר, בחרנו בהם כי כלל השיקולים, בעיקר מיקום היו שם הכי טובים.

פורסם בפורום סקי וסנובורד
      alto
      alto
    • RE: חופשת סקי 2018 בפאסו טונלה עם ילדים

המלצות על פאסו טונאלה

1. מלון מירמונטי, 4 כוכבים בערך, מול המסלולים, בריכה, אנחנו היינו בחדר לא משפחתי אבל בסדר.
      2. שאטל – לא מכיר.
      3. ציוד – לא זוכר את השם, 100 מטר מזרחית למירמונאי, היו בסדר גמור.
      4. מדריך – קשה להזמין מראש מישהו ספציפי, אנחנו היינו עם Scuola Italiana di Sci  שיושבים בדיוק מול מירמונטי, שלושת המדריכים שניתקלנו איתם היו מעולים.
      5. מחירים – היינו בחבילה כך שלא יודע.

נראה לי אתר מצויין למתחילים, אנחנו היינו שם בפעם השלישית רביעית שלנו והילדים פעם ראשונה, הרבה מסלולים כחולים רחבים ונוחים, אדומים קלים וגם כמה יותר קשים.

מסכים שבנסקו לא משהו, לדעתי האישית גם לא לפעם הראשונה אבל זה אני.

alto
      alto
    • RE: שאלות חשובות לגבי שאמוני

להגיע לשאמוני לא חייבים שרשראות / צמיגי שלג, יש אוטוסטראדה מצויינת.

אם חושבים להגיע לאתרים שצפונית קצת לעיר ברכב, כדאי מאוד, אנחנו היינו עם צמיגי שלג שנה שעברה ובכל זאת היתה בעייה בעליה ל Le Tour  אבל הסתדרנו.

בדרך הייתי צריך לחלץ בחורה שנתקעה באחת העליות בלי יכולת לזוז מהמקום עם צמיגים רגילים – לא נעים.

alto
      alto
    • RE: נסיעה משדה תעופה במילאן לסנט. מוריץ בפברואר
      תגובה

שים לב שהאיטלקים לא אוהבים לספק צמיגי שלג, רק שרשראות.

לחלק מהחברות השכרה אין בכלל אופציה כזאת באחרות זה עולה בד”כ די הרבה.

תבדוק את השרשראות כשאתה מקבל את הרכב, שנה שעברה לא בדקנו וקיבלנו שרשרת אחת קרועה לגמרי ( היה מעניין לנסוע עם שרשרת אחת בלבד).

alto
      alto
    • RE: סן אנטון - גודל האכזבה מאתר שאמור להיות הטופ של הטופ.

@DoronM

לא אוהב אותך! 😋

alto
      alto
    • RE: סופ"ש ב Les Carroz

@דורון1

מדובר על המוצר הזה: https://www.cardosystems.com/support/packtalk-bold-support/
      מיועד לאופנועים, נמצא כרגע בפיילוט לסקי.

alto
      alto
    • RE: איזה שקט - עצוב ...

אני שומר על אופטימיות (יש שיומרו טימטום) והזמנתי כרטיסים לינואר + משריין מלונות בכמה אתרים.

מה שעצוב, שהיינו יכולים להיות במקום אחר לגמרי, עם קצת פחות פוליטקלי קורקט, קצת יותר מנהיגות ופחות כניעה ללחצים היינו מדינה נטולת קורונה כמעט לחלוטין, עם גישה כמעט חופשית לאירופה ושאר העולם.

פה ושם יש יתרונות להיות מדינה מבודדת מוקפת אויבים וים, אבל הצלחנו להפוך את המדינה לאינקובטור לוירוס.

alto
      alto
    • RE: זהו - אני הצלחתי לגלוש השנה! ( סרטון סיכום )

יפה!!

כרגיל סרטון משובח

alto
      alto

פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי alto

• RE: הדרכה שיעורי סקי בעברית

@adrichal אמר:

בנסקו בזול

תודה, המלצה מידע אישי?

alto
      alto
    • RE: הדרכה שיעורי סקי בעברית

מחפש המלצה על מדריך סנובורד בעיברית לילדים, הקטן קשה לו בלועזית.

מיקום וזמן גמיש כרגע: צרפת/איטליה בולגריה גם הולך, ניקבע לפי המדריך.

המלצות על מדריך ספציפי טוב יתקבלו בברכה

תודה, ארנון

alto
      alto
    • RE: וייל עוד שבוע וחצי

מתלבט אם לפרגן אן לקנא…

נלך על שניהם

alto
      alto
    • RE: זהו - אני הצלחתי לגלוש השנה! ( סרטון סיכום )

יפה!!

כרגיל סרטון משובח

alto
      alto
    • RE: חבילות סקי

@ענבל-אין-על-סקי אמר:

@alto אמר:

האמת שגם אותי, בידוד בישראל אחרי סקי לא מפחיד.

במילא יש סגר, אני עובד מהבית כבר כמעט שנה, הילדים לומדים בזום, אז לא נצא מהחצר כמה ימים, לא נורא, לא שככה מסתובבים או מטיילים יותר מידי.

זה לא מדויק מה שאתה אומר.נכון שיש סגראבל יש הבדל בין סגר לבידוד.בבידוד אסור לך לבוא במגע עם אנשים זה אומר שאפילו לצאת לקניות אתה לא יכול,אתה לא יכול להפגש עם חברים ובטח לא עם ההורים שלך.לגבי אישתך והילדים זה גם לא כדאי כי אז גם הם עלולים להדביק אחרים.וכל זה כמובן אם בבדיקה יצאת חיובי.

לא טוען שזה אותו הדבר.

רק שבמיקרה שלי, אני מדבר על יציאה משפחתית לסקי וחזרה כולנו לבידוד.

אנחנו כולם עובדים ולומדים מהבית, המשפחה במרחק 250 ק”מ כך שבמילא לא רואים אותם הרבה.
      חברים לא רואים בגלל הסגר, קניות עושים ברשת…

בקיצור תשלום סביר בשביל סקי, רק שלא רלוונטי כי סוגרים את בן גוריון (אלק)

alto
      alto

@כהן-מיקי

אתה מדבר שטויות.

1. לא דיברתי על אתרי הסקי באירופה, להיפך לפחות אחד ספציפי באוסטריה אחראי כנראה להפצת הנגיף בטירוף באירופה.
      2. לדרעי (נידמה לי שהוא חרדי לא?) ניפלט באחת ההזדמנויות ש 70% מהחולים באותו זמן היו חרדים, אז מי הדביק את מי?
      3. בהזדמנות אחרת ניפלט ש 80% מהחולים בגל הראשון היו כאלו שהגיעו בטיסות מניו יורק או כאלו שבאו במגע איתם, מי בדיוק הגיע משם? כמה חילונים וכמה חרדים? באמצע המגיפה שהכל סגור הממשלה שלנו מחליטה להביא עוד 20 אלף תלמידי ישיבה ממוקד הקורונה מספר אחד בעולם.
      4. כל הערים האדומות הקבועות הן חרדיות! פה ושם איזה כפר ערבי תורן נכנס לרשימה המכובדת, אאה נכון, יש חילונים אנטישמים שחזרו מחול ומסתובבים בבני ברק כדי להדביק, הם אפילו מסתערבים ונכנסים לישיבות שפועלות בניגוד לחוק כשהילדים שלי לא לומדים ומדביקים מאות תלמידי חכמים במכה.

לגבי השאלות שלך: לא בדקתי וגם אתה לא, ולא סתם, לשלטון שלנו יש אינטרס (יותר נכון לאלו שמחזיקים אותו באיברים רגישים) להסתיר את המידע, אבל די ברור מהמספרים שכן מפרסמים או נפלטים בטעות איפה בדיוק מוקדי המגיפה, מי יבא אותה לארץ ומי בצורה מאורגנת ממשיך להפר את הסגר שמוטל על כל האכלוסיה בגלל אותו מיעוט.

alto
      alto

@כהן-מיקי

על מה בדיוק להתבייש?

ישראל היא מדינת אי, אם לא היו טורחים לייבא בכוח את הקורונה לארץ לא היתה פה מגיפה בכלל!

אם היו סוגרים את בן גוריון על ההתחלה ולא סוגרים את כל העולם חוץ מטיסות מלאות חולים מברוקלין לא היתה כאן קורונה, והמקרים היחידים של חולים היו זה מהפירט האדום ופה ושם כמה אנשים שחזרו מחו”ל.

אפשר לטמון את הראש בחול תוך כדי האשמות בשנאה, אוטו-אנטישמיות וכל דבר אחר שבא לך, ואפשר לראות מה מדינות נורמליות שדומות לנו שלא נשלטות ע”י כוהני דת ומושחתים עשו: אוסטרליה, ניו זילנד,  סינגפור, תאילנד ועוד.

alto
      alto

@bambi19 אמר:

אתם לא מבינים את המצב. הדיון הזה מנותק מהמציאות כי עוד מעט סוגרים קליל את נתב"ג... עמליה דואק:
      במהלך הלילה התקיים דיון דחוף על הדרישה לסגור את נתב"ג. כוונת הממשלה היא לקדם איסור יציאה לחו״ל פרט לצרכים חיוניים, להרחיב את הבידוד לבאים ממדינות נוספות, להתנות כניסה לישראל בבדיקת קורונה שלילית ולבצע אכיפה מוגברת על החוזרים מחו״ל שנשלחים לבידוד ביתי

פחחחח

כל עוד אתה לא דוס שמגיע ממוקד קורונה, או חוזר מהזונות במדינה שחתמו איתה חוזה שלום ‘היסטורי’

ד”א, ברגע זה ממש  הייתי אמור להיות על מטוס לג’נבה ומשם לאחד מכמה אתרים ששיריינתי  😥

alto
      alto

האמת שגם אותי, בידוד בישראל אחרי סקי לא מפחיד.

במילא יש סגר, אני עובד מהבית כבר כמעט שנה, הילדים לומדים בזום, אז לא נצא מהחצר כמה ימים, לא נורא, לא שככה מסתובבים או מטיילים יותר מידי.

alto
      alto
    • RE: שאלת השנה - האם להמר לקבל חיסון, אם ....

@Maki869 אמר:

מישהו פה באמת נמצא בשביל לדבר על סקי?!?!

תזכיר לי, מה זה סקי?

יש לי איזה זיכרון רחוק...

alto
      alto