הצגות בניו יורק
-
מחפשים המלצה להצגה בניו יורק ( זןג בני 50 + 3 בני 20)
כרגע מתלבטים בין אלדין,פרוזן וילדות רעות.
אשמח להמלצות גם לרשימה הנ”ל וגם לרעיונות חדשים.
הינו במלך האריות וב kinky boots
תודה
רונן
-
אם התקציב מאפשר אז אני הייתי שוקלת בחיוב מאוד ללכת להמילטון, במיוחד כשאתם קבוצה שכולה מבוגרים. מבין אחה שהזכרת ראיתי רק את אלדין ואני נהנתי. שמעתי עליה חוות דעת די מעורבות אז באתי עם ציפיות די נמוכות, כך שבשורה התחתונה הופתעתי לטובה והיה לי מוצלח.
-
הי
היינו בשלושתן. באמת אלאדין המוצלח שביניהם
אפשר לבדוק כרטיסים בהגרלה באתר של ההצגה או להגיע לאולם שעתיים לפני ולבדוק כרטיסים.
מציעה כמו שקד לבדוק את המילטון. מכיון שהכרטיסים מאד מאד יקרים
מציעה לגשת בשעה 09:00 לתיאטרון Richard Rodgers ולחכות שהקופאי יצא ויודיע
על כרטיסים שבוטלו והמחירים. בדרך כלל הכרטיסים האלה במקומות מעולים ונמכרים במחירים מצויינים
אני השגתי לשורה 3 באמצע במחיר של 200 דולר וזה היה מחיר מעולה. ההצגה היא כ-3 שעות וממליצה לקרוא לפני
כן את הסיפור.
פוריה
-
תודה,
קשה לי להאמין שנשיג 5 כרטיסים ביחד בהוזלה (הגרלה או כרטיסים שבוטלו)
כמובן שיש את האופציה להתפצל כרגע פחות רוצים בכך
רונן
-
אני הייתי עם בת ה-18 במחזמר Dear Evan Hansen. יצאנו נפעמות. אבל זה לא שואו מטורף של רקדנים ותחפושות אלא הצגה דרמטית ונוגעת ללב שגם שרים בה. אם אתם אוהבים תאטרון והאנגלית של כולם מספיק טובה בשביל לראות נניח דרמה בטלוויזיה בלי תרגום, אני ממליצה מאד.
אם מחפשים שואו אז פחות.
-
@רונן1 אמר:
מחפשים המלצה להצגה בניו יורק ( זןג בני 50 + 3 בני 20) כרגע מתלבטים בין אלדין,פרוזן וילדות רעות. אשמח להמלצות גם לרשימה הנ”ל וגם לרעיונות חדשים. הינו במלך האריות וב kinky boots תודה
בוק אוף מורמון האהוב עלינו ביותר וגם מצחיק מאוד.
WICKED היה מוצלח מאוד.
-
אולי לא מתאים לכולם אבל אני הייתי הולכת על Little Shop of Horrors (או בתגום העברי ‘חנות קטנה ומטריפה’).
גם בגלל שאהבתי את הסרט (גרסת שנות ה-80) וגם בגלל שאחד הכוכבים של ההצגה הוא ג’ונת’ן גרוף (המלך ג’ורג’ המקורי בהמילטון, שחקן ראשי ב-Mindhunter והקול של קריסטוף ב’לשבור את הקרח’
).והצגה ממש (לא מחזמר) שנראית מעניינת ותהיה בהרצה במרץ (לאו דווקא בתאריכים שלכם):
https://www.newyorktheatreguide.com/show/plaza-suite
עם שרה ג’סיקה פארק ומת’יו ברודריק.
בהצלחה בבחירה!

אביה
-
@רונן1
לא הייתי באלאדין, אבל כשבדקתי לגבי מלך האריותהרבה אנשים אמרו שאלאדין זה הכי מבחינתם. (לצערי, ירד כבר מלונדון)
-
המממממ, ג׳ונתן גרוף… אני בטוח הייתי שוקלת בחיוב אם זה היה על הפרק!
לגבי המילטון, המדיניות של ההצגה היא לאסור על ספסרות ולמכור רק דרך הערוצים הרשמיים. משכך, אני חובה להגיע לקופת התאטרון בבוקר. אפשר לבדוק באתר האינטרנט ולראות אם יש ביטולים. כלומר, להסתכל מדי פעם ולראות אם משהו התפנה. אני מצטרפת להמלצה לקרוא על העלילה מראש.
-
את אלדין ראיתי עם בת 20 בלונדון ויצאנו די מאוכזבות. תפאורה ואפקטיים נהדרים אבל משחק בינוני ומטה, אולי בניו יורק יש שחקנים טובים יותר….
את השתיים האחרות לא ראיתי..
לעומת זאת ראיתי מספר הצגות אחרות שיכולות להתאים לכם
ספר המורמונים
וויקד
פנטום אופרה
-