המה מהיום מההרים הלבנים שמורת ה flume, רכבל להר קנון , ג׳קסון, דלעות, כביש 302

הי,
יש כמה דרכים לרכוש כרטיסים להצגות בניו יורק
בטיימס סקוויר בעמדה של TKTS אפשר לעמוד בתור ולקנות כרטיסים
להצגות בצהריים ניתן להגיע בשעה 10:00 ולהצגות בערב ניתן להגיע בשעה 15:00.
יש רשימה במסך לאיזה הצגות ניתן לקבל הנחה ל 50%. ההנחה היא 50% מהמחיר המלא של הכרטיס. כך שממוצע המחיר להצגה הוא 80 דולר. כמו כן יש הצגות שהמחיר שלהן יהיה 90 דולר ויש הצגות שהמחיר גם יהיה 70 דולר.
אני מאד ממליצה להגיע שעה לפני. התור מאד ארוך. אמנם מתקדם יחסית מהר אבל אז לא נשארים מקומות טובים או מספר מקומות אחד ליד השני. לכן מומלץ להיות סבלניים. ולהגיע בבוקר בשעה 08:30 ולהצגות ערב אפילו ב 13:30. זה לא נורא לעמוד שם בתור.. הטיימס סקוויר מקום שוקק ואף פעם לא משעמם לעמוד שם.. אם קניתם כרטיס להצגה ובאותו שבוע בא לכם לראות הצגה נוספת - יש לכם עדיפות בתור. שמרו את הכרטיס של ההצגה והציגו אותו למחרת במקום ואז תיכנסו לעמוד בתור שנקרא Fast pass ואז תוכלו להגיע ב 15:00 ולהיות אפילו ראשונים !!!
אפשרות אחרת היא להוריד את האפליקציה "Today Tix" וגם שם אפשר למצוא באותו יום כרטיסים במחירים ממש שווים.
בנוסף, לא הייתי מוותרת על לנסות לזכות בהגרלה. יש הצגות שניתן להירשם להגרלה דרך האינטרנט פשוט לכתוב למשל: The lion king lottery ולהירשם. יש הצגות שצריך להגיע לתיאטרון עצמו בשעה 4. להירשם להגרלה ובחמש לחזור שוב לשמוע אם זכיתם. כל אחד רשאי להירשם להגרלה ולזכות בשני כרטיסים. בדרך כלל המחיר בהגרלה הוא 30 דולר לכרטיס. אני זכיתי בהגרלה להצגה Wicked. להצגה זו למשל צריך להגיע לתיאטרון עצמו. כמו גם לאלאדין. גם אם לא זכיתם זה לא נורא אפשר לנסות למחרת שוב. בן של חברה שלי זכרה בהגרלה להצגה Hamilton ושילם 10 דולר לכרטיס !!! מדובר על הצגה שמחיר הכרטיס שלה הוא 500 דולר !!!. לכן שווה וכדאי לנסות !
בנוסף אפשר לבדוק מחירים גם באתר Brodway.box.
הפעם היינו ספונטית בהצגה Kinky boots ונהננו מאד !!
פוריה
משם יצאנו בנסיעה שכולה ירוק בעיניים לעיירה Sudbury למסלול הליכה בשמורת טבע מקסימה בשם
איזה מקום מקסים !! עצים גבוהים, אגמים והרבה ירוק בעיניים. יצאנו למסלול הליכה ופיקניק.
הנה תמונות מהדרך לשמורה

ותמונות מהמקום

יש גם את הגנים הבוטניים בברוקלין.
סיורים בגלריות של וויליאמסבורג דרך Free tours by foot
Kafe wha – מקסים !! יש להזמין תור מראש
תבדקי את המלון הנהדר והמיוחד Chelsea pines inn.
פוריה
וואו טובה זה מהמם…
הערת אותי לגמרי..
שנה הבאה ביחד אמן !!!!
הלו הלו גם אני פה…
שטובה מעירה את כל הרדומים ומחזירה אותנו לניו יורק ולא נתעורר?
איזה צבעוניות, איזו ניו יורק רעננה שאת מביאה לנו כאן …
שומרת שומרת לאוקטובר-נובמבר הבא…
איזה כיף לקבל כזו מתנה דווקא היום ביום הולדת…
מחכה לעוד
אין עלייך טובה בעולם
דווקא השנה היו הוריקנים בסוף אוגוסט. לחברים שלנו קצרו את הקרוז של הסימפוני בשלושה ימים ולא נתנו החזר.
אנחנו היינו ב 2017 בקרוז בתחילה אוקטובר וזה היה סיכון מאד גדול. בדיוק כמה ימים אחרי האירמה שהיתה סופה מאד חזקה
בחודש ספטמבר. הגענו כמה ימים אחר כך לקרוז והכל היה בסדר
השנה גם היינו בתחילת אוקטובר עם הסימפוני וזה היה מורט עצבים כי בסוף אוגוסט וגם בספטמבר היו הוריקנים.
בסופו של דבר היה בסדר גמור
לדעתי, לא כדאי להזמין לספטמבר ולקחת את הסיכון. כל הלחץ הזה לפני לא שווה.
כל יום הסתכלתי במפות של ההוריקנים לאן הסופה תגיע לאיזה אי… לא שווה
הי
היינו בשלושתן. באמת אלאדין המוצלח שביניהם
אפשר לבדוק כרטיסים בהגרלה באתר של ההצגה או להגיע לאולם שעתיים לפני ולבדוק כרטיסים.
מציעה כמו שקד לבדוק את המילטון. מכיון שהכרטיסים מאד מאד יקרים
מציעה לגשת בשעה 09:00 לתיאטרון Richard Rodgers ולחכות שהקופאי יצא ויודיע
על כרטיסים שבוטלו והמחירים. בדרך כלל הכרטיסים האלה במקומות מעולים ונמכרים במחירים מצויינים
אני השגתי לשורה 3 באמצע במחיר של 200 דולר וזה היה מחיר מעולה. ההצגה היא כ-3 שעות וממליצה לקרוא לפני
כן את הסיפור.
פוריה
ריני יקרה
את מרתקת !!!
תענוג לקרוא והכתיבה מעניינת כל כך
דרך כל כך שוממה הלכת אותה למעניינת
נראה לי ביינו בווגאס באותו זמן.…
מחכה בשקיקה לסיפור שלכם ביוסמיטי הפארק הכי מהמם
פוריה
הי אבי
לצערי הטיסה חזרה מסייגון כבר סגורה
אני מודעת לויתורים הכואבים… אבל מנסה לבנות משהו שיתמקד במקומות שמעניינים אותנו