ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

איך חוסכים בעמלות מט"ח?

פורום אסיה-המזרח הרחוק
    ים המלח
    9
    25
    2119
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • מטייל_4083140
      מטייל_4083140 @דוקטור דו ליטל נערך לאחרונה על ידי מטייל_4083140

@דוקטור-דו-ליטל

וכמו שכתבו פה לפני.. ומה חברת האשראי עושה עם המידע הזה לטובת ה’שןתפה העסקית’ שלה כדי למקסם את הרווחיות של שני הצדדים בעסקה, את זה יודע מי שישב סביב השולחן במהלך סגירת השת”פ, שזה לא אני ולא אתה

? דוקטור דו ליטל 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • ?
        משתמש שנמחק @מטייל_4083140 נערך לאחרונה על ידי

@מטייל_4083140

אתה חותם על הסכם שבו נכתב כי כל המידע מועבר מחברת האשראי לחברה השותפה - אם לא ראתה את ההסכם, אפשר להתקשר לחברה ולברר.

"גישה למידע וללקוח – חברות כרטיסי האשראי המופרדות תהיינה רשאיות לעשות שימוש במידע שבידן הנובע מתפעול ההנפקה ומן הסליקה שביצעו עד כה. העברת מידע נוסף תהיה טעונה הסכמת הלקוח." - ומה עושה מקים הקבוצה עם המידע, אין לדעת. 

וב- 2019, יצא חוק חדש : נתוני האשראי - מותר לחברת האשראי לקבל נתונים מהבנקים(המאגר מאובטח כמו שאר המאגרים במדינה). 

בהצלחה. 

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • דוקטור דו ליטל
          דוקטור דו ליטל @מטייל_4083140 נערך לאחרונה על ידי

@מטייל_4083140

ככל שאני יודע מדובר בהנחיה/הוראה של בנק ישראל לכל חברות האשראי, לכל כרטיסי האשראי ואין בה שום יחודיות לכרטיס האשראי הספציפי הזה.

מי שההוראה הזו מטרידה אותו צריך לשקול את ההתנהלות הכלכלית שלו באופן כללי, בלי קשר לכרטיס האשראי הספציפי הזה.

בכל מקרה לי אין שום מניות ב MAX, אין לי שום אינטרס כלכלי יש כרטיסים עם תכונות דומות כמו הייטק זון, חבר, עובדי טבע, ארגון המורים וכו’ ואני נקבתי בכרטיס הספציפי הזה רק כי קל יחסית לאנשים בישראל להשיג אותו בלי להשתייך לקבוצה מיוחסת.

מי שלא רוצה כרטיס מועדף – לא חייב. לי אישית אין רווח אם אדם זר מנפיק כרטיס אשראי בתנאים טובים במקום כרטיס בתנאים טובים פחות.

מטייל_4083140 תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
          • מטייל_4083140
            מטייל_4083140 @דוקטור דו ליטל נערך לאחרונה על ידי

@דוקטור-דו-ליטל

נדמה לי שאף אחד לא חושד שיש לך אינטרס כזה, לפחות אני, ממש לא

המידע שנתת עזר לי(יצא לי לראות את הפרסומת לא מעט לאחרונה אבל כהרגלי בפרסומות אני בד”כ כמעט ולא מתייחס לתוכן)

אני יברר מולם, אולי אפשר לקבל את הכרטיס גם עם סתם חשבון פיקטיבי או משהו

דוקטור דו ליטל תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
            • דוקטור דו ליטל
              דוקטור דו ליטל @מטייל_4083140 נערך לאחרונה על ידי

@מטייל_4083140

לי אין דף פייסבוק אבל ככל שאני יודע אתה לא מוסר ישירות לפייסבוק פרטים על חשבון הבנק שלך.

כל מה שאתה צריך לעשות זה להצטרף לקבוצה ציבורית I need it ושאר ההתנהלות אל מול חברת האשראי.

כמובן שחברת האשראי צריכה חשבון בנק לחיוב.

האם חברת האשראי משתפת באיזשהו מידע את פייסבוק או מנהל הקבוצה “כזה אני רוצה”, ואם כן באיזה מידע?

אין לי ידע מתאים, אני פשוט לא מצאתי שום אינדיקציה שמראה קשר בין גובה העמלות שאדם משלם לחברת האשראי ומידת החשיפה של המידע לגורם מצד שלישי ולכן אני לא רואה בעיה עם לשלם פחות.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
              • 1
              • 2
              • 2 / 2
              • פוסט ראשון
                פוסט אחרון