טיול בקראוון ממינכן
-
אז הרעיון שלנו היה טיול של שבועיים בקראוון- עם מסלול שכולל בתוכו הרבה גמישות. הזמנו כבר כרטיסי טיסה וקראוון ל13 יום בתחילת אוגוסט.(הקראוון ל13 יום). עכשיו קצת התחלתי להתעמק והבנתי שבאוגוסט כדאי להזמין מראש קמפינגים בגלל העומס. זה די הורס את הגמישות…
הכיוון שלנו היה טירול (מערב טירול וקצת שוויץ אולי)…
אני מתלבטת האם לשנות כיוון לאזור פחות עמוס ( אולי הרי ההרץ? ) או פשוט לוותר על הגמישות והספונטניות ולהזמין מקומות מראש- זה מאוד מבאס כי זאת אחת הסיבות העיקריות שרצינו קראוון וגם רציתי לא להיות כפופה למזג האוויר–
למי שטייל בקיץ בקראוון במרכז אירופה- האם זה נכון שכדאי להזמין מראש קמפינגים?
האם יש אזור אחר (אזור הררי) שאפשר לנסוע אליו ממינכן ויהיה קצת פחות עמוס (אני מודעת לכך שאוגוסט = עומס...אבל יש אזורים פחות ויש כאלה יותר...)
האם הגיוני לנסוע לארצות סקנדינביה ממינכן כשיש 13 יום? – יש לציין שאנחנו משפחה עם שלושה ילדים (11,7,1.5)- אבל לא מחפשים אטרקציות יותר מידי אלא טבע וטיולים רגליים.
-
היי,
קודם כל ממש לא הגיוני בעיני לנסוע לסקנדינביה ממינכן אם יש לכם 13 יום.
שנית, אמנם אוגוסט חודש עמוס, אבל לדעתי אפשר למצוא אם שומרים על ראש פתוח מקום לקרוואן גם ללא הזמנה מראש במקומות הפחות “מבוקשים”.
בטיולי הקמפינגים שלנו נתקלנו בבעיה בשוויץ אזור גרינדלוואלד למשל ובאזור האגמים באיטליה. אבל אם נוסעים עוד קצת ומוכנים ללון בקמפינג קטן יותר או עם פחות פסיליטיס -אפשר למצוא. כן הייתי מתכננת שלד של מסלול ובודדקת מול הקמפינגים עצמם ובאתרים שונים מה המצב בתאריכי הטיול שלכם ומה תנאי הביטול. ואז מחליטה.
אני מדברת על אזורי האלפים דרומית למינכן, כולל האלפים הבווארים, אוסטריה , איטליה ושוויץ. לא מכירה את אזורי ההרץ בכלל ובאזורים שצפונית למינכן לא טיילנו ספונטנית.
למינכן עצמה-הייתי מזמינה מראש אם אתם רוצים לטייל שם או ללון לפני או אחרי שכירת הקרוואן.
-
תודה. אחרי בדיקה בגוגל מפס...הבנתי שלא הגיוני להגיע לסקנדינביה…
באלפים הבאווריים טיילנו. אני חשבתי על איזור מערב טירול...או הדולומיטים ( לא להגיע לאגמים) . בכל מקרה למינכן הזמנו מלון לשני לילות ונזמין גם לילה בקמפינג ללילה הראשון עם הקראוון דרומה למינכן...אולי באחד האגמים ולילה אחרון ליד מינכן.
תודה בכל אופן. אני אתחיל במחקר...
-
לא חושבת שתהיה בעיה במערב טירול או הדולמיטים האיטלקיים (גם לא חייבים ללון למרגלות מרמלדה ואפשר טיפה רחוק יותר , ואז יש זמינות)
יש שפע של אתרי קמפינג ברמות איכות שונות, מקסימום מתפשרים לילה אחד על חניה ללא אגם צמוד
הדרך לדעת כמה קריטי להזמין מראש- לפנות אל אתרי הקמפינג- אם התשובה שתקבלו לא שומרים מקום-תבואו ונראה ...זוהי המדיניות המקובלת.
אם התשובה שמוכנים לשמור מקום--אז המשמעות שהאזור כולו “פקוק” בהיבט אתרי קמפינג .
-
תודה יונית! אני חושבת שנשאר עם הרצון שלנו לטייל במערב טירול ואולי גם הדולומיטים. באמת- מקסימום מתפשרים...אני אתחיל לברר לעומק על אתרי קמפינג.