אני חייבת לכתוב את הדעה שלי על ענייני תקציב. יש אנשים שמטיילים שלושה שבועות בתקציב של 80,000 שקל ויותר למשפחה ויש אנשים שמטיילים בחצי מזה.וזה מטעה בעיני להגיד שזה לא תקציב מתאים לחודש – לא יודעת על ארצות הברית- כי לא טיילתי שם- אבל באירופה יש לי מספיק ניסיון...
אנחנו היינו עכשיו שבועיים וחצי בתאילנד- אמנם משפחה של 4, ואמנם ילדים קטנים אבל כל הטיול עלה 25,000 כולל טיסות מלונות ושהות(ואני בטוחה בזה כי הוצאנו כסף מזומן ולא השתמשנו בכלל באשראי- אז הכל מחושב) – סליחה- לא הכללתי בזה את הביטוח- עוד- 450 שקלים לכל המשפחה. אז נשמע לי הזוי שכותבים כאן ש80,000 לא יספיק לחודש למשפחה...- נשמע לי שזה תקציב שאפשר להתפנק איתו בתאילנד.
אז נכון שלא טיילנו חודש והמשפחה שלנו יותר קטנה- אבל חשוב לי לכתוב שיש משפחות שמטיילות עם תקציבים הרבה יותר נמוכים ממה שנכתב כאן וזה אפשרי. כמובן שלכל משפחה יש את האופי שלה ואת מה שהיא נהנית ממנו...אבל 80,000 נשמע כמו תקציב גדול לטיול של חודש בעיני (זה התקציב שהיה לי ולבעלי לחצי שנה של טיול בארגנטינה, ברזיל ומרכז אמריקה...אז אני בטוחה שהוא יספיק לחודש לחמש נפשות במדינה מערבית- ובטח שבתאילנד)