שאלת ביטול- WIZZAIR
-
אני שואלת בשביל חברה- יש לה טיסה בWIZZAIR בעוד חודש- והיא לא קיבלה מהם שום הודעה על ביטול הטיסה והיא עדיין רואה באתר שהטיסה קיימת. השאלה שלי- מה כדאי לה לעשות (בהנחה שהיא לא רוצה לטוס בימים אלה)- אין לה ביטח ביטול…
האם לפנות אל החברה ולבקש להקפיא/ לדחות את הטיסה ? מישהו התנסה איתם בזה?
האם וויזאייר ממשיכים באמת לטוס? הבנתי שהרבה חברות הקפיאו את הטיסות…
האם יש לה מה לדאוג – האם באמת לא יבטלו את הטיסה?
אשמח לתובנות...
-
וויזאייר הפסיקו לטוס לארץ. עוד חודש הזה הרבה הרבה זמן, כנראה שמבחינת החברה הטיסה הזו מבוטלת כרגע, אבל אין להם מה לבטל מיוזמתם כיוון שמי שמבטל מייוזמתו משלם את המחיר. עוד חודש אולי גם ימצאו חיסון כבר והכול יסתיים. אני הייתי מחכה לפחות שבוע לפני הטיסה לפני שאנסה לדבר עם וויז אייר, שבטח ממילא שוקעים בטלפונים
-
לדעתי לא כדאי לעשות כלום עד שהם יבטלו את הטיסה. כך זה לא נקרא הביטול של הלקוח אלא של החברה.
אני כך עשיתי ואז הם עשו שני שלבים בהתחלה להכניס לחשבון פלוס 20%
אחר כך מי שמעוניין להוציא ימשוך אך בלי התוספת 20%
יש להצטייד במספר זהב של חשבון הבנק המופיע על הספח של הצ'קים
-
התכוונת שימצאו חיסון בעוד חודש אבל השיווק יחל בעוד שנה עד שנה וחצי כי יש עוד תהליך ארוך עד להנפקת החיסון לכלל העולם במיליארדי מנות.
אגב לא ברור לי בהנחה ובעוד חודשיים לירך שיתלילו לחזור לשגרת הקורונה איך יטוסו ?
הרי אנו נידרש להמשיך עם הבידוד החברתי ושמירת מרחק ומסיכה וכד עד למציאת החיסון .
אז המשמעות שכמות הנוסעים במטוס לא תעלה על שליש במקרה הטוב.
כי אחרת אין 2 מטר מנוסע לנוסע.
ויותר קשה לי לראות שחברות תעופה מוציאות טיסות עם שליש מקומות. כבר עדיף להם לא לטוס.
מעניין מה יהיה בשנה הקרובה בעולם התעופה.
-
הייתי פשוט מחכה. רוב הסיכויים שזה מבוטל. אם היא תבטל ביוזמתה זה עלול לעלות כסף, אם היא תחכה לביטול רשמי מהם אז הכסף יוחזר.
-
ל WIZZ אין שום סיבה להחזיר כסף עכשיו אם הם יכולים להחזיק בו עוד חודש לפחות, לכן הם לא יודיעו רשמית על ביטול טיסה של עוד חודש עכשיו עכשיו אם הם יכולים לחכות עוד חודש.מה יכול לקרות עוד חודש? האם יחדשו את הטיסות? אף אחד לא יכול לדעת, להערכתי הסיכוי שהטיסה הזו תצא מאוד נמוך אבל זו רק הערכה שלי
-
חשיבה קצת קיצונית לא?
זה לא שלי יש מושג, אבל אפשר למשל לחייב בבידוד מיד עם נחיתה מיעד שנחשב לנגוע, דומה למה שהיה בהתחלה, אלא שהפעם, לא יתנו לאנשים לנסוע ברכבת הביתה, אלא יביאו אותם לבידוד.
על אותו עיקרון לדעתי של לעשות סגר דיםרנציאלי, כמו שעושים לבני ברק עכשיו. גם יטוסו קודם ליעדים 'נקיים'
כנראה זה יביא בכל מקרה למצב שיטוס רק מי שמוכן להיות בבידוד אחרי זה, או עם כל הגבלה אחרת.
כנראה לא סתם יאטא מעריכים שענף התעופה יחזור לקדמותו רק לקראת סוף 21...
-
אז מה שאתה אומר שנגיד טסתי לגרמניה לטיול .
אז כשאנחת במינכן אכנס לבידוד 14 יום והביום הטיול הארץ שוב בידוד.
ואם זה קונקשו אז בידוד כפול.
קצת לא מתאים לרוב המטיילים.
ואיך יגיעו לשדה ויצאו ממנו בחול ?
ומה יקרה בדיוטי פרי חנות הקסם ?
ויש עוד הרבה בעיות ולכן החשיבה לא קיצונית והלוואי ונטוס ב 2021 או אחרי חיסןן .
וכבר ציינתי שיקח שנים רבות מאוד לשקם את הכלכלה בעולם.
וזאת לפני המסקנות למחוללים שעלולים לגרום למשהו אחר בכלל בכל קנה מידה.
-
רק הצעתי.
לא לקחתי בחשבון את הבידוד ביעד....
צריך לחכות ולראות איך ינהלו את זה, וכל אחד יעשה חישובים לעצמו בהתאם.
אני למשל עם כרטיס להופעה במדריד ביולי שלא בוטלה עדיין. ויהיה לי קשה לוותר עליה, אצטרך לראות איזה מחיר אהיה מוכן לשלם (מבחינת מגבלות טיסה וכו') כדי לטוס בכל זאת, אם וכאשר יחודשו לשם טיסות.
-
-
לדעתי לא יחכו לחיסון אלא ילמדו לחיות עם הקורונה
הרי אי אךשר לחנוקק את כל המשק לכל כך הרבה זמן
הנזק לכלכלה גורם גם נזק אדיר לכלכלה, לחברה וגם בריאותת
אדם מובטל הוא לא אדם בריא.
החשש הראשי היה קריסת מערכת הבריאות. כמו שקרה באיטליה. עכשיו המדינות שעשו סגר בזמן כמו ישראל נערכות ומצטיידות מחדש. כמו כן לומדים את המחלה.
לדעתי יתחילו לשחרר לאט כבר בתחילת מאי.
ישאירו סגר מלא רצוני על אוכלוסיית הזקנים והחולים הכרוניים עליהם יש לשמור
וכל המשק יחזור לפעילות.
טיסות או ביולי או בספטמבר
-
@צחצח-המטייל אמר:
אדם מובטל הוא לא אדם בריא.
אהבתי.
אני עובד בעבודה חיונית והורידו לי לחצי משרה,
ועדיין אני מתחרפן ברמות.
-
גם אני אהבתי.
אני עובד מלא כולל כנראה גם בליל הסדר ובחול המועד בטוח .
חופש ???? רק ביום שאחרי הקורונה .
למזלי הגדול ... כי בבית הייתי מתחרפן ממזמן למרות שיש לי אפשרות לעבוד מהבית והחלטתי שהכפופים לי "יהנו" מההטבה הזו.
-
בוקר טוב
אתה אופטימי וזה טוב.
אתה באמת חושב שביולי יהיו טיסות ?
ארהב ומדינות נוספות עוד לא מיצו את הקורונה
יקח להם לפחות חודש עם מאות אלפי חולים ועשרות אלפי מתים עד שיתחילו לראות את התחלת השטחת הגרף.
אצלנו רק אחרי יום עצמאות ידברו על הקלות מסויימות באזורים מסויימים.
כלומר חודש מאי אולי .
כמו שכולם מבינים ענף התיירות יהיה האחרון לחזור לשגרה וזה תלוי מצב עולמי ולא ישראל.
לא נוכל לייבא שוב חולים מהעולם.
ונצטרך להמתין הרבה זמן .
נראה לא הגיוני ?
לפני חוגש לא האמנו שיסגרו את השמיים ואת אילת שנמצאת במצב של קריסה טוטאלית עירונית עם למעלה מ 70 אחוז אבטלה ובתי מלון סגורים כאשר בדרך כלל בחןפשת הפסח זה קרש הצלה שלהם בשגרה להתאזן שנתית.
הרבה משרדי נסיעות כבר לא יחזרו לעבודה במתכונת שהייתה אם בכלל.
קרוזים כנראה יעלו חלודה בנמלים השנה אפקט הקרוז ביפן יעשה את שלו בשנים הקרוהות.
לדעתי בראיה הכי אופטימית לחידוש טיסות בינלאומית באופן סדיר בצורה שניתן להזמין ללא חשש לביטול יקרה לקראת אוקטובר לחגים וגם את זה אני כותב בלי התחייבות .
-
• "ישאירו סגר מלא רצוני על אוכלוסיית הזקנים..." - זה אוקסימורון (ומראה על עוד תכונות שלא אפרט, כנראה אין לך קרובים מבוגרים).
-
לכולנו יש אמא ואבא ולחלקנו גם סבים וסבתות.
בטח לא רק לך
אנשים מבוגרים וחולים כרוניים וגם אני אגב כבר לא צעיר, יצטרכו לשמור על עצמם יותר כי הם בסיכון גבוה יותר.
גם כך אנשים מבוגרים בדרכ זהירים יותר.
חלקם העיקרי ממילא לא עובדים ויכולים להרשות לעצמם להיות יותר בבית. זה טבע הדברים.
השיטה הזו של סגר מלא לא יכולה להימשך הרבה זמן כי כולם סובלים מזה והנזק של זה אדיר.
אני משתדל להיות אופטימי גם לגבי התיירות.
אני חושב שמדינות יצאו מהסגר בסדר נפרד ולא בבת אחת.
למשל ארהב עוד לא הגיעה לשיא המשבר ויש מדינות שכבר מאחוריו ומתחילה התאוששות.
תתכן תיירות חלקית רק למדינית שהתנקו יחסית.
כמובן שהכל הערכות בינתיים
-
נראה שעדיין לא הבנת את "צרכי-המבוגרים" ולא הבנת את הבעייתיות במשפט שכתבת.
אין "סגר מרצון"! והמבוגרים ימותו מבדידות וחוזר יכולת לצאת, יש להם צרכים כמו לאנשים צעירים!
*אבל נראה שלא תבין זאת לעולם(גם אם יש לך קרובים מבוגרים).
זיי געזונט!
-
שום זיי גזונט
את כותבת את הפרשנות שלך ואני את שלי
אני חושב שאת טועה ואין טעם לפגוע בכל האוכלוסיה ללא אבחנה.
את רומזת שאת רגישה יותר לצרכי מבוגרים?. אני חושב שלא. אני חושב שאת פשוט לא מבינה את הסיטואציה.
זיי גזונט!
-
חברים לא לריב.
מתבצעת עבודה וחשיבה גם לגבי האוכלוסייה המבוגרת .
לא אוכל לפרט מעבר לזה אבל זה נלקח בחשבון .
-
עכשיו אני רגוע