הי חברה צריך המלצות בבקשה
-
הי אנשים טובים,
תודה שאתם עוזרים לי,
רציתי לקבל המלצות לדעתכם לאן כדאי לי לטוס אחרי הצבא.
אני מתכנן לטוס בנובמבר לשלושה או ארבעה חודשים עם חבר טוב ואולי לעשות גם חלק לבד.
אני רוצה בעיקר לעשות טרקים משוגעים (יש לי ניסיון מחוגי סיירות), לראות נופים, להכיר אנשים ולחוות חוויות מטורפות, פחות מסיבות, ערים גדולות וסמים.הבנתי שכנראה דרום אמריקה הכי מתאימה אז כתבתי כאן
אשמח שתכתבו לאן לדעתכם כדאי לי לטוס בהתחשב בעונה, מה התקציב בערך, איזה מדינות הכי כדאי ועוד המלצות למקומות שווים.
תודה. -
-
כן, אבל אני מעדיף לחסוך בתקציב
-
מבחינת העונה ומה שאתה מחפש, תמקד את הטיול סביב ארגנטינה וצ’ילה.
בחלק הדרומי שלהן (פטגוניה) יש הרבה טרקים משוגעים ויפים כפי שרצית (וגם פעילויות נוספות כמו צפייה בבעלי חיים ימיים פינגווינים לוויתנים וכו’), ואפשר לטייל בו חודשיים בכיף. עונת הטיולים העיקרית שם היא בתקופת החורף שלנו כלומר בגדול דצמבר עד מרץ. בנוסף יש הרבה טבע לראות גם בצפון המדינות האלו, יותר בדגש של מדבריות צבעוניים וכו’. בארגנטינה מאוד כיף גם להסתובב בערים, אמנם אמרת שזו פחות מעניין אותך אבל לפעמים נחמד קצת לשבור את שגרת הטרקים והטיולים, ולהתפנק בכמה ימים עירוניים עם גלידה טובה ובילויים.
בעיירות יחסית קטנות אך מטוילות כמו ברילוצ’ה, פוקון, פוארטו נטאלס, אל קלפטה, יש ריכוז מטיילים גבוה ומאוד קל להכיר שם אנשים בהוסטלים/ברחוב וכו’. גם בערים הגדולות כמו בואנוס אפשרי אם אתה הולך להוסטלים מסוימים.
בנוסף אם יש זמן אתה יכול גם לשלב קפיצה מארגנטינה לברזיל למרות שאולי זה פחות מה שאתה מחפש והנסיעות די ארוכות.
תלך להרצאה רלוונטית ואז גם תשמע על דברים יותר ספציפיים... -
תודה רבה, כמה בערך עולה טיול כזה של שלושה חודשים?