ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

טיול יום הולדת 50 לחצי וטרום גיוס לנער-הרוקיס פלוס מה?

פורום טיולי משפחות
    טיול מתגלגל
    7
    12
    1198
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • שגיתרון
      שגיתרון נערך לאחרונה על ידי

היינו די נעולים על יפן ואז באה הקורונה וטרפה לנו את כל הקלפים. העלם מתגייס באוגוסט כך שצריך כבר לסגור.

עלה הרעיון של הרוקיס. חלום של חוגג יום ההולדת. אממה….מדובר בטבע נטו והמתבגרים שלנו יחטפו רעלת. אנחנו צריכים לתפור שבוע רוקיס עם שבוע נוסף במקום שיתדלק את הבנים שלנו.

ובכן באתי לכאן לשאול – מה?

לבן ה19 אין ויזה לארצות הברית ויש ביכוי גדול שבשל גילו יסורב. וחוץ מזה-חייתי בארצות הברית מספר שנים והמקום מעולם לא עשה לי את זה. אני יודעת שזה סוג של חילול הקודש אבל וואלה...הייתי במקומות מרשימים לא פחות בשליש עלות אז לא בוער לנו דווקר ארצות הברית.

חשבתי אולי לשלב עם טורונטו. מפלי הנאגרה (יש שם כמה אטרקציות אקסטרימיות לנוער) ואיזה פארק שעשועים על הדרך אבל משום מה מרגיש לי שאין כאן הרבה בשר.

אשמח לשמוע ממי שהיה ברוקיס אם יש פעילויות אקסטרימיות מומלצות יחודיות לאזור ובכלל עם מה הייתם משלבים את הרוקיס אם לא עם ארצות הברית?

שגיתרון naama berg גדליהו מהגרעין 3 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • שגיתרון
        שגיתרון @שגיתרון נערך לאחרונה על ידי

@שגיתרון אמר:

היינו די נעולים על יפן ואז באה הקורונה וטרפה לנו את כל הקלפים. העלם מתגייס באוגוסט כך שצריך כבר לסגור.

עלה הרעיון של הרוקיס. חלום של חוגג יום ההולדת. אממה….מדובר בטבע נטו והמתבגרים שלנו יחטפו רעלת. אנחנו צריכים לתפור שבוע רוקיס עם שבוע נוסף במקום שיתדלק את הבנים שלנו.

ובכן באתי לכאן לשאול – מה?

לבן ה18 אין ויזה לארצות הברית ויש סיכוי גדול שבשל גילו יסורב. וחוץ מזה-חייתי בארצות הברית מספר שנים והמקום מעולם לא עשה לי את זה. אני יודעת שזה סוג של חילול הקודש אבל וואלה...הייתי במקומות מרשימים לא פחות בשליש עלות אז לא בוער לנו דווקא ארצות הברית.

חשבתי אולי לשלב עם טורונטו. מפלי הנאגרה (יש שם כמה אטרקציות אקסטרימיות לנוער) ואיזה פארק שעשועים על הדרך אבל משום מה מרגיש לי שאין כאן הרבה בשר.

אשמח לשמוע ממי שהיה ברוקיס אם יש פעילויות אקסטרימיות מומלצות יחודיות לאזור ובכלל עם מה הייתם משלבים את הרוקיס אם לא עם ארצות הברית?

adivelednizki תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • naama berg
          naama berg @שגיתרון נערך לאחרונה על ידי

@שגיתרון

התלבטתי באותה שאלה

מה שנראה עם "מספיק בשר", זה להוסיף את בונקובר, והאי ונקובר, ומשם לעלות בשייט למעבר הפנימי לחלק הדרומי של יוקון.
          תבדקו את זה. בעקרון מזרח אלסקה זה מקום מושלם, לכל גיל, פשוט עוצר נשימה. אבל לא רציתם ארהב

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
          • גדליהו מהגרעין
            גדליהו מהגרעין @שגיתרון נערך לאחרונה על ידי

@שגיתרון

יש לכם פארק חבלים ברוולסטוק. שייט ספארי דובים ליד קלירווטר ( לא עשיתי אבל קראתי פה - זה משהו צפונה לקלירווטר  לכיוון גספר). אפשר ורצוי לנסוע לויסטלר והכביש הנופי לונקובר ושם יהיו לכם כל מיני אופציות של אקסטרים וכ'ו. לפני ונקובר לעלות על מעבורת בהורשו ביי לונקובר איילנד וגם שם אפשר למצוא כל מיני אופציות ובסוף לחזור  מויקטוריה לונקובר.

• adivelednizki
              adivelednizki @שגיתרון נערך לאחרונה על ידי adivelednizki

@שגיתרון

אפשק גם ראפטינג/שייט קייאקים במים סוערים ( מים לבנים ) ,  רכיבה על סוסים. 

וכמו שכתבו :  אטרקציות בויסטלר.

אולי יעניין אתכם לשלב גם את הקניון באדמונטון שיש בו לונה פארק , פארק מים ועוד כמה אטרקציות מלבד החנויות.

אבל רוקיס = בעיקר טבע !!!

טבע מדהים ביופיו  , לא יומיומי , אבל טבע.

אנחנו שילבנו עם טיסה לוגאס , אבל אמרת שארהב לא...

שגיתרון תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
              • שגיתרון
                שגיתרון @adivelednizki נערך לאחרונה על ידי

@adivelednizki

בדקתי כל מיני אופציות של אקסטרים באזור והמחירים משוגעים. אם באירופה אנחנו עושים ויה פרטה איכותי ב40-60 אירו לאיש ברוקיס זה כבר 200 דולר.

אני מודעת לזה שיש הפרשים במחירים בין אירופה לאמריקה אבל היי....זה כבר פסיכי.

אם אני אכניס אטרקציות כאלו לטיול כדי לשמור על רמת מתח יפה אפשוט את הרגל.

תודה לכל העונים. אבדוק את האתרים שהצעתם ונעשה עוד קצת חושבים.

limi14 adivelednizki 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                • limi14
                  limi14 @שגיתרון נערך לאחרונה על ידי

@שגיתרון

איזה כייף לכם שגית!!

בטיול של שבועיים לא הייתי בוחרת יעד נוסף (ובטח לא להגיע ליוקון).

שבועיים זה זמן טוב לרוקיז עם קצת שוליים.

ממליצה מאוד על טיול רגלי בקרחון האתבסקה.

צריך להזמין מראש וזו באמת חוויה אחרת, יוצאת דופן גם למתבגרים.

מעבר לזה כדאי אטרקציות טבע מקומיות כמו רפטינג.

נכון שהכל מאוד מאוד יקר אבל אם כבר הגעתם עד לשם, נצלו את יופיו הנדיר של המקום.

אם תגיעו לונקובר אז האומגות בויסלר שבדרך אליה ממש שוות (ויקרות).

בפרק הזמן שלכם אפילו לא הייתי ממליצה לעבור לונקובר איילנד, המרחקים גדולים.

תהנו,

לימור

• adivelednizki
                    adivelednizki @שגיתרון נערך לאחרונה על ידי

@שגיתרון

את מהר מאוד תגלי שאלו לא רק עלויות האטרקציות.. גם המלונות , האוכל... הכל שם יקר מאוד מאוד וזו לא אירופה.

טיול ברוקיס הוא לא טיול יומיומי / שגרתי,

אבל המקום מדהים !  

אם בכל זאת תחליטו ללכת על זה - את חייבת למהר ולבדוק שריון לינות ( במיוחד בג'ספר , שם מאוד קשה למצוא בקיץ)

שגיתרון תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                    • שגיתרון
                      שגיתרון @adivelednizki נערך לאחרונה על ידי

@adivelednizki

התוכנית היתה לנחות בטורונטו למפלים. טיסת פנים לקלגרי ואז בקראוון את הרוקיס.

ראיתי את מחירי הלינה בשמורות של הרוקיס וזה עשה לי חלושס.

אני חושבת שקראוון זאת גם אטרקציה חביבה שתוסיף מימד חדש שעוד לא התנסינו בו.

אני רואה בגוגל מאפס שהמרחק בין קלגרי לוויסטלר הוא כ11 שעות נסיעה. 

מעבר לשמורות עצמן הקרובות לקלגרי מה ניתן לעשות בדרך לויסטלר ולוונקובר כדי לשבור את הנסיעה?

האמת היא שאני צקיכה בכלל לבדוק אם זה אפשרי לקחת קראוון בקלגרי ולהחזיר בוונקובר.

אני משערת שגם אם אפשרי זה יהיה כרוך בקנס לא קטן.

מישהן כאן ניסה את זה?

גדליהו מהגרעין karnielr 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                      • גדליהו מהגרעין
                        גדליהו מהגרעין @שגיתרון נערך לאחרונה על ידי

@שגיתרון

מקלגרי עוברים לשמורות הקרובות אליה ( יוהו ובאנף) ואז עולים בכביש הקרחונים לג’ספר ( ושוב- טבע, לדעתי יותר יפה מהחלק של באנף).. בדרך מג’ספר לכיוון  ויסטלר יש את blue river שלדעתי שם יש אופציה לספארי דובים ( בשייט), משם זה רק כ-7 שעות נסיעה ( כביש לא קל לקראוון לדעתי באוזר שצפונית לויסטלר- לא מניסיון אישי), ככה שיום ארוך או יום וקצת יובילו אתכם לויסטלר. משם לונקובר זה כבר לא ארוך ויש קצת אופציות לעצירה בדרך ( רובן טבע, ואם עד אז יצליחו להרים מחדש את הגונדולות ליד סקוומיש- תוכלו למצוא קצת אטרקציות שם)

דרך אגב – הנה עוד אופציה- אתם יכולים אחרי ג’ספר להמשיך לאדמונטון- יש שם פארק מים מוצלח למדי בתוך הקניון ( מי שלא רוצה- יכול לשוטט בקניון הענק, שהוא האטרקציה בערך היחידה של העיר). משם יש טיסות מאוד זולות  ( בעיקר אם מזמינים כמה חודשים מראש) עם חברת swoop   לעיר בשם אבוטספורד, שעה נסיעה ( בלי פקקים) מונקובר- ככה שאתם יכולים לעשות מקטע נוסף שיהיה כוכב באזור המטרופולין של ונקובר… ( ואם יש זמן- הייתי מאוד שוקל חציה לונקובר איילנד)

• karnielr
                          karnielr @שגיתרון נערך לאחרונה על ידי

@שגיתרון

ואם אתם עדיין עם התוכנית המקורית של טיסה לטורונטו וחייבים אטרקציות, אז אפשר להקדיש יום לקנדה'ס וונדרלנד, לונה פארק+פארק מים שנמצא בפרברי טורונטו. 

• ורדה ש
                            ורדה ש נערך לאחרונה על ידי

במידה ובאמת תחליטו על קרוואן , כדי לשמור על גמישות מקסימלית וגם לחסוך בעלויות, מעבר לאתרי הקמפינג יש ברוקיס הקנדים גם מגרשי חניה ייעודיים לחניה עם קרוואן במחיר של כ10 דולר קנדי ללילה. 

מאחר ולפי החוק חייבים לחנות בשטח מגודר (בגלל הדובים) אז בתקופות מאוד עמוסות נפתחים המגרשים הללו. את מילוי המים וריקון השפכים ניתן לעשות במקומות ציבוריים אשר מיועדים לכך (בחינם) או תמורת סכום לא גדול להכנס לאתר קמפינג מסודר ולהשתמש במתקנים שלהם.

מנסיוננו מלפני 3 שנים (אמנם כזוג ולא משפחה) ההתנהלות בדרך זו אפשרה לנו חופש להחליט בכל  יום להיכן להמשיך והיכן לישון ללא צורך להתקבע בהזמנה חודשים רבים מראש.

תהנו מהאזור המופלא הזה

ורדה 

• 1 / 1
                            • פוסט ראשון
                              פוסט אחרון