מומחי קנדה- toronto black creek או heritage park calgary
-
מדובר ב2 מוזיאונים פתוחים המדמים חיים בקנדה לפני מספר מאות, כולל שחקנים חיים, הדגמות, וכל מה שאנחנו מכירים ממוזיאונים פתוחים בעולם. לא נלך לשניהם. השאלה היא איזה מרשים יותר? איזה מתאים יותר לנערים בני 15 ו-18 (אם בכלל)
אשמח לשמוע ממי שהיה ומכיר.
ובכלל-אשמח לשמוע המלצות על כל אטרקציה בטורונטו שמתאימה לנוער (ברור שהולכים למפלי ניאגרה ומשתתפים בסיורים שונים בעיר כולל סיורי רוחות החביבים על ילדי)
תודה רבה
-
לא בטוחה שהייתי קוראת ל black creek מוזיאון פתוח. זה פיוניר וילג', חמוד, תיירותי, קצת ילדותי. לגבי אטרקציות בטורונטו, כתבתי בלוג בנושא. אולי תמצאו שם דברים מתאימים. -
אם אתם מגיעים לקראת הקיץ, כדאי ללכת לפארק השעשועים
Canada Wonderlands
נמצא כחצי שעה צפונית לטורונטו
-
תודה. אכן מתוכנן לאחד הימים.
האמת היא שאני מתבאסת מהאופציות בטורונטו ושוקלת להקדים את הטיסה שלנו לקלגרי ביום.
פשוט לא מוצאת “”בשר בטורונו.
יום וחצי בניאגרה
יום בwonderland
יום בסיורים מודרכים מסוגים שונים כולל סיורי רוחות – קונספט שחביב עלינו מאוד.
נשארתי עם יום ריק. מה אני עושה בו?
לעבור בדרך חזרה מניאגרה בst jacob’s? בשביל האווירה/שוק/מוזיאון מייפל או שהארכת הדרך חזרה לטורונטו לא שווה את המקום הזה?
יש למישהו איזה רעיון מגניב לטורונטו שאולי פיספסתי?
תודה רבה!
-
st jacob’s השוק פתוח רק בימים חמישי ושבת, חוויה חביבה, אם מגיעים בימים שהשוק פתוח, אם לא, אז אפשר לוותר.
לא ציינת כמה ימים יש לכם באזור טורונטו מול כמה ימים במערב קנדה, אל תשכחי שגם לוקח קצת זמן להתאושש עם הנחיתה בגלל הפרשי השעות, לא יודע אם גם מתאים לכם עם תחילת הטיול לעשות קניות, כי אז יש קניון גדול לא רחוק מהנייאגרה ויש קניון נוסף ליד קנדה וונדרלנד בעיר VAUGHAN, בקיצור כדאי שתפרטי קצת יותר את מבנה הטיול, כדי להחליט אם שווה להעביר יום לקלגרי.
-
תודה על התגובה
נכון לעכשיו נוחתים בטורונטו ביום רביעי אחר הצהרים וממשיכים לקלגרי ביום שני מוקדם בבוקר.
התכנון הוא לנסוע משדה התעופה ישר לניאגרה.
יום חמישי יוקדש כולו לניאגרה.
יום שבת-אנחנו דתיים ולכן די מוגבלים. אשלם מראש עבור מספר סיורים אחד בשישי ערב, אחד לשבת בוקר ואחד לשבת אחר הצהרים. (ראיתי שיש מגוון רחב של סיורים שכולם יוצאים מאזור הdowntown כך שהיום הזה גם סגור מבחינת תכנון.
יום ראשון-יום מלא בcanada wonderland.
הטיסה לקלגרי היא בשני ממש מוקדם בבוקר ומשם נצא לטיול מעגלי של שבוע.
נתקעתי עם יום שישי ריק.
חשבתי להקדים את canada wonderland לשישי אבל אנחנו מוגבלים בשעות בגלל כניסת השבת וחבל.
אנחנו ממש לא אנשי קניות כך שחנויות/קניונים לא מעניינים אותנו בכלל. אנחנו מנסים להתרחק. גם כאן בארץ

אני די חסרת אונים.
חיפשתי סדנאות סירופ מייפל או משהו “קנדי” אחר ולא מצאתי. מסתבר שתעשיית המייפל בתרדמת קיץ.
מה עושים?
אשמח מאוד לעצות.
תודה!
-
צר לי, טורונטו חביבה אבל לא מעניינת במיוחד. אני הייתי מקדימה את הטיסה לקלגרי אפילו ביומיים. חייבת לציין שסיורי הרוחות גם הם לא הכי קשורים לטורונטו, כנראה נסיון נואש להוסיף קצת אקשן לעיר.
-
יום ראשון בקיץ די עמוס (עד עמוס מאוד) בוונדרלנד, כדי שהילדים ייהנו תצטרכי לקנות להם PAST PASS אחרת הם יכולים למצוא את עצמם עומדים גם שעה בתור לכל מתקן
אני לא חושב ש”המצוקה” שלך כזאת גדולה:
רביעי בערב עד שתגיעו לנייאגרה סביר להניח שלא תספיקו יותר מידיי וכנראה תלכו ישר לישון
יום חמישי – נייאגרה על אטראקציותיה
יום שישי – נייאגרה און דה לייק, נסיעה חזרה לטורונטו , מגדל CN, מוזיאון? פארק טרמפולינות? אקווריום? התמקמות לקראת שבת, אני חושב שבעיר עצמה יהיה לכם קצת קשה למצוא אוכל כשר מוכן, תצטרכו לנסוע טיפה צפונה לאזור של השכונות היהודיות
יום שבת – דאון טאון טורונטו – אפשר להסתובב בעיר, אתם יכולים לקנות כרטיסים מראש, להפלגה סביב האי, יש מעבורת של העירייה ויש גם הפלגות פרטיות
יום ראשון – וונדרלנד – זה יום שלם
יום שני – טיסה לקלגרי
-
תודה.
יודעת לגבי ראשון בפארק. זה פשוט היום היחידי המלא שישי לנו שהוא לא במיידית אחרי טיסה ארוכה.
אני משערת שנהיה די עייפים וזה לא יום מתאים ליום מלא על הרגליים בתורים.
אני שם בסוף יוני. חושבת שעדיין לא חופש גדול אז מקווה שלא יהיה מטורף מדי. אחרת fast pass. אין מה לעשות.
אני מחפשת חוויות יותר יחודיות לקנדה. פארק טרמפולינות וכו אלו דברים שיש גם כאן באקווריום היינו כל כך הרבה פעמים…
אני מתלבטת לגבי cn
שווה את העלות?
בשביל תצפית?
כדאי?
בינתיים משום מה המתבגר חובב ההיסטוריה התלהב ממוזיאון הנעליים.
Go figure.