האטה בתיירות?
-
הגרנד קניון, ארה”ב
-
כפר באי טביוני, פיג’י
-
רעיון טוב לנושא השקופיות.
אני ניסיתי להמיר את הפילים שלי מהודו לדיסקים… ולא ממש יצא טוב למרות שנתתי את זה למומחה.
כל התמונות רק עושות חשק להמשיך ולטוס, נקווה לעוד הרבה טיולים אחרי שהקורונה תלך מפה. -
פארק ג’ושוע טרי- מקסים

-
צריך לשמור על אופטימיות . לתכנן למגירה ... ומחשבה בוראת מציאות.
לגבי השקופיות- מצאתי חברה במפרץ חיפה שמעבירה מדיות ישנות לדיגיטלי. הם כמובן שמשמרים את המצב העכשווי שאליו התדרדרה השקופית . אבל אם אני לא טועה ניתן לשלם להם גם יותר כדי לעשות יותר תיקוני קונטרסט וכו...
-
גדליהו, איך מגיעים לפיג'י ?
-
מטוס?
️
️ -
הייתי שם מזמן מאוד ואז טסתי לשם מניו זילנד.פיג’י המדינה המרכזית לאיי הפסיפיק. הכי קל יהיה להגיע מאוסטרליה, ניו זילנד או מלוס אנג'לס ( בדכ לחניית ביניים בדרך לאוסטרליה או משהו כזה) . אני אהמר שהיום גם מהונג קונג יהיה קל להגיע.
סתם כהמלצה- אם מגיעים לפסיפיק וצריך לבחור מדינה כלשהיא - אם באים לחופים פיג'י יכולה להיות רעיון טוב. אם מחפשים תרבות וכו' יש מצב שיש מדינות יותר מעניינות. אני הייתי בפיג'י חודש, אבל מצאתי אותה פחות מעניינת מאחרות...
-
ועוד שתי תמונות מהאי טביוני, פיג’י.באחת ( הפחות מוצלחת מבחינת בהירות...) זהו המקום בו קו התאריך הבינלאומי חצה את פיג’י במרכז האי טביוני. הקו הוזז על מנת שכל איי המדינה יהיו תחת אותה שעה ביום, אבל הקו המקורי הישר עובר בנקודה הזו שיש בה הבדל של 24 שעות בין צד לצד. בין הסיפורים על הקו המקורי היה שהוא חצה את אחת החנויות באי – ככה שבחלק מהחנות היה שבת ( יום עבודה) ובחלק היה יום ראשון ( יום מנוחה)…. היום זה יותר אטרקציה תיירותית שבה אדם יכול לעמוד חציו בהיום וחציו במחר ( או אם תרצו חלקו בהיום וחלקו באתמול..)

-
פוסט זה נמחק! -
-
סירת דייגים בממלכת טונגה.
-
שוק סולולה, גווטמאלה -
-
-
-
-
-
החלפות סחורה ונוסעים בממלכת טונגה.מעבורות גדולות יותר שטות רק בין האיים הראשיים במדינה. תושבים על איים קטנים מגיעים בסירות קטנות לנקודה מסוימת בים, לפגוש את המעבורת הגדולה להעביר ציוד ואנשים לסירותיהם הקטנות.

-