הפוסטים הטובים ביותר שנוצרו על ידי דן צ
-
RE: מה קורה עם תכנית הנקודותפורסם בפורום טיולי משפחות
ראיתי את התכתובת ותהיתי האם להצטרף ואם יש לי במה לקדם את הנושא. האמת, הייתי די אדיש לתכתובת. סימנתי בעצלנות LIKE והמשכתי הלאה.
ובכל זאת - התוספת שלי לדיון זו סוגיית האדישות. לא של האדישות של גורם עלום בהנהלה. זה האתר שלהם והם רשאים לנהלו כנראה להם.
אני מדבר על האדישות שלי כלפי הנושא והאדישות של רבים אחרים שבעבר היו מצטרפים לדיון, מציעים או מקדמים, כועסים או מתלהמים. עכשיו פשוט אדישים.
פשוט כל העסק לא מעניין ולא נוגע לאנשים שבעבר הפלטפורמה הזו הייתה חשובה להם (ולא חשוב אם מסיבות אלטרואיסטיות או אגואיסטיות) ואני חלק מקבוצה זו.
תמיד יהיו אנשים שישאלו ויהיו כאלה שיעזרו ויספרו חוויות אך האדישות כלפי הפלטפורמה היא מטרידה ואם הייתי בצד שהמסחריות היא לב עניינו, סוגיה זו הייתה מדירה מעט שינה מעיני.
-
RE: שרשור שרשרת ההימאליה של צילהפורסם בפורום אסיה-המזרח הרחוק
עושה רושם שתחום בעלי החיים באיזור זה לא ממש מגוון, לא בטבע ולא במשק בית. אולי ננסה תחום אחר שדי יחודי לאיזור

-
RE: סוף עידן התמימותפורסם בפורום טיולי משפחות
תרומה צנועה לדיון.
מונה הכניסות כמו כל מונה יש לו חשיבות. כמו לכל מונה. כמות גדולה משרה תחושה שונה מכמות נמוכה.
שאנו רואים שני בתי מלון באתר זה או אחר, נתייחס בצורה שונה למלון ונחוש בטחון בריבוי תגובות ומשובים.
נכנסתי לשרשור זה מספר פעמים (כלומר הוספתי למונה הצפיות כ -100 כניסות..) ותהיתי האם להתייחס. גם אני פעלתי באתר בעבר וכיום מעט מאוד ותהיתי האם אחרוג ממנהגי בשנה האחרונה ואצטרף לדיון. מה כבר לא נאמר על הפורום, על הטיפים ונושאים נוספים?
אז הנה סטטיסטיקה מעוותת נוספת שסביר להניח שלא שמתם לב אליה. נתקלתי בה בעבר כקוריוז לעיוות נתונים ואצלי נשאר כקוריוז. בדקתי שוב לאחרונה כי חיפשתי שותף. המספרים מחמירים אז בואו נשתף. השקעתי כמה דקות באיסוף הנתונים נכון להיום אחר הצהרים.
המדור הוא שותפים: חיפוש שותפים לטיול. המונה אומר כעת ש 13167 מטיילים רוצים לטייל איתכם. שימו לב – אנשים מטיילים, לא כניסות עלומות. זה מסודר לפי יבשות וכך גם קל לבדוק. אז נבדוק מודעות לפי יבשות
אירופה 50
אסיה 213
דרום אמריקה 120
נרכז אמריקה 62
אפריקה 17
אוסטרליה 46
צפון אמריקה 21
סה"כ 529 כלומר ארבעה אחוזים מהמספר המרשים בעמוד הראשי.
בפועל המספר קטן יותר כי יש מודעות חוזרות בין יבשות אבל למה להתקטנן...
יגיד מי שיגיד "אז יש 529, מה מפריע לך?"
לא מפריע לי. מפריע לי שכותבים 13167 וזה מטיילים לכאורה אמיתיים "שרוצים לטייל איתי".
נו טוף. הגזמתי. אסתפק בזה.
פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי דן צ
-
RE: שרשור מנזריםפורסם בפורום אסיה-המזרח הרחוק
עוד מנזר קרוב לבית. מהבודדים שניתן לבקר בהם לפני סגר ב.
דיר חג'לא פיסת חו"ל צרובה בארץ חרבה ליד בית הערבה