האטה בתיירות?
-
-
פוסט זה נמחק! -
ציפור הקטצל.הרבה פעמים ביקרתי במרכז אמריקה, ומעולם לא ראיתי אותה. באחד הביקורים החלטתי שהפעם אני חייב לראות אותה. ראיתי שבשמורת קורי קנצה באזור מונטה ורדה בקוסטה ריקה יש דיווחים שרואים אותה יחסית הרבה. הצטיידנו במדריך, שיש לו גם משקפת טלסקופית ( כמעט לכל מדריך בשמורה שם יש),
והוא אכן מצא לנו כמה פרטים מהציפור היפה הזאת. אמנם הם לא היו בזמן שיש את הזנב הארוך הנלווה לה. אבל יצאנו מאוד מרוצים.

-
ליתר בטחון אני קניתי שם מחזיק מפתחות עם קטצלה
-
האופציה השנייה שלך היתה להחזיק הרבה un quetzal….
-
צ’יצן איצ’ה, מכסיקו
הכי מקובל לשים את הפירמידה המרכזית. זו שהשמש מטפסת עליה בתאריכים מסוימים והיא מרשימה מאין כמוה. אבל יש עוד הרבה מאוד מבנים מרשימים באתר והוא משתרע על שטח גדול.. ובינות למבנים יש כל מיני פסלים וריקועים על האבן שמרשימים לא פחות.

-
פוסט זה נמחק! -
פשוט להגיד וואוו ולהתפעל מהתמונות...מדהים !
-
אגם טאנה, ליד באהר דאר, אתיופיה
-
גדליהו-מהגרעין
מארון בלס, אזור אספן, קולורדו, ארה”ב
-
וואו
-
-
דוכן אוכל ברחוב, האנוי, ויאטנם
-
עוד שלדג משמורת לוס גווטוזוס, ניקרגואה.מצולם במהלך שייט לילי בנהר. ניתן להתקרב לציפורים הישנות.

-
פוסט זה נמחק! -
ציפורי Gannet מניו זילנד ליד הסטינגס. אחד המקומות הבודדים בעולם שהם מקננות על יבשה ( ולא באיים קטנים ולא מיושבים). תכלס גם ניו זילנד היא אי- אבל כבר גדול מספיק להיחשב יבשה במקרה של הזואולגים…
-
-
הסולות מקננות על היבשה בשני מקומות מבודדים מאד , קייפ קידנפרס ובלשון החול ממזרח לפינה הצפונית של האי הדרומי. הייתי בשניהם, קשה להגיע אליהם ולכן לא רבים מגיעים.בקייפ קידנפרס הסולוות מקננות גם על הרבה סלעים בים מסביב.
-
ילדים בסמואה המערבית
-
ילדות על מדרגות הכנסיה באי הקטנטן מאנונו, חלק מסמואה המערבית