האטה בתיירות?
-
ינשוף יפה(למרות שאני חובבת תנשמות).
אין עוד תמונות של החיה הכי נפלאה בחלד - אורנגוטאן?
-
תנשמות טרם פגשתי בטבע ( אבל אם אני לא מבלבל בין היוצרות- יש לך אפשרות לבקש מהשכן להכניס כמה למקהלה לא?
)האמת שהאורנגאוטנג היחיד בטבע שהיה במצב קרוב לצילום היה התמונה שכבר הבאתי, את האחרים ראינו על עצים יותר גבוהים, שמצלמתי הפשוטה לא יכלה לתפוס ..
אבל היו כמה שראינו במרכז הצלה ושחרור לטבע גם כן בבורניאו , מלזיה. מה שנחמד במרכז הזה, שהשטח גידול מאוד גדול ולמעשה זהה לג’ונגלים ולסביבה שבה הם חיים לא רחוק בטבע, ולתייר לא מובטח לראות אותם בכלל, אם הם לא יחליטו להגיע לפלטפורמות ההאכלה בזמן הנתון….

-
נראה שהוא לא ממש מבסוט שצילמו אותו(:
*התנשמת לא תחזיק אצלו מעמד, אולי שעיר - אבל גם הם נעלמו מהשטח, יש פלישה של שוּנרים(Bobcat).
-
טאם קוק, ויאטנם. שייט במערות ובין תצורות גיאולוגיות מרשימות.
-
על מדרגות הכנסיה בכיכר המרכזית בצ’יציקסטננגו, גווטמאלה
-
ככל שגובר המרחק בין הרצון לנסוע לכבוש עולמות וההכרה שהקורונה כאן להישאר ואף יותר מכך- התוצאות הקשות של הידבקות במחלה ( גם אצל צעירים) שנמשכות גם חודשים אחרי… חשבתי שאולי צריך לצאת בקצת תמונות של שמחהכאן צירפתי את אחד הילדים מקאסה גווטמאלה- פרויקט שכבר סיפרתי עליו קודם, אבל אפשר למצוא בו הרבה ילדים מאושרים ומחייכים שנהנים מכל רגע שזכו להיכלל בפרויקט הזה.

-
פוסט זה נמחק! -
לפעמים אפשר סתם לחייך כי “למה התייר הזה רוצה לצלם אותנו מכינות אוכל?” מכינות מאכל עממי בניקרגואה בכפר קתרינה היו משועשעות מכך שתיעדתי את כל שלבי הכנת המנה ( או שאולי בכלל שמחו שיש עוד קצת פרנסה לאותו יום...)
-
-
-
מחייכים גם בסמואה המערבית. להרבה בתים יש חנות פצפונת צמודה לבית. שנפתחת לפי החשק פחות או יותר. יותר כמו המזווה המשפחתי. כאן שנייים מילדי המשפחה שאירחה אותי מציגים את הסחורה
-
-
רק היום גיליתי את השירשור הנהדר חובק עולם.
כדמי כניסה אתרום כמה עתיקות מאינדונזיה
הר הגעש ברומו

המסכות לא לקורונה אלא שאפשר יהיה לנשום

באלי

לוויה בלינזית

-
-
-
-
נראה לי שלפי מצב הקורונה בעולם השירשור הזה עוד ילווה אותנו זמן מה.
אז מה עם קצת ניו אינגלנד?

-
-
לא הולכים לשום מקום ( תרתי משמע)גל (ראשון) ועוד גל (שני) נותנים גלגל

אז הנה ילד ויאטנמי , באחד הכפרים באזור סאפא, משחק בחצר ביה”ס בהפסקה.
הייתי בטיול עם ביתי בת ה-11 וביקשתי שיקחו אותנו לראות בי”ס מקומי….

-
פוסט זה נמחק!