אין ביטוח רפואי לבני 60+
-
שכל אחד יסמוך על מה שניראה לו. בלי הכללות.
-
לא כדאי להיכנס ללחץ מביטוח רפואי עתידי- לטיסות עתידיות בשלב זה
נכון להיום רשות שוק ההון הצהירה שלמרות שהיא אישרה את העלאת סכומי ביטוח חו”ל היא לא תאפשר אפליה פסולה עקב גיל . היא תבדוק מדיניות ביטוח במדינות אחרות ותדאג להשוואת הזכויות של המבוטחים.
-
-
כל אחד שיבטח היכן שהוא רוצה
-
-
אני בדקתי ועדיין דוגם ביטוח לארה”ב. לא בדקתי ליעדים אחרים.
בדקתי חברות שביטחתי דרכן בעבר – כלל, מגדל והפניקס.
בדקתי דרך 3 סוכנויות שונות שעבדתי איתן בעבר.
הבדיקה האחרונה – לפני שבוע.
לכולן אותה תשובה – אין כרגע בטוח לבני 60 ומעלה.

-
-
אה.
-
במקרה הזה זה לא מפתיע: ארצות הברית היא המדינה עם כמות החולים הגדולה ביותר בהפרש ניכר (מעל 5 מיליון, המדינה שאחריה היא ברזיל עם 3 מיליון) ואפילו בחישוב אחוז חולים באוכלוסיה היא בעשירייה הראשונה (וזה כשרוב אלו שלפניה הן מדינות עם פחות תושבים מאשר בעיר חדרה). לא הרגשה נעימה ובטוחה לטייל שם אפילו אם כן יש ביטוח. -
-
תבדוק מול סוכן אמין, או שתחכה עד שיהיו כרטיסים שאינם על קרן הצבי. -
-
תבדוק ביטוח מקומי במדינה אליה תרצה לנסוע.
יש לי קרובת משפחה נמרצת וחיונית שכל פשעה הוא גילה המתקדם שבעטיו חברות ביטוח בארץ לא מבטחות אותה כבר שנים (בלי קשר לקורונה) ולכן היא רוכשת תמיד ביטוח מקומי
-
בהרצאה ששמעתי, אלי ארליך סיפר על ביטוח נסיעה לארה”ב לבת 102 עם כיסוי מלא.הביטוח היה עם הרבה הגבלות, כולל הגבלת משך הנסיעה, אבל פגישה עם נינים שלא ראתה קודם היא הרויחה.
-
פניתי גם לאלי ארליך שצלו קניתי ביטוח מספר עמים.
לא עזר.
כמובן שאם מפורסמים מבטחים אברי גוף אז אפשר לקנות כל ביטוח.
אבל לא על זה מדברים. נכון?
-
הכוונה שלי היא גם שזה לא רק שהחברות לא רוצות לבטח לארה”ב קבוצות סיכון אלא שזה קל להן להחליט את זה כי גם הביקוש דל, כי מי רוצה לנסוע למדינה סופר מוכת קורונה עכשיו מכל המדינות שיש. בעיתוי הזה ממילא אין כמעט לקוחות כאלו.
-
דייויד שילד עדיין מפרסמים, למי שעוד לא בן 65. -
באתר של אלי ארליך כתוב שמבטחים עד גיל 70.
-
הבנתי שפספורט קארד מבטחים כבר גם מעל לגיל 60,
העלויות בערך 10$ ליום למדינה ירוקה, 25$ למדינה אדומה.
אבל כרגיל יש קאטצ’ כנראה צריכים להיות עם בריאות קרובה למושלמת (לא בדקתי פרטים)
-