מחפש משהו ללכת איתו במים, זול אך עמיד
-
יש לי סנדלים של ECCO ונראה שהם עמדו בינתיים טוב במים, רק שאחרי הייבוש נראה שהם מתחילים להתקשות. לא בטוח שהם מיועדים למים.
אשמח ללמוד מנסיונכם/ן
-
הכי טוב סנדלי “גומי” ללא חלקי עור או דמוי עור.
בבוטיק שוקי תמצא כאלה במחיר סביב 100 ש”ח. בד”כ יופיע חומר פוליאוריטן הן סוליה והן גפה.
רק שים לב שאין חלקי פלסטיק קשיח במגע ישיר עם הרגל (החיבור של האבזמים). אם הם מצופים ריפוד בד זה בסדר, במגע ישיר הם גורמים שפשופים.
-
-
אני מוצא כל מיני כאלה באיביי.
יש משהו מומלץ?
-
למה לא לשים עוד כמה שקלים ולקנות סנדלי שורש\ KEEN (\צ’אקו בתקציב מעט גדול יותר) שיחזיקו לאורך שנים רבות ויהיו נוחות וידידותיות לרגל הרבה יותר…?
-
סנדלי שורש לא נוחים לי כלל, ראיתי אותם נהרסים לאנשים בטיולים ששלי החזיקו בלי בעיה, בעיניי זהסתם שם שאין הרבה מאחריו.הסנדלים הכי טובים שהיו לי היו מה שנקרא “סנדלי גודייר” שהסוליה הייתה עשויה מגומי של צמיג והרצועות מבד אוהלים עבה.
אחד קניתי בזימבאבווה ואת השני בארץ, אבל זה היה לפני יותר מ 20 שנה וכיום גם בעולם השלישי אי אפשר למצוא כאלה בדרך כלל.
-
-
סנדלי KEEN , לא זולים אבל עמידים
-
נוחות זה עניין סובייקטיבי. שלי מחזיקות יותר מ10 שנים בטיולים ובהליכה יומיומית וגם לעוד הרבה אנשים בסביבתי, כל אחד ומה שמתאים לו…
הבנאדם ביקש משהו סביר באיכותו, זול וזמין לא ללכת לשופינג של מציאות באפריקה…
KEEN וצ’אקו מצויינות, המחיר בהתאם- לשיקולך אם השימוש שווה את לך זה
-
זול, זמין, טוב ונוח לי (את הנוחות צריך לבדוק אישית) זה סנדלי פלסטיק גמיש (כמו גומי) שמוכרים בזול בשווקים.אני משתמש כמעט רק בסנדלים 7-8 חדשים בשנה (כולל טרקים קלים), אז הן לא מחזיקים יותר משנתיים או שלוש.
אם משתמשים רק בשעות המנוחה בטיול הן יכולות להחזיק גם 20 שנה.