האטה בתיירות?
-
בהמשך לתמונות שלג וקור ודובים, אין לי תמונות מוצלחות של דובי קוטב. ממש מרחוק ולא משהו
אז הנה משהו על החשבון מסבלברד

-
בענייני שלטים. לא התמונה הכי חדה שלי ( ועברה התיישנות של 25 שנה...) אבל- מניו זילנד
-
-
פוסט זה נמחק! -
השלט שלך פשוט קורא לי להעלות שוב את השלט בשירותים של האוטובוס באי בורניאו, מלזיה.לא צריכים להיות דוברי השפה ולהבין את כוונת המשורר

-
ג’ורגטאון, פננג, מלזיה

-
כנסיית “הרועה הטוב” ליד אגם טקאפו, האי הדרומי ניו זילנד.הזוג החביב שנתן לי טרמפ, דאג לעצור לי בנקודות צילום חשובות, ובסוף הזמין אותי ללון אצלם במהלך ביקורי בהר קוק.
שנים רבות אחרי עוד נשארנו בקשר, עד למותו של הבעל.

-
פסטיבל הפילים, סורין, תאילנד

-
הפסטיבל באורורו, בוליביה

-
-
-
נראה אותך בכמה שעות של עדליאדה עם קפיצות , פירואטים ופיזוזים….. שריר החיוך כבר נפגם ( אם בכלל היה קיים)
-
נראה אותי חיה בבוליביה ומנסה לסרב להשתתף במופע ריקודים(בארץ זה עלה לי בסילוק משיעורי התעמלות
-אותו מורה). *הנשים בברלין(יוסי), נראות קצת יותר מאושרות.
-
בטח שהן יותר מאושרות.. השלישית שותה שם משהו ( כנראה לא מים), השנייה נראית אחרי שהיא סיימה לשתות…. מה כבר מקבלים בבוליביה… בין כל קבוצה שצועדת הספסלים משני צידי הרחוב מנהלים מלחמות מים וריסוס בקצף… ככה שהרקדנים רק צריכים לקוות שהם לא יקבלו מקלחת…. -
וכדי לא להוציא את דיבתם של הבוליביאנים כלא מחייכים.. מצאתי כמה תמונות מחויכות… וראיתי שהמסכות שלהם ברובן כועסות…אז הנה רוקדת עם חיוך

-
וחוץ מזה נראה שהרקדניות בברלין הן בוליביאניות או פרואניות.
aljaje תנדבי לנו כמה תמונות שצילמת.
-
*לא ביקשתי שיחייכו למצלמה(מאף אחד!), נראה כאילו הכריחו אותם להשתתף באירוע(מקרה עצוב ולא משמח).
-
הייתי שמחה לשתף, אבל הפסקתי לצלם במצלמה(נשארו כמה הדפסים מפעם באיזה ארגז), אני מעדיפה "לזכור בראש" - התמונות הספורות שצילמתי בטלפון המקרטע לא מספיק איכותיות- נמחקו די מהר.
-
-
שונה ל'Gastarbeiter' - לא רצו להשתמש במילה מהעבר - 'Fremdarbeiter', שיערו שהעובדים שהזמינו יחזרו תוך שנתיים לארצם(לפחות קיבלו שכר). למזרח גרמניה הביאו עובדים מוויטנאם(ומעוד כמה ארצות קומוניסטיות), גם הם נשארו.
*נראה שהמציגים נפלו על יום תל-אביבי מצוי.
*סליחה על הטרחנות.