האטה בתיירות?
-
הפרלמנט הזה הזכיר לי ישר את הפרלמנט של אחת מתחנות האוטובוס במנגואה, ניקרגואה
-
ואם עדין אנו בעסקי פרלמנטים אז בבוקר יום שבת בכפר פיראן בבולגריה (סוף העולם שמאלה) זה ליד זה אבל בהפרדה ראויה פרלמנט הגברים ופרלמנט הנשים

רנצי
-
מעניין האם מאחוריהם מופיעות מודעות של מבוקשים על ידי החוק, נעדרים, חתני פרס נובל, נפטרים, בני 70 ומעלה, מחפשי כלות או חתנים או מה כתוב שם לדעתכם ?
-
לדעתי זה שיימינג בולגריה סטייל.עם התמונות- זה הרצף שעשה את הרחבה הלא אחידה
זה הבנאי ששם את הלבנים האדומות המתפרקות
זה מי שהתקין את הספסל עם ה”בטן” וכן הלאה….
-
-
לא ליכלכנו על ה- Arte Povera שלך מניקרגואה(דווקא התלהבתי מהיוזמה), אל תשכח שגם הבולגרים קשוחים!
היה לי שכן שהרחיב את ביתו וחיכיתי כמעט עשרים שנה עד שסופסוף טייח את הלבנים(האפורות), אולי רצה לבלבל את הפקחים.
לפחות לא פירקו את העץ מהספסל בשביל ל"ג בעומר.
-
זה לא השכן שהרחיב כדי לפתוח לך צפארי בשכנות?. אין כמו לקום לקול ציפורי שיר ויותר מכך
-
ככה זה כשלא מגיעים להסכמות וקואליציה בריאה ( רגע, נשמע מוכר קצת?) -
-
זיפידידודה….לפני המון שנים כשענף התיירות הקרוי זיפ ליין או אומגות לא היה כזה נפוץ בעולם. וקוסטה ריקה היתה אחד המקומות הפופולרים לעבור את החוויה בג’ונגל- עשינו את הנ”ל ב-6 כבלים מאוד ארוכים בעמקי הג’ונגל ( או שמא לומר מעליהם)
שנים חלפו ונסענו כל המשפחה לקוסטה ריקה וניקרגואה, הבכורה רצתה לעשות זיפ ליין ואמרנו שאם יסתדר בסוף הטיול- נהיה בקוסטה ריקה ונעשה שם… רצה הגורל ( יש מי שיאמרו- זה ששומר עלינו) ובדיוק ביום שהיינו מתוכננים לעמוד במשימה, הסתבכנו במעבר גבול ואמצעי תחבורה והזיפ-ליין לא יצא אל הפועל.
חלפו עוד כמה שנים וניקרה ההזדמנות בעת ביקור בהונדורס לעמוד סוף סוף בהבטחה לבכורה- זיפ ליין אכן יהיה… היינו היחידים בקבוצה ( אני ושני ילדיי), ואני לתומי חשבתי כמה כבלים ואני יכול להעביר וי על ההתחייבות…. בפועל נפלתי על רשת אומגות- 16 במספר… נראה לי שעברתי את הגיל מזמן לכמות הזו… בערך מהכבל ה-10 כבר ייחלתי שזה רק יסתיים כי כבר אין לי כוח להחזיק את הידיים למעלה כשצריך….
וגם אפשר היה להבין איך באחת הפעמים שודדים שדדו עם נשק את המדריך כשנחת באחת הרמפות- לא נראה לי שברמפה ה-13 כבר יש יכולות להגיב למשהו

אז לחיי הטיולים שעוד יבואו ( אמן)- זיפ ליין:

-
פוסט זה נמחק! -
במרכז העיר רוטורואה, ניו זילנד….
-
ופעילות תרמלית באזורים סביב העיר ( מדובר בתמונות עם פז”מ, עם תוספות צבע של התיישנות ומעברי מדיה)דרך אגב אם למישהו יש תוכנית חינמית לשיפור תמונות דהויות או מטושטושות, שהוא עושה בה שימוש- אשמח להמלצה….
-
נסה כאן (קרא גם בתגובות).
-
גלגל ענק(קטן) היה לכם בקיבוץ?
-
פוסט זה נמחק! -
תודה רבה!
בשכונה של הסורים באיסטנבול, היה כזה קצת יותר מקושט, לא צילמתי כי לא היה קהל והאיש האחראי נראה עצוב(אולי בפעם הבאה).
וקצת יותר קטן היה פעם בגליל-ים.
-
-
יש גם גלגל כזה. בתול. בצ'רנוביל

-
עצוב לראות גלגל ענק עזוב שממחיש את תוצאות האסון הנורא שקרה שם.