האטה בתיירות?
-
-
-
-
-
פוסט זה נמחק! -
-
אגם לינדמן, בריטיש קולומביה, קנדהזהו אגם שאינו על מפת התייר הממוצע ( למעשה רואים רק מקומיים שם), כרוך בהליכה של 30-60 דקות טיפוס ( תלוי בכושר) של 2 ק”מ. אם כבר מגיעים- כדאי לא לעצור ברמפות הקמפינג אלא ללכת עוד קצת על המסלול כי הצבעים עוד יותר חזקים שם. קמפינג במקום- צריך להביא הכל על הגב , אין תנאים כמעט.

-
מתחילים לחשוב על תפריט ראש השנה? אכילה מבודדת?בפעם הראשונה שהגעתי לויאטנם, זה היה להנוי עם הבת שלי.
מאחר והגענו באמצע הלילה ולנו באיזו סימטה חשוכה רק בבוקר/צהרים למחרת יצא לנו לחפש אוכל- הדבר הראשון שראינו מול המלון היה מישהו שמכר אורז עם בוטנים ובצל מיובש ( או שמא זו היתה גבינה יבשה), היה תור, ועבורי זה אינדיקציה שיש על מה לדבר ( או לגרגר) ורכשנו את המנה הזו. היה טעים.

-
איי גלפגוס, אקוודור “בובי”
-
לבני אדם מחורמנים יש ראש כחול לבוביס מחורמנים יש רגלים כחולות
זוג בוביס ברקוד חיזוררנצי
-
אנפה מגלפגוס
-
קוסובו בחדשות!
שלום פיקטיבי מאירוע פיקטיבי
בבירת קוסובו מכבדים נשיאי ארה"ב שבאמת עזרו להם במלחמה עם סרביה. בוש ובמיוחד קלינטון.
מלבד רחובות הקרויים על שמם, הקימו פסל קלינטון.
מחזה ופסל מוזר על רקע הבתים הדלים

-
@ranchy אמר:
לבני אדם מחורמנים יש ראש כחול לבוביס מחורמנים יש רגלים כחולות
זוג בוביס ברקוד חיזור
רנצי
קבל עוף עם ראש כחול – קזואר
נראה לאחרונה באיזור נידח בתאילנד

-
העיירה אוסויוס, בריטיש קולומביה, קנדה, יושבת על אגם שמימיו חמימים למדי.בקצה לשון היבשה שנכנסת עמוק לתוך האגם, קיים אתר קמפינג קטנטן שמאוד קשה להשיג לו מקום במהלך הקיץ…

-
סרו נגרו ( ההר השחור), ליד לאון, ניקרגואההר געש חדש יחסית, אחרי טיפוס של 45 דקות מגיעים לשיא פחות או יותר, והפעילות המרכזית בו היא גלישה על לוח בחזרה למטה.
או ששוקעים בחול או שצוברים מהירות. ואחד ההוסטלים בעיר מחזיק את טבלת שיאני המהירות שעשו את הטיול דרכו...

-
-
פוסט זה נמחק! -
הכוונה היא הר געש, מה לעשות שעודנו תינוק ( 170 שנה בערך)… נחכה שיגדל. אני צופה לו גדולות...
-
!Muy Bien
די רועש התינוק הזה, כנראה חונך ע"י *השכן.
*טוב, מסתבר שיש לי פיקסציה לאיש.

-
כזה כבר יש לו?