בולגריה בזמן הקורונה.
-
היי,
שאלה למי שטס לבולגריה בזמן הקורונה לאחרונה.
את הבדיקת קורונה צריך לבצע 72 שעות לפני הטיסה או לפני הנחיתה (במקרה של קונקשיין, כי יש לי טיפה הפרש בזמני טיסה ונחיתה)?
או שהכי טוב זה לבצע את הבדיקה יום וחצי לפני ולחסוך את הבעיות?
ואשמח לעוד דגשים לפני ואחרי הטיסה למי שטס ונתקל בבעיות.(מודה להפגנות שם לכן סגרתי מקום טיפה רחוק משם).
שנה טובה.
-
לגבי שאלתך הראשונה, יש להניח שמדובר על 72 שעות מלפני מועד הכניסה לבולגריה.
-
היי.. היכן אזור ההפגנות?
-
כמן כן הזמנתי בדיקה 72 שעות לפני הטיסה ולא לזמן הטיסה ויש קושי לשנות את השעה האם זה קריטי
-
מה שבאדום זה אזור ההפגנות בערך (נראה לי יותר באזור כנסיית סנט גורג ולא כל מה שסימנתי באדום).
אני סגרתי את המלון שמסומן בצהוב יש לו אחלה תגובות באינטרנט.

-
לפי הבנתי הזמן הקובע הוא זמן הנחיתה.
אני מכיר מישהו שביצע את הבדיקה 72 שעות לפני, וכשלא היגיעו תוצאות או איזשהי הערכה לגבי מתי יגיעו התוצאות (או אם בכלל הבדיקה הלכה לאיבוד) ביצע עוד בדיקה באופן פרטי פחות מ 24 שעות לפני – וגם התוצאות האלו לא הגיעו בזמן לטיסה.
יום אחרי הטיסה, 4 ימים אחרי שנלקחה הבדיקה, הגיעו התוצאות…..
-
חחחחח שלא נגיע למצב הזה.
אבל כן לקחתי בחשבון, יש המון סיכונים בטיסה בזמן הזה, וזה עוד בקטנה.
להיתקע שם זה יותר גרוע.
בכל מקרה אמרו לי שגם נתב”ג דורש בדיקה לפחות 72 שעות לפני, ואף אחד במשרד הבריאות או התחבורה לא בטוח לגבי הכללים.
בלאגן שלם. -
רב תודות למענה -
זה מה שכתוב באתר משרד התיירות הבולגרי - בנוגע לתיירים המגיעים מישראל:
From September 1st, 2020 to September 30th, 2020, for tourism purposes and presented a negative result from a polymerase chain reaction test to detect COVID-19 (PCR test) up to 72 hours before entering the territory of the Republic of Bulgaria
-
מצויין, תודה רבה
-
-
@דוקטור דו ליטל לא מומלץ סתם חבל…
ואם יש כאן משהו שנמצא עכשיו בבולגריה בסופיה או בבורגס אשמח לשמוע מה קורה שם אני עוד שבןעיים צריכה ללכת לשם...
-
@דוקטור דו ליטל
באיזה חברה פרטית מדובר שלא הגיעו התוצאות בזמן – שלא נבדק שם -
ובאיזה קופח לא הגיעו גם אחרי 4 ימים
-
@א-בר אמר:
ובאיזה קופח לא הגיעו גם אחרי 4 ימים
קופ”ח כללית התוצאות הגיעו אחרי 4 ימים,
אסף הרופא לא הגיע אחרי 24 שעות, אין לי מושג אם ומתי כן הגיע, אני כרגע לא בקשר עם אותו אדם.
אגב שמעתי היום בחדשות ש 6 נשאים מאומתים טסו לחו”ל,
לפי אותו דיווח הנוסעים באותן טיסות לא קיבלו דיווח.
אין לי מושג איך זה קרה, חוץ מהידע הכללי על בלגאן בישראל.
-
היו בטיסות לסרביה וטורקיה - לא מחייבים בדיקות בכניסה למדינה(סרביה הוכרזה כמדינה "ירוקה" - אין חובת בידוד בחזרה לארץ). קראחנה.
-
-
טוב, כבר ידוע מזמן שיסגרו את נתב"ג ב- 27.9.
-
יש המונים ששילמו כבר על טיסות והזמינו דילים לסוכות. הזהרנו לא לרכוש כרטיסים בתקופה הזו...
-
סה לה וי!
כנראה יאלצו להמתין לקבלת ההחזר, אלה צרות קטנות לעומת מה שעומד להיות - הכרזה על "מצב חירום" - נקווה שלא יגייסו אותנו לעבודות רס"ר.