קיבלתי הטבה לרכישת האפיק פאס, אבל איך אני יכולה לרכוש
-
את הפאס כשלא ברור בכלל מה יעלה בגורלה של העונה הקרובה...
-
כן נו יש לי זיכוי למלון בצפון איטליה, מקווה שיאריכו

-
@מרסלו-0
כרגע נראה מאד מאד לא ריאלי, אבל מי יודע. -
הכל פונקציה של העדפות אישיות. כל עוד ניתן להכנס לארה"ב עם דרכון ישראלי, סקי החורף רלוונטי למי ש:
1. אין לו בעיה גדולה עם 14 ימי בידוד בחזרה
2. מבין שייתכנו הגבלות בכניסה לאתרי סקי בארה"ב עקב רצון ליצור ריחוק חברתי ברמה זו או אחרת
למיטב ידיעתי, לאיטליה/צרפת/אוסטריה בשלב זה אין כניסה עם דרכון ישראלי.
אישית אני מעריך שאיטליה החורף תהיה במצב משופר לעומת כל היתר, עקב כל מה שעברו. השאלה אם יקבלו ישראלים מהשורה
-
האם מישהו יודע מה קורה עם כניסה לאוסטריה עם:
דרכון אירופאי + הגעה מישראל + בדיקת קורונה שלילית בת פחות מ 72 שעות ?
-
-
@drporat אמר:
הכל פונקציה של העדפות אישיות. כל עוד ניתן להכנס לארה"ב עם דרכון ישראלי, סקי החורף רלוונטי למי ש:
1. אין לו בעיה גדולה עם 14 ימי בידוד בחזרה
2. מבין שייתכנו הגבלות בכניסה לאתרי סקי בארה"ב עקב רצון ליצור ריחוק חברתי ברמה זו או אחרת
למיטב ידיעתי, לאיטליה/צרפת/אוסטריה בשלב זה אין כניסה עם דרכון ישראלי.
אישית אני מעריך שאיטליה החורף תהיה במצב משופר לעומת כל היתר, עקב כל מה שעברו. השאלה אם יקבלו ישראלים מהשורה
בעלי דרכון אמריקאי יכולים להיכנס לאירופה?
ואגב, יש עדיין חובת בידוד ספציפית לשבים מאוסטריה ובולגריה,או שכבר עשו איזה הסכם?
-
אפשר להכנס לאירופה- פשוט כל מדינה והכללים שלה. יש מדינות שדורשות בידוד שבועיים, ויש שפחות. צריך לבדוק באתר האינטרנט הרלוונטי. במונחי גלישה נכון לכרגע רק בולגריה פתוחה ללא בידוד לנכנסים…. אבל שלג אין- מוקדם מדיי.אין בידוד לשבים מבולגריה ואוסטריה- זו מדינה ירוקה. יש לבדוק באתר של משרד הבריאות מי מוגדרת מדינה ירוקה ומי אדומה.
-
כיום – אוסטריה (לצערנו) מדינה אדומה.
ביחס לשאלת האפיק – למה לא לחזור לוויסלר, קנדה מדינה ירוקה – ואני מניח שלופטהנזה טסה לוונקובר ואז את לא צריכה לנחות בארה”ב (מדינה אדומה)
-
בדקתי באתר האינטרנט של הרשויות בקנדה -נדרש בידוד 14 יום. אין מצב. אטוס רק למדינה ירוקה שלא תדרוש בידוד בכניסה ולא אצטרך בידוד בחזרה. ונחזיק אצבעות. כרגע- אין לי שום תכנון וזה מבאס. ממתינה לעדכונים.
-
-
אני חושבת שלא, אבל הייתי בודקת למען הסר ספק. לי עוד יש ויזה אלקטרונית בתוקף משנת 2017. מוציאים ב 5 דקות באינטרנט.
-