שרשור תמונות סתיו
-
Olancha יש ליד הכביש 395- אוסף של פיסלי מתכת זו נראית לי מתאימה ל

-
לעומת זאת זו יותר צנועה בחצר בית

-
היכן הסהר האדום כשצריך אותו?!
אני רואה רק בצקות קשות בגפיים וסימני טראומה בבית-החזה.
עדיף כבר באטמן והחבר'ה.
*ריבת דלעת, כבר טעמת?
-
-
מה שתית על הבוקר

ומי סיפר לך על מקרון או איך שאני קוראת לו macroon.... -
הרגע סיימתי את האספרסו(או אקספרסו בשפת הגאלים)הראשון שלי "הבוקר".
*שמעתי ועקבתי אחרי מסייה מ., דווקא יש לו חיוך סימפטי.

-
פעם קראו לזה in petit noir – לאקספרסו – כלומר ׳שחור קטן׳ אבל זה כבר לא PC ….. אז. יום סתם מזמינים קפה או. שוקולד שו … -
לעניין תמונות סתיו

-
-
-
יוסי שלי גם מאתמול – אבל זה צמח אחר … השנה ה holly berries ממש יפים והשיחים מלאים …

-
אני מתחיל להתבלבל עם חילופי העונות- פריחות עכשיו? אני עוד נתקעתי במשקה של הבוקר…ולכן אני מצרף את “קפה קקי” מויאטנם. זה קפה שמפיקים מפולי קפה שנלעסו ע”י חיה בשם wizzle ושיצאו ממנה כדרך הטבע.
נחשב לקפה ממש יוקרתי. אז אם אנחנו כבר שם בחווה המייצרת לא נשתה?

-
@גדליהו-מהגרעין עם כל אהבתי לקפה טוב … עד כאן !!!!
Civet

-
מחזירה לנושא תמונות הסתיו – ערב סתווי יורד על העיר LECCO שעל אגם קומו – סוף ספטמבר 2018

וזו

-
הקפה הויטנאמי נהדר, אבל במפעל שטעמתי קופי לואק ( Kopi luwak, הגחנים שם בשבי ומואבסים בפירות הקפה)קלו אותו יותר שרוף מאשר באיטליה.
קפה פילטר ויטנאמי (הפילטר שבתמונה) טעים בכל מקום. אספרסו (אקפרס) שתיתי בהרבה מקומות והוא נהדר, חוץ מאשר במפעל הקפה שם גם מחירו מופקע.
-
במקור אספו באינדונזיה את מה שהפרישו הגחנים בטבע.הביקוש הגדול הפך את זה לתעשיה מתעללת.
האמת, כל מה שטוב בקפה – מרירות, ארומה והטעם הבסיסי של קפה קלוי נעלמים במעי הגחן. זה הופך מנקטר האלים למשקה עלוב.
-
-
גם אני אהבתי את ה”גחן” צריך לאמץ את זה לחי צומח דומם… אבל קראתי ( בויקיפדיה, עמכם הסליחה) שזו חיה אפריקאית.הויאטנמית היא Weasel (שהצלחתי לכתוב למעלה עם 4 טעויות במילה של 7 אותיות
) שזה מתורגם בעברית לסמור, ואם כבר מכניסים לתרגום גוגל, אז לדוברי האידיש זה וויזעלע ! -
-