האטה בתיירות?
-
יש לכם אולי מתכון לביצי פברז’ה? -
-
האמת שקפצו לי ה”ביצים של גוראל” – זו יכולה להיות חידה מי יודע מה זה? ( רמז- מקום בישראל)ומישהו ביקש חביתה ולא קיבל? ( מתוך ארוחה בבית משפחה בהרים סביב סאפא)

-
שמעתי על ראש עיריית חיפה, מר גוראל ו*הראו לי מהספינה את הרכבל לסטלה מאריס - שתי בֵּצִים נעות בחלל

*חסכון לכל.
מה הפרס?
ביצים ממולאות?
-
הפרס הוא שאלת המשך- איפה בעולם יש ביצים זהות לאלו? -
-
-
כל הכבוד. לתומי חשבתי שיש לי פה חידה מסובכת שתסחוב אותנו עד סוף הקורונה ( 90% או 95%)ול- aljaje – למה לחשוב רק על הצד השלילי.. היה שם גם קזינו ( אמנם בימי הבריטים, שאני בטוח שחיבבו ביצים אבל לא שמרחפות בשמיים)
ולפני שקופצים- אכן הקזינו לא ראה ז’יטונים מעולם… ( בערך כמו לקרוא “גן השושנים” לאולם אירועים בקומה גבוהה נטול גן)
-
הוא אמר בועות, לא בצים! סתאאם, ממילא מתקמצנים פה על פרסים.

מה שלילי?! שלקחו אותנו ביום הכי חם וניסינו לשבת על הברזלים או שמישהו התקמצן על סיבוב ברכבל?! - לא שכחתי!(גם את האוברול הצהוב)
*טוב, אסור לערב הורים. טוב, אקח שוקולד ואשתוק.
נ.ב. - היו "אולמי שושנים", ברחוב המסגר, סיפורים על הקזינו לא שמעתי - רק על החיילים הניו זילנדים שעשו כל מיני דברים בשכונה של הסבא.
-
לקחו אתכם לים ביום הכי חם. למה להלין. כאן צריכה לבוא תמונה של שוקולד… אבל אין לי כח לחפש. אולי מחר…. -
לא מצאת, כי הספקתי לחסל את כל המלאי.
איזה ים? בים יש חול שמלכלך אח"כ את הריפוד והשטיחים באוטו.
לקחו אותנו רק לסיבוב במוזיאון חיל הים לראות את אוניית המעפילים(ובובת הסמרטוט שנעלמה), סטי"ל עם מקלע ומגוון פצצות + קרטיב לימון.
בבקשה: "ספינה עם ביצים".

-
תמונה עתיקה מתחרות קישוט ספינות ביום העצמאות של ממלכת טונגה:
-
-
-
הופתעתי מעט מתגובתך המתונה ביותר עד כה. עכשיו אני מבין שמילאת פיך מים…. -

בסה"כ ניסתי להשקות את שיח הפיטנגו שעל ראש הבחור
או סתם מתוך התרגשות כי ניצלתי היום מאירוע דומה - שני נסיונות התנקשות של גננים באמצעות ענפי שיחים שגזמו
והגילוי המפתיע מדוע יום ג', הוא יום הגננים -נראה מי יצליח לפתור את החידה
!מרגש, לא?!
-
ואם כבר בסירות ומים עסקינן, חייבת להגיע תמונה מהלונג ביי, ויאטנם
-
-
עבאתי על כלתמונות הסירות. לא פתחו מפרש…. אבל אולי היית באוזר יותר פתוח. כי החלטתי לשחק חפש את הדומה ולמצוא את הסלע שיש לך מאחור.. גם אותו לא מצאתי.אז הנה החידה החדשה- מי מוצא תמונה עם אותו סלע כמו אצלי...

-