עלות כרטיס טיסה
-
שלום לכולם,
האם 3,070 ש”ח עבור 2 כרטיסי טיסה ישירה מתל אביב ללונדון בחודש יוני עם מזוודה עד 23 ק”ג לנוסע זה מחיר סביר?
מה הייתם מגדירים כמחיר זול/סביר/יקר?
תודה.
-
חסרים פרטים כמו מדיניות שינויים וביטולים, האם המחיר כולל הושבה וארוחות, השדה בו נוחתים שעת הטיסה וכו’.
ובכל זאת
חצי שנה מראש בתקופת קורונה כשלא ברור אם בכלל תצליח לממש את הכרטיס – לדעתי יקר מאוד. איזיג’ט מוכרים טיסות לאותה התקופה בחצי מהעלות. נניח המראה ב 12 ליוני וחזרה ב 19 ליוני + מזוודה לזוג בשעות נוחות עולה כרגע קצת יותר מ 1500 שקלים, בשעות לא נוחות (לי) הרבה פחות.
לדעתי בתקופת קורונה כשלא יודעים מכל מיני סיבות אם העסקה בכלל תתממש גם 1500 שקלים לא נראים לי מציאה גדולה.
לא בתקופת קורונה כשכל התנאים שווים ובהתחשב בכך שלא מדובר בזמן של חופשה ממשרד החינוך – יקר אבל לא ברמה מופקעת
-
@דוקטור דו ליטל
הטיסות בשעות הבוקר להיתרו וממנו, הלוך ב07:20 וחזור ב08:45. מקבלים אוכל ושתייה וזה כולל הושבה. ביטול או שינוי מועד הטיסה אפשרי, כאשר מקבלים ואוצ’ר באותה עלות.
דרך אגב, בגוגל פלייטס כתוב שבין 2,900-3,100 ש”ח זה נחשב מחיר טוב, כמה זה אמין אני לא יודע.
ניסיתי את התאריכים שרשמת עם איזיג’ט, בחרתי את הטיסות בשעות הכי פחות נוחות והוספתי מזוודה לכל נוסע ויצא לי סביב ה2,700 ש”ח.
יש מצב שאני מפספס משהו?
-
אתה בטוח שאתה צריך מזוודה לכל נוסע ולא יכול להסתפק במזוודה אחת לשניכם וטרולים?
-
כרגע לא הייתי קונה במחיר כזה כי לא בטוח שתוכל לטוס וזה 1000 דולר כמעט שעלולים להיעלם. אם הקורונה תיעלם עד יוני אז יהיו מספיק טיסות מתחרות כדי למצוא מחיר דומה או זול יותר. אם לא, ממילא לא יהיה כדאי ואולי גם לא אפשרי לנסוע.
ולגבי מה שאמרו שמחת הפרטים הקטנים, תמיד שווה לבדוק אם אפשר לצמצם כבודה לטרולי בלבד או למזוודה אחת. לפעמים מגלים שזה יותר קל משחשבת וחוסכים כסף.
-
אני מביט עכשיו באתר של איזיג’ט, טיסות ללוטון.
הלוך ב 12 ליוני בשעה 20:30 מחיר כרטיס 65.49 יורו, ב 15:29 90 יורו
חזור ב 20 יוני בשעה 07:15 מחיר כרטיס 118 יורו, 12:30 134 יורו
לפני מזוודה והושבה.
לא יודע איפה אתה בודק
-
המחיר שכתבת זה לאדם א וזוג?
-
לאדם, כרטיס אחד, מחיר נפרד לכל כיוון
-
תעשה חיפוש ב'גוגל פלייטס’ – תוכל לראות מחירי טיסות שונים לפי תאריך(Flights to London).
-
אז הנה הדעה הפרטית שלי:
אם מדובר ביוני, ונניח היית מוצא כרטיס במחיר זול במיוחד (נניח לשם הדיון 100$ הלוך + חזור) אז מן הסתם היית רץ לרכוש את הכרטיסים. כי זה מחיר שאי אפשר להשיג כמעט. אבל המחירים שמצויינים כאן (גם המחירים שאתה כתבת וגם מחירי איזיג’ט) לא מהווים הנחה גדולה על “מחיר המטרה” של כרטיסים כאלה שנרכשים באוף סיזן (לפחות מחוץ לתאריכי חופשות בתי הספר). יש מצב שאין כאן הנחה בכלל, ואלו המחירים שהיית יכול לרכוש גם אם לא הייתה מגיפת קורונה. ואם ההנחה לא כל כך גדולה, או בכלל לא קיימת – אז הסיכון ברכישת הכרטיסים לא מצדיק את ההנחה הקטנה שיש כרגע.