דבר ראשון, איזה כיף לכם ![]()
מה שאני עושה ולדעתי זה הכי חכם זה לחלק את הימים לפי איזורים.
למשל, ביום שישי הייתי מתחיל במוזיאון האינטרפיד ומשם ממשיך ברגל עד לטיים סקוור שבדרך עוברים באיזור הל קיטצ’ן. מאמין שעד שתגיעו לטיים סקור כבר יהיה ערב.
את יום שבת הייתי מקדיש לאיזור צ’לסי, הייתי מתחיל בטיילת ההיי ליין ומשם ממשיך לצ’לסי מרקט, אחרי זה יש לכם ממש קרוב את מוזיאון וויטני השאלה כמה אתם אוהבים אומנות, מבחינתי זה לא ביקור חובה. מצ’לסי מרקט ממשיכים ברגל עד לווישנגטון פארק וNYU.
יום ראשון הוא ללא ספק היום של סנטרל פארק, תקחו אתכם שמיכה, תקנו כמה דברים טעימים בסופר ופשוט תהנו, הייתי מוסיף ביום הזה את מוזיאון הטבע וההיסטוריה.
יום שני איזור ברוקלין ברידג’,לא חסר מה לעשות שם, שייט לפסל החירות, באטרי פראק, כנסיית טריניטי, פדרל רזרב, או שבכלל בא לכם להמשיך לכיוון ברוקלין וויליאמסבורג, הכל תלוי בכם.
יום שלישי אפשר להתחיל מהחנות של אפל ומשם לרדת בשדרה ה5, עם עצירות בבניין של טראמפ,חנות של האן בי איי, קטדרלת סיינט פטריק, רוקפלר סנטרׁ( אפשרות לתצפית) , תחנת גרנד סנטרל עד לאמפייר סטייט בילדינג. אפשר משם לבקר במדיסון סקוור גארדן. חוזר למלון מתקלח מתארגן ואז יוצא לראות הצגה וסיבוב נוסף בטיים סקוור בלילה.
יום רביעי זה יום נחמד לפארקים, יורדבסאבווי כל הדרך עד לפארק יוניון סקוור, בימי רביעי יש שם שוק איכרים נחמד. עולה לפארק מדיסון (אוכל המבורגר של שאק שאק) והלאה עד בראיינט פארק והסיפריה העירונית.
חמישי אפשר את איזור התאומים.
בקיצור לא חסר מה לעשות, הכל תלוי בכם.