תיאלנד - חופשה בסגנון אחר
-
איילת,
התבאסתי לראות שתקפו אותכם מחלות הבטן
עשיתם חיסונים לפני הטיול? למזלי, למרות שטיילתי באופן אינטנסיבי בתקופה האחרונה בתאילנד (כאן ועם פנינית
) שרדתי עם הבטן 
אני לא טיפוס של בטן גב... אבל תמונות הרוגע והשלווה מהאיים גורמים לי לחשוב שאולי גם אני אהנה שם

תודה על השיתוף

רובי
-
קודם אתוודה שאין לי אף פעם סבלנות לקרוא סיפורי ותיאורי טיול ארוכים במלואם, אבל אחרי שקראתי וצחקתי הרבה מתיאור הטיול הקודם שלכם בארה”ב ( שבכלל היה על מסלול שכבר עשינו), חיכיתי לטיול הבא שלך . תאילנד לא ברשימה שלי וגם עכשיו לא עשתה לי את זה ( המון סיבות). אבל בכתיבה הכנה והצינית שלך, שקל לי להתחבר אליה, אני ממש יכול לדמיין את הסיטואציות , בלי להכיר את הנפשות הפועלות…
אז לאן יהיה היעד הבא? מקווה שתחזרי לספר...
-
שירלי – ככה זה ילדים גדלים מטיבעם
רובי – מליון חיסונים עשיתי צהבת a צהבת b טיפוס טטנוס חצבת
אבל אין חיסון מסתם אוכל מקולקל או לא נקי – אני מאוד רגישה
גדליה – תודה על המחמאות
הטיול הבא – ממש לא סוד . חוזרים לארהב צפון מערב הפעם אורגון וושינגטון ונגיע עד גליישר.
ולקינוח ני יורק ( אם פעם שלישית אקח אותם לארהב ואדלג באלגנטיות על ניו יורק זה כבר יהיה לא יסולח . אין ברירה וניראה לי שגם אני לא אסבול )
-
איילת יקרה
נשמע שהטיול עם המתבגרים שלך לגמרי זרם. כיף לך. אצלי הם מוציאים את המיץ…
תמונות יפות!
-
בוקר טוב
כמה עלה לך הטיול?
-
לא חישבתי עוד במדויק.
באיזור 35000-40000 ( לא כולל שופינג ) -
חזרתי באיחור להשלים קריאה.
בהתחלה נכנסתי לסיפור שלך (ושאר התאילנדיות) כאל חומר לימודי כי היה סוג של גישוש בכיוון לשנה הבאה, די מהר הוחלט שלא (לחלוטין לא “באשמת” הסיפורים), אבל אני כבר נשביתי בסגנון הסיפור החריף והיפה שלך, והמראות והחוויות מרתקים גם אם נשארים בגדר לראותם בלבד. -המון תודה על השיתוף.
אז נכון לעכשיו גם פנינו למערב הרחוק. הולכת לחפש את סיפורי ארה”ב שלך שהוזכרו פה

-
הי איילת באיחור מה השלמתי קריאה.
גם אני חשבתי שדוי אינתנון זה היום היפה בצפון וגם אהבתי את השייט על הרפסודה.מבאס העניין עם הגשם כאשר זה יותר מכמה שעות..וגם המחלות...שמחה שנהניתם בקופנגן.לא הגענו לשם.וגם מתפלאת על אמארי.ואין על הטיול של ה42 איים. תמונות יפות ואיך שהילדים גדלו..,
-
TAGA ניראה שנתראה שנה הבאה במערב ארה”ב ( אפילו רכשתי כבר כרטיסים )
דפנה – תודה
ריקי – לפעמים כם המתבגרים שלי מוציאים את הנשמה. דווקא בטיול הזה הם מיעטו לעשות זאת. כנראה שאומרים שתיאלנד מאוד מתאימה לילדים – זה נכון